Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב לכל חברי הפורום.

אני רכשתי לפני כמה ימים סאב של Audiobahn שכולל בתוכו מגבר מובנה.

דגם הסאב הוא: ATB10AT RB

שמתי לב עכשיו שהחיבורים שלו ל+\- הוא כמו כל מגבר אחר אלה כקונקטור.

האם יש למישהו מושג איך מחברים מגבר כזה? יש לי כבר מגבר אחד שמורכב ברכב.

כל רעיון הצעה תתקבל בברכה.

תודה

סיטרואן C4 SX PK 2006

פורסם

מצאתי את המדריך של הסאב איך להתקין אותו אבל אין שם סרטוט סכמתי שיכול לעזור לי להחליט מהו +\- remote

שלי.

צירפתי תמונה של המדריך

sub.jpg

סיטרואן C4 SX PK 2006

פורסם

אתה מסתלבט או משהו ? בתמונה הזאתי זה בידיוק מה שהגבית לך בהתחלה , יש קונקטור , ממנו יוצאים חוטים שהם הלכים למצבר ואם אין אתה לא יודע אנגלית זה לא בושה אז אני יסביר לך , השחור זה למינוס הכחול זה לרמוט והאדום זה למצבר.(אני לא יכול להבטיח לך שהצבעים הם אותם צבעים כמו שמופעים אצלך על הצמה , אז תחכה לעוד תגובות לפני שאתה ממהר לחבר. תודה. )

תהליכי שיפוצים

פורסם

אחי גם אני רואה את זה ולא אין לי בעיה עם אנגלית זה רשום יופי אבל בציור אתה לא יודע איפה לחבר בדיוק את הפלוס או מינוס.

אבל הקונקטור הוא בעל 6 פינים

ולאן כל פין הולך זאת השאלה??

סיטרואן C4 SX PK 2006

פורסם

את הקונקטור עצמו ישלך ? את החלק שמתחבר על המגבר וממנו יוצאים החוטים זאת הכוונה , אם כן תצלם אותו ואת החוטים היוצאים ממנו , ותמונה ברורה שנראה את כל החוטים והצבעים.

תהליכי שיפוצים

פורסם

זו הבעיה שאין לי את הקונקטור אבל אני יכול לעשות כזה.

הבעיה היא שמהתמונה אני לא יודע מה הולך לאן.

אם היה סרטוט סכמתי אז לא היתה בעיה.

סיטרואן C4 SX PK 2006

פורסם

עם קצת מחשבה אפשרי לדעת .

קודם כל זה אולי 6 פינים אבל סה"כ 3 מגעים (פלוס, מינוס ורימוט).

בעזרת מד-קצר או מד התנגדות אתה יכול למצוא איזה פין (או פינים) מקצר(ים) לגוף המגבר, זה המינוס.

נשארו לך סה"כ עוד 2 פינים, ע"מ לדעת איזה פין זה הרימוט ואיזה הפלוס קח 2 בתי פיוז רגילים שעליהם מחובר פיוז 5 אמפר ותחבר כל אחד לפין אחר (או הרימוט או הפלוס) תפעיל את המגבר ותן לו לנגן, בשנייה שיהיה עומס על אחד הקווים אחד הפיוזים אמור להישרף, הפין שאליו מחובר הפיוז שנשרף הוא הפלוס והשני הוא הרימוט.

• תוכן חדש...