Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר לא יהיה גבוה משמעותית,

אבל להגיד שלא צריך להיות מומחה בכדי לעשות איטום טוב וכמו שצריך,

זה כמו שאני יגיד שלא צריך להיות מומחה בכדי לעשות כל מלאכה בעולם.

לכל אחד יש את הקשורים שלו, האחד - ניהול, השני - ידים טובות, והשלישי - כלכלן וכן אלה.

לא כול אחד מתקין, לא כל אחד יכול לעשות זאת ברמה מספיק טובה.

לכן התמחור משתנה מרכב לרכב (ישנם רכבים שהגישה לדלת היא בלתי אפשרית)

גודל הדלת ושאר המרכיבים.

אני לא סתם "יצאתי" עליך או על שאר החברים שרושמים שמחיר התקנה הוא 300 ש"ח?!

אני חושב שלכל התקנה / איטום / רכיב ישנם מרכיבים רבים שמובילים את המתקין להצעת מחיר.

אני לא חושב שצריך לעשות כל עבודה בכל מחיר!

ואם ישנם הצעות טובות ובזול אני בעד.

שיהיה בהצלחה לכולם!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן מחיר ראלי אך זול מעט לשני שכבות...

אני כל כך רוצה להכיר אותך כבר,

כל פעם אתה מביא נתונים מזאפ ושאר ירקות, אולי תגיד לנו מאיפה אתה מבין כל כך?!

מה הניסיון שלך באודיו לרכב?

מה מותקן אצלך ברכב?

כמה התקנות עשית?

כמה דלתות אטמת?

אתה בכלל יודע כמה עבודה זה איטום דלת? (ברמה)

כמה עבודה זה התקנה ברמה על רכב?

כמה עולים כלים? כמה עולה להחזיק מקום?

כמה ניסיון צריך בשביל להתעסק עם רכב שלא שלך? דורש אחריות על שבר וכל נזקק חשמלי וכו'...

לפני שאתה מפריח שמועות, אל תביא קישורים לזאפ התקנה במחיר מצחיק.

אולי כדי שתצבור ניסיון על בשרך בכדי שתבין את המשמעות של כל דבר שאתה כותב!

לא בנימה תקיפה, רק חברותית,

הייתי רוצה שאנשים יבינו את הפרופורציה.

מתקין מוכר ידע, מקצועיות, אחריות, נסיון, וגם עבודה!

לא רק עבודה...

אתה נכנס לרופא שיניים ושואל אותו למה סתימה עולה ככה?

על מה 200 ש"ח? קצת חומר?

אתה שואל מורה פרטית על מה היא רוצה 100 ש"ח ל 45 דקות של ישיבה ואתה עושה הכל?

אתה שואל את הספר על מה 60 ש"ח לחצי שעה של חיתוכים בשיער?

אתה שואל למה להזמין טכנאי מקררים / מזגנים לוקח 180 ש"ח על ביקור?!

אני יכול להמשיך לתת לך דוגמאות עד מחר.

הנקודה היא יש מחיר לאיכות, אני לא מוכן לעבוד בחינם.. וכך כל מתקין ברמת עבודה טובה (כרגע אני לא מתקין).

כך שאם אתה מביא נתונים תגיד מי ותראה דוגמאות.

החומר עצמו יקר, העבודה הינה עבודה פיזית שגורמת לחתכים כואבים ביותר,

האחריות על רכב שאינו שלך, והתוצאה חשובה ביותר.

די שאתה לא מבצע אותה כמו שצריך (בועות אוויר וכו'...) אין טעם לביצוע המלאכה.

וכשתרצה לפתוח את הדלת אחרי מתקין שעושה מהר מהר את הכל אתה תגלה שהלך לך המנגנון של החלונות חשמל / הצמה..

הנקודה ברורה.

כבלו זאת כחומר למחשבה על מה הקישורים שדרושים בכדי להיות מתקין (מתקין אמיתי, לא מחבר חוטים = יוצא רעש מהרכב = עשה את העבודה).

שבת שלום לכולם

רוני נ.

אתה צודק ב 100%

עבודת איטום היא לא ממש קלה לביצוע,דורשת הרבה מאוד מאמץ השקעה וזמן.

אני לא מאמין שיוסי יקח 1200 ש'ח על עבודה

פורסם

ישראל ושי - שנייכם צודקים וטועים.

מצד אחד אפשר לחשב את זה בתור עבודה נטו של בן אדם שמרוויח 25 ש"ח שעה +- ואז אתה מגדיר את העבודה שלו כשל פועל פשוט שאתה מפחד שלא יישבור לך דברים והנה אלו 10 שעות עבודה אם אתה מחשב את זה כפועל טוב אז העלות של עבודה שלו יכולה להגיע גם ל70-100 ש"ח לשעת עבודה ואז יש לו בין 4-2.5 שעות עבודה.

עבודה טובה ומקצועית יכולה לקחת לבן אדם שמיומן בעבודה הזאת בסביבות ה3.5 שעות עבודה לדלת ככה שהוא שרף יום עבודה, אם אין לו הרבה עבודה אז כדי להוציא את היומית שלו הוא יעשה את זה ב300 ש"ח לשתי הדלתות אם יש לו עבודה אז הוא יעשה את זה ב800 כי חבל לו להפסיד לקוחות שמשלמים על התקנה 900 ש"ח וזה בערך אותו סדר גודל של שעות, על אותו הבסיס הוא גם לא ייקח את העבודה כדי שזה לא יהפוך למשהו קבוע או כי פשוט יום לפני הוא עשה התקנה והוציא יומיים כמו היום הזה, הכל תלוי במתקין.

יש דברים שאי אפשר לכמת במספרים מוחלטים כמו : ידע, ניסיון שחשוב מאוד ומתבטא במספר הרכבים שפירקת בימיי חייך והכי חשוב המוניטין שרכשת אצל הלקוחות, ככה שלהתווכח כמה עולה וכמה צריך לעלות זאת שטות - עדיף שמתקין כמו ישראל יגיד כמה הוא לוקח ומתקין כמו יוסי יגיד כמה הוא לוקח ושיראו עבודות קודמות שלהם ( ולא חלילה בשביל לעשות ביינהם תחרות או משהו ) ככה יהיה אפשר להחליט מה המחיר שראוי לקחת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

ואם אומר לכם שרצו ממני 800-1000 שח לדלת אחת ?:shock:

רנו מגאן,סיפור מהת## לפרק את הדיפונים ולאטום.

וזה אמר לי מתקין מעולה ומפורסם מאד.

ואתם יודעים מה?אני מסכים איתו.:arrow:

חד משמעית-איכות עבודה =מחיר.

יש כל כך הרבה דברים שלא לוקחים בחשבון והקו המנחה אותי בחיים שהפרש של 200-500 שח לאיכות עבודה שווה את השקט הנפשי ואת רחשי הלב.ההגיון אומר -לך על הזול.הרגש אומר -לך על האיכותי ומה לעשות,מי שמקצועי לוקח בהתאם.יש המון מדדים לכל דבר שמנפחים את המחיר.

ויש עוד מתקין מעולה כאן בפורום שגובה מחיר שווה לכל נפש בעבודה מעולה והמחירים שהוא גובה -זמניים.ואני מקווה שהוא ימשיך במחירים האלה בשבילו ובשביל אחרים.

כשיודעים בוודאות ואני חוזר-בוודאות:idea:-על מתקינים כאלה שההפרשים ביניהם גדולים ,קל יותר ללכת לכיוונו של הבחור(ה) :lol: עם המחיר ה"שפוי" ולהיות שקטים בגלל ההמלצות .

נ.ב.

אין בכתוב להביא ,להשוות,להמליץ או חלילה לרמז על משהו או מישהו.

פורסם

רוני תודה על התשובה לפי הבנתי אוטמים קודם כול את הפח החיצוני של הדלת , מאחורי החלון , לאחר מכן עוברים לפח בפנים (כיסוי מתכתי של חלונות חשמליים?) ורק אז מגיעים לפלסטיקים?

אצלי ברכב חוץ מפח חיצונים(הדלת עצמה) יש רק חלקים זזים וכמה קורות אין את הכיסוי פח שיש לחלונות בשלל רכבים.

תקן אותי אם אני טועה אבל לא מצאתי מספיק שטח ש4 יריעות לא יכסו בפנים(לא כולל פלסטיקים)

זות אומרת 4 יריעות אכן יכולות להספיק?

אודי A4

דימה.

פורסם

גם לי יש רנו מגאן,ובזמנו היה לי גם סיפור לעשות איטום

במקום אחד הציעו לי 900 ש"ח לעבודה ושיכבה אחת של חומר,אבל בסופו של דבר היסתבחו עם הדלת

במקום אחר,מתקין ידוע,רצה 1100 ש"ח רק על העבודה.

בסופו של דבר מתקין אחד שאני מכיר אישית כמה שנים עשה לי עבודה באופן פרטי,הגיע עלי הביתה,עבד עם החומר שלי,ולקח 250ש"ח על 2 דלתות.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
יש בן אדם בקדימה קוראים לו ארז ... הוא עושה איטום לשתי דלתות ב500 שקל

מה אתם אומרים על זה?

האם זה הגיוני ?

• תוכן חדש...