Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשירי שמיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכשיר שמיעה בשביל סבי. גם כאשר הוא מרכיב את המכשיר שלו, שקיבל מקופה"ח, צריך לצעוק עליו. בהנחה שהתקציב בלתי מוגבל, מישהו יכול להמליץ על מכון שיוכל להתאים לו מכשיר כך שיוכל לתפקד כרגיל?

תודה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

איזור?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אודיומדיק בתל אביב, דברו עם אהוד.

ממליץ בחום על לקחת מכשיר לנסיון, יכול להיות שסבא שלך חירש ברמה שכבר לא יעזור לו מכשיר מתקדם יותר.

אם מחזירים, משלמים רק על עלות ההתאמה (בערך 1000 ש"ח אם אני זוכר נכון).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סבי משתמש בשנים האחרונות במכשירי שמיעה שהותאמו לו ב "מהלב" ומרוצה.

המחירים לא זולים, אבל אי אפשר לתאר את השינוי באיכות החיים שהמכשירים שלהם נתנו

http://www.mehalev.com/

אני אומר מכשירי שמיעה ולא מכשיר כי הוא רכש מספר מכשירים לייעודים שונים - מכשיר שמיועד לטלוויזיה, מכשיר שמיועד להרצאות, ומכשיר שמיועד לשיחה עם עוד אדם בו יש למכשיר מיקרופון נוסף אלחוטי שהאדם שמשוחחים איתו עונד על הצוואר.

שווה בדיקה

פורסם

האם מדובר על מכשיר שמיעה - תוך אזני, או עזרי שמיעה - דוגמת אזניות לטלוויזיה, וכו'?

במקרה השני - אכן מהלב מומלצים.

במקרה הראשון - אני יכול להמליץ על מכון אסף בעפולה, אבל אין לי ספק שיש מקומות טובים לא פחות במרכז.

צביקי

פורסם

אני גם קניתי לאבא שלי מכשיר, הלכנו ל"משוב" בכפר סבא אבל אני כמעט בטוח שיש להם עוד סניפים.

מה שאנחנו עשינו זה לקחנו את המכשיר שרצינו, אבל בתור התחלה בתור מכשיר מחוץ לאוזן.

מכינים לך תבנית לאוזן שעולה 400 ש"ח אני חושב ואז מתאימים לך מכשירים עליו, עד שמוצאים את המכשיר שמתאים לך ואז אתה מזמין את המכשיר הנ"ל בתוך האוזן.

חשוב לציין שיש אנשים שיצטרכו מחוץ לאוזן כי אז השמיעה שלהם תהייה טובה יותר, משום שבתוך האוזן ה"מיקרופון" וה"רמקול" מאוד קרובים אחד לשני.

קובי

• תוכן חדש...