Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם למישהו יש קרניבל חדשה יחסית -2007 ומעלה-ויכול לומר לי נתונים כמו צריכת דלק, התנהגות המנוע וכו'. אני מתלבט בין דיזל המומלץ על ידי הסוכנים בחברה והמוסך המורשה שלה בתל אביב או בנזין . אני עושה 20K ק"מ בשנה ומטה וגר בירושלים כאשר רוב הנסיעות הן בעיר. האם יש עדיפות לדיזל בנתונים כאלו?

פורסם

לאמא שלי ולשותפה שלה יש קרניבל

שנת 2008 דיזל

לגבי תצרוכת דלק אני לא כל כך בטוח,בענין האמינות אני יכול להגיד שמלבד תקלה בגיר באחד הרכבים ותקלה במחשב באחד ברכב האחר שניהם תוקנו באחריות ולא היו בעיות חריגות מלבדן.

מבחינת נסיעה אוטו שנראה גדול אבל מאיץ יפה מאד בשביל מיני ואן דיזל,האוטו נוח ברמות והשיוט בנסיעה לא מורגש ובלי מאמץ אפשר לשייט על 120-140 בלי שום בעיה.

המנוע מרגיש חזק מאד אבל הרכב גם כבד מאד,למרות זאת הוא מסתדר מצוין עם המשקל וכיפי מאד לנהיגה רגילה.

פורסם

תודה על התשובה. ממה שאני שומע יש מצב שהדיזל אולי יותר יקר בטיפולים אבל השאלה העיקרית היא לגבי צריכת הדלק שאני מבין שלא בדקת ואולי יכולה להיות משמעותית לטובת הדיזל.

פורסם

מטבע הדברים,הדיזל אמור להיות יותר חסכוני מהבנזין,המחיר לליטר דיזל הוא נמוך מליטר בנזין.

ואני יכול להגיד לך שהתצרוכת דלק אצלנו היא 1-8 בערך...

• תוכן חדש...