Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחיר איטום לדלת: חומר + עבודה יוצא בין ה 400 ל 600 ש''ח

הייתי חייב לצטט

אבל אתה רחוק מהמציאות שנות אור

אולי לאטום עם ניילון יעלה לך ככה :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אתה מתכוון לדלת אולי?

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

המחיר יקבע על פי הדרישות שלך , לרוב בידוד הדלת לפחות 2 שכבות אצל מתקין מקצועי ועם חומר טוב יחצה בקלות את ה1000 שקל.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

כן,זה בערך המחיר

600 שח לדלת אם אתה רוצה לבודד אותה כמו טנק

אתה קונה קיט דיינמייט אקסטרים 9 יריעות זה מספיק כדי לבודד שתי דלתות בצורה הטובה ביותר

כולל עבודה תוסיף עוד 250 שקל והגעתה ל 1200 שח שזה 600 לדלת.

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=459

פורסם
כן,זה בערך המחיר

אתה קונה קיט דיינמייט אקסטרים 9 יריעות זה מספיק כדי לבודד שתי דלתות בצורה הטובה ביותר

"קצת" הגזמת לא? 250 שקל עבודה בשביל לאטום 2 דלתות ועוד בהונדה?

זו עבודה לא קלה בכלל ומעצבנת בפרט, בעיקר עם עושים אותה כמו שצריך

פורסם
כן,זה בערך המחיר

אני בודדתי את הדלתות שלי 3 שכבות מלאות ונדיבות,

אני לא ראיתי איטומים של אחרים אני כן יכול להעיד שיוסי לדוגמא "שורף" אותה כמות שאני שרפתי בערך

אני הוצאתי 750 שקל על איטום מסוג דמפליפייר פרו על הדלתות הקידמיות

ואני שילמתי על החומר מחיר של דילר

לדעתי לתמחור לצרכן, זה לא פחות מ1200 שקל חומר על 2 דלתות עם איטום נדיב וראוי.

זה מהניסיון שלי, אבל אולי אני טועה.

פורסם

מניסיון:

ניגשתי למתקין שיבצע איטום אצלי בדלתות, אני הבאתי את החומר, הוא דרש 300 ש"ח על העבודה לשתי הדלתות, שכבה אחת בכל דלת.

התוצאה:

מחפירה ! האיטום הונח ללא שום התחשבות על כל חלקי הדלת ללא שום הבחנה, רוב החומר היה בכלל באוויר ולא נצמד לדלת, מה גם שנוצרו בעיות אח"כ עם נעילת הדלת כיוון שהחומר "הדביק" את מוט הנעילה. בקיצור- הזיקו לי ב- 300 שקלים.

מיותר להגיד שלאחר מכן קילפתי את רוב האיטום וביצעתי 3 שכבות מלאות בעצמי ברמה הרבה יותר גבוהה, ללא תשלום ועם המון סיפוק והנאה.

לקח:

צריך לדעת לעבוד עם החומרים הללו בסביבת הרכב. עבודה טובה, מקצועית ואמינה תעלה לך יותר מ- 600 ש"ח לדלת כולל העבודה.

אתה תמיד יכול לנסות לעשות זאת בעצמך, גם אני פחדתי בהתחלה, אך מהר מאוד למדתי והתמכרתי :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
"קצת" הגזמת לא? 250 שקל עבודה בשביל לאטום 2 דלתות ועוד בהונדה?

זו עבודה לא קלה בכלל ומעצבנת בפרט, בעיקר עם עושים אותה כמו שצריך

לא בכלל לא הגזמתי

אני לא יודע היכן אתה אוטם דלתות אבל 250-300 שח זה המחיר

אתה כמובן יכול ללכת ל-"מומחה לאיטום" והוא יעשה לך אותה עבודה בדיוק גם ב-1000 שח

אתה גם יכול לעשות 5 שכבות ואז זה יעלה לך 2000 שקל

אתה גם יכול להזמין חומרי איטום מיוחדים מ-NASA ואז זה יעלה לך 20000$

פורסם

לא NASA ולא שום דבר מיוחד, איטום (נטו עבודה) אצל מתקין טוב יעלה הרבה יותר מ250 שקל לדלת, ולדעתי שווה לשלם יותר ולהיות שקט מאשר לשלם פחות וכמו שSROOL אמר למצוא את עצמך מקלף את זה וזורק לפח סכום כזה...

• תוכן חדש...