Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 33 חוות דעת!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות אלפא 33 בין השנים 91 ל93 איך הם מבחינת אמינות אחזקה טיפולים ובלאי???

ואיזה דגם עדיף יותר קרבורטורים או הזרקה??

תודה לכל העונים :lol:

איטלקיות תמיד מחסירות פעימה..............

פורסם

אוטו מהיר שתיין בעל נזילות מים שיש גשם אל תוך תא הנוסעים אחזקה ו=טיפולים יקרים שורה תחתונה לך תחפש משהו אחר חוץ מזה אוטו מהנה מאודדדד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אוטו כזה לא קונים בשביל תחזוקה קלה, עלות נמוכה או אמינות גבוהה (כי אף אחד מאלו אין לו)

אלא בשביל הנאה מנהיגה, שגם בתחום הזה הוא כנראה הכי פחות מוצלח מדגמי אלפא ב30 השנה האחרונות.

ואם כבר - אני בעד קרבורטורים בכל אלפא, אם כי מי שרוצה "פחות התעסקות" שיקח הזרקה ויקבל צריכת דלק מעט משופרת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אכן יצאתי אמה...

בעודי מקליד ההודעה הועברה.

ראה הודעתי כמבוטלת.

רון.

-אמה לא אמה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הייתה לי 33 שנת 91' קרבורטורים.

מאוד כיפית לנהיגה, מתלים קדמיים טיפה רכים מדי אבל ממש לא נורא, מנוע עם סאונד מדהים ומומנט נחמד מאוד.

אחת המכוניות הכי לא אמינות ששמעתי עליהן.

הייתי במוסך כמעט כל שבוע, צריכת דלק בין 1-6 ל 1-12 לפי אופי הנהיגה, תיבת הילוכים שמרגישה ונשמעת כמו טוחן אשפה(כמו רוב ה-33) ואין סיכוי שאני אתקרב למכונית הזאת אלא אם כן תהיה לי עוד מכונית כגיבוי.

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

מאד מהנה לנהיגה - בקו ישר. בפניות - רק אם לא זכית להכיר משהו נורמלי יותר. ה-145/6 מאוזנת הרבה יותר, וכיפית הרבה יותר (אם-כי איטית יותר בקו ישר), וכך גם ה-ZX, ה-306 וגם ה-309, אם אתה מעוניין בשנתון מקביל ל-33. אמינות - תלוי על מה אתה נופל. 1 מתוך 10 לא תתקרב למוסך, השאר - אללה ירחמו. כמו-כן, אם תדמית מעניינת אותך, אזי האוטו הוא ערסמוביל למופת...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סליחה שאני שובר את כל מה שאנשים אומרים פה.

אבל האלפא הזאת פשוט לא שווה קנייה, הדבר היחיד שהרגשתי זה הרעש(המדהים שלה).

איזה מומנט ואיזה בטיח???? מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?

וגם בסיבובים יש משהו מוזר בדרך שהיא הגיבה לי בידים.

כל העניין שהיא מכוערת וכל זה זה כבר טעם אישי.

אלפא33-פלאסיבו למחלה דימיונית.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
סליחה שאני שובר את כל מה שאנשים אומרים פה.

אבל האלפא הזאת פשוט לא שווה קנייה, הדבר היחיד שהרגשתי זה הרעש(המדהים שלה).

איזה מומנט ואיזה בטיח???? מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?

וגם בסיבובים יש משהו מוזר בדרך שהיא הגיבה לי בידים.

כל העניין שהיא מכוערת וכל זה זה כבר טעם אישי.

אלפא33-פלאסיבו למחלה דימיונית.

אחי אין כזה דבר אלפא מכוערת!!!!

Honda hornet 600

פורסם

אותי לא יאשימו בשנאה לאלפות - אחרי הכל, אני חבר מועדון אלפא בישראל ובעלים של אחת (146), אך יש גם יש אלפות מכוערות - 90, ARNA, יש שיגידו גם ג'וליה (105), ויש שיגידו גם 155 ו-33...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני שוקל לקנות אלפא 33 בין השנים 91 ל93 איך הם מבחינת אמינות אחזקה טיפולים ובלאי???

ואיזה דגם עדיף יותר קרבורטורים או הזרקה??

תודה לכל העונים :lol:

הייתי מציע לך להפנות את השאלה לפורום מועדון אלפא רומאו, שם תקבל עצות מחבר'ה שהחזיקו/מחזיקים 33... בנוסף הם גם אנשים נחמדים. :p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...