Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי בשירשור הקודם ללכת על CarPc. לאחר התייעצות עם מספר חברי פורום החלטתי על המפרט הבא:

לוח אם: ASUS P5Q-EM משיג אותו ביותר זול מהמחיר שלו באתר

מעבד: E7500

זיכרון: 4GB, 800MHZ (הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם והזיכרון משותף ללוח אם ולכרטי מסך)

דיסק: 3.5"HITACHI 500GB 7200RPM

כרטיס קול: וכאן ההתלבטות הקשה:

אופציה א' ‏Asus Xonar HDAV1.3 Deluxe 7.1 PCI-E‎

אופציה ב': Waveterminal 192M (מיד 2)

מסך: Xenarc 700IDT (אין מקום ל-2DIN באוטו)

מארז: אני אתקין את הכל בריצפה כפולה עם המגברים ומחיצות בין המגברים לרכיבי המחשב, המחשב יקורר ע"י 4 מאווררים 2 מכניסים אוויר מצד אחד ועוד 2 מוציאים מצד שני. כמובן שיהיה גם קירור על המעבד עם מאוורר.

דרישות:

הפעלת ווינאמפ

GPS

עיבוד סאונד ואופציה ל 3WAY מקדימה+סאב. (אקטיבי)

לאחר סיום הפרוייקט אני מתכוון לעבוד על ההגברה עצמה.

אני צריך עזרה בגיבוש החלטה לגבי הכרטיסי קול, אני רוצה לדעת מה דעתכם.

under construction...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסאב אמור לשבת על הריצפה הכפולה. לדעתך זה לא יהיה טוב? אם יהיה צורך אני יעשה את כל הפלטה העליונה של הריצפה מעץ MDF בעובי 2.8 סמ'.

under construction...

פורסם
הסאב אמור לשבת על הריצפה הכפולה. לדעתך זה לא יהיה טוב? אם יהיה צורך אני יעשה את כל הפלטה העליונה של הריצפה מעץ MDF בעובי 2.8 סמ'.

אם תוכל להתקין את המחשב מתחת למושב הנוסע זה יהיה יותר טוב לדעתי מלשים אותו באותו ספייס יחד עם הסאב(שאני מניח שהוא יהיה בתא המטען), הדיסק הקשיח מאוד רגיש לתנודות ובטח ובטח תנודות מסאב כזה או אחר...

שרון.

פורסם

אין לי מקום מתחת למושב. בכלל מקום זה הנקודת חולשה של סופר מיני. מדובר על רנו קליאו בי. מגבר רוקפורד 600.4 לא נכנס לי מתחת לכיסא אז מארז של מחשב בטוח שלא יכנס. בקשר לכונן הקשיח חשבתי לעשות לו איזה קומבינה ולהתקין אותו על משהו שיספוג את כל הזעזועים שיש בנסיעה פסי סיליקון או משהו, גם בקשר לזה אני צריך רעיונות וחוו"ד מאנשים מנוסים עם CARPC.

under construction...

פורסם

המחשב יחזיק מעמד טוב מאוד גם בבגאז'. הדיסק שבחרת לא מתאים, צריך 2.5" של נייד שמותאם יותר לעבוד בתנאים קשים.

לגבי הכרטיס, לא תמצא אחד מושלם, כל אחד והבעיות שלו.

1. האסוס מעולה אבל קצת מסובך לקינפוג. הבחירה שלי.

2. ה WAVETERMINAL סביר אבל יש לו DIRECTWIRE שמפשט כל עניין עיבוד הסיגנל.

מעבר לכך, דבר איתי בפרטי.

...CASKA for life

פורסם

אין שום בעיה

אצלי המחשב יושב בתוך ריצפה כפולה עם עוד 3 מגברים - וממש לא קטנים

מעליו יש סאב מאוד עצבני (כאוס - שיושב על סאנדאון 1000)

מעולם לא היתה לי שום בעיה

פורסם

גורל, איזה כרטיס קול לדעתך עדיף מה-2 שציינתי מעלה?

תודה על הטיפ גם אני חושב שאני יעשה אצלי ככה.. זה הפיתרון הכי טוב בגלל המצוקת מקום שיש לי באוטו.

under construction...

פורסם
המחשב יחזיק מעמד טוב מאוד גם בבגאז'. הדיסק שבחרת לא מתאים, צריך 2.5" של נייד שמותאם יותר לעבוד בתנאים קשים.

לגבי הכרטיס, לא תמצא אחד מושלם, כל אחד והבעיות שלו.

1. האסוס מעולה אבל קצת מסובך לקינפוג. הבחירה שלי.

2. ה WAVETERMINAL סביר אבל יש לו DIRECTWIRE שמפשט כל עניין עיבוד הסיגנל.

מעבר לכך, דבר איתי בפרטי.

הבנתי ממה שקראתי שהיום הנושא של הדיסק 3.5" פחות משמעותי וכמעט אין הבדל .

פורסם
גורל, איזה כרטיס קול לדעתך עדיף מה-2 שציינתי מעלה?

תודה על הטיפ גם אני חושב שאני יעשה אצלי ככה.. זה הפיתרון הכי טוב בגלל המצוקת מקום שיש לי באוטו.

ASUS לא אהבתי את הקונפיגורציה של התוכנה

את הכרטיס השני אני לא מכיר

אתה חייב חייב חייב כרטיס עם INTERNAL ROUTING, חייב !

כל הסיפור עם ה-VAC זה סלט,

אני לא אהבתי, ובהחלט ממליץ להמנע בכל מחיר.

מנגד - אחרי שעוברים את כל המסע עצבים, ומגיעים לתצואה, מדובר בכרטיס שעל הנייר מדהים ולא פחות

פורסם
אין שום בעיה

אצלי המחשב יושב בתוך ריצפה כפולה עם עוד 3 מגברים - וממש לא קטנים

מעליו יש סאב מאוד עצבני (כאוס - שיושב על סאנדאון 1000)

מעולם לא היתה לי שום בעיה

יש לך דיסק 3.5" סטנדרטי והסאב לא עוצר אותו?, הדיסק עובד כמו תקליטור מסתובב, ברגע שיהיו ויברציות רציניות הוא יצא מאיזון ופשוט יתחיל להסתובב מחדש, זאת אומרת או שהוא יאתחל את המחשב או שהוא יקפא לכמה שניות, או שהוא יקפא ואז יעשה איתחול...

שרון.

פורסם

א.יש לי דיסק 2.5 ולא 3.5

ב.אני לא מבין, אתה מתווכח עם עובדות ? :shock:

אני עובד ככה כבר שנתיים ! נראה לי שזה זמן מספיק ארוך כדי לדעת מה קורה, ולא לנחש

פורסם
א.יש לי דיסק 2.5 ולא 3.5

ב.אני לא מבין, אתה מתווכח עם עובדות ? :shock:

אני עובד ככה כבר שנתיים ! נראה לי שזה זמן מספיק ארוך כדי לדעת מה קורה, ולא לנחש

אני מדבר רק על דיסק 3.5", יכול להיות שה2.5" בנויים כך מפני שהם מיועדים לניידים...

שרון.

פורסם

אוקי - אבל גם שם אתה טועה

ניר פוז עובד כבר יותר משנה עם מחשב בתוך מארז מיני ATX משופצר

מונח בתוך התא מטען בין 2 סאבים

זאת אומרת ככה

סאב - מחשב - סאב

באמצע התא מטען, עם דיסק 3.5 וגם אצלו אין שום בעיות,

ושוב - הוא עובד כבר יותר משנה ככה,

אני חושב שמה שיפה בקהילת ה-CARPC, נגיד להבדיל מהמצב שאני עשיתי את הפרוייקט לפני יותר משנתיים

היום כבר לא צריך לנחש, יש הוכחות הלכה למעשה מה קורה בשטח

הכל נוסה הכל נבדק הכל נחקר - מי שעושה היום פרוייקט נהנה מפתרונות שאחרים שרפו עליהם לילות כימים

פורסם

שמע אני לא מתכוון להתווכח, אני רואה שאתה מדבר עם עובדות בשטח!.

פשוט היה לי אותו סיפור במחשב אצלי, מיקמתי אותו באמצע שני סאבים (בבית) והוא פשוט היה מתחרפן, אז שבדקתי את הסיבה זה היה זה, הרבה אבל קשור במארז ואיך הדיסק יושב במסילות שלו, ורמת ההרכבה, אני לדעתי דיסק יושב על שתי ברגים במארז פלסטיק לא יחזיק הרבה עם שתי סאבים, אבל שוב פעם יכול להיות שזה מיתוס שפיתחתי בעצמי :oops: ...

שרון.

• תוכן חדש...