Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בביקור האחרון במוסך, התלונננתי שכשאני מוריד מ-3 ל -2 זה נכנס קשה עד למצב שזה כמעט ולא נכנס.

בעל המוסך החליט שהבעיה ככל הנראה אצלי, לאחר נסיעה בתוך הרכב הוא לא התרשם שמדובר בבעיה, אני מכיר את הרכב שלי מציון ויודע שכך לא היה. הוחלט להחליף שמן גיר, בעל המוסך נסע למוסך של פיגו והביא מישם שמן "קסמים", השמן כאמור היה אמור לפתור את בעית קושי הכנסת הילוכים. שהרכב עלה לליפט התגלתה נזילה ממחזיר אחורי, המצב לא גרוע, שמן אני לא מאבד, אז החלטתי לחכות עם זה, עשיתי קלאטץ רק לפני 5K (לא במורשה [לצעיר]).

עבר מאז חודש, אני עדיין לא מאבד שמן, אבל מצב הילוכים הולך ומחמיר, מראשון לשני לפעמים נכנס כל כך קשה, כאילו יש שם מסטיק שהתקשה ואני מושך אותו לבור, כל שאר ההלוכים נכנסים טוב.

הרכב מטופל רוב הזמן במורשה, ברכישה עשיתי טעות והלכתי למישהו שיחליף קלאטץ ויעשה טימינג. מאז הרכב מטופל אך ורק אצל שמשון. אצל שמשון הוחלפה תושבת גיר שהיתה גמורה. יש מצב שהיא לא הורכבה טוב ?

האמת, אין לי ממש את הזמן ללכת למוסך שהם יתחילו לנחש מה קורה, בלי לזלזל או להעליב מישהו, הדיאגנוסטיקה פה היא קצת עלובה. לניחושים ממש אין לי זמן, אני עובד כל השבוע ורק פעם בשבוע יש לי זמן בבוקר ואני חייב לפתור את הבעיה הזאת שמציקה לי בטרוף. אני מרגיש שאני הורס את הגיר.

דילמות ושואלות נוספות:

1. יכול להיות שהלך הגיר והגיע הזמן לשפץ ?

2. עשיתי קלאטץ אצל חאפר כל שהו, ועכשיו יש להחליף מחזיר אחורי, פירוק גיר סיפור לא זול. למשוך עד להחלפת קלאטץ או לטפל מידיית ?

3. יש לכם המלצה למכון גירים ?

פורסם

משאבה תחתונה הוחלפה לפני 4 K. הקלאטץ הפסיק לחזור ולאחר החלפת משאבה תחתונה נפתרה הבעיה.

אתה מאמין שהחלפת משאבה עליונה יכולה לפתור את הבעיה ? אם כך אפנה עוד השבוע למוסך.

• תוכן חדש...