Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, ברצוני לרכוב לאימי רכב קטן ונוח שיקח אותה כל בוקר לנסיעה של 10 ק"מ לעבודה.

חשוב שהרכב יהיה אמין ככל האפשר חסכוני בדלק ובכלל שכל עלות האחזקה שלו לא תיהיה גבוהה.

התקציב שלי עומד על 30 אלף ש"ח לכל היותר, הצעות יתקבלו בשמחה כרגע אין לי שום כיוון אמא שלי ראתה את הפיג'ו 206

ונדלקה עליה רציתי לשמוע קצת פרטים על הרכב הנ"ל וכמובן עוד הצעות על רכבים נוספים.

(להנהלת הפורום: קראתי את חוקי הפורום ולא מצאתי מה לא בסדר במודעה, לכן אשמח לתיקון המודעה מצידכם ולא למחיקתה.)

יש לציין גם שחיפשתי נושאים קודמים ולא מצאתי את התשובות שאני מחפש.

פורסם

יונדאי אטוס 02-03: אמין מאוד, חלקים זולים מאוד, יחסית חסכוני (ההפרש בין הגיר הרגיל לאוטומט די משמעותי ברכב זה, אם כי לנסועה של 10 ק"מ ביום זה לא ממש משנה), ביטוח זול מאוד ועונה לך על הדרישות שהצבת.

כל דבר אחר שעולה לי ראש יהיה אומנם יותר מרווח ונוח אך יעלה לך את רף ההוצאות בכמעט כל פרמטר.

רכב שני שמתאים מאוד (כל מה שנאמר ואפילו יותר חסכוני) ואף יותר מומלץ הוא הפיאט פנדה. אך זה יהיה ממש בקצה התקציב ויחסית די קשה למצוא, אם כי צצות להן מידי פעם פנדות במחיר זה עם נתונים סבירים. שים לב שהפנדה תהייה משנתון גבוה יותר, עם איבזור (מחשב רכב למשל) ונתונים בטיחותיים ( abs EBD וכרית אויר נוספת) עדיפים מאשר באטוס. בכל מקרה לנסועה של 10 ק"מ ביום עם מינימום הוצאות הייתי מתרכז בחיפוש של שני אלה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...