Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה בדמוי פאסאט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא הייתי ממליץ על הדגם הזה, ולא בגלל שהוא לא טוב או משהו בסגנון, להפך. אלא בגלל שפולקסווגן מעוניינת לשייך לכל מותג מטרה אחרת, לדוגמא: אאודי תייצר מכוניות גדולות ויקרות ולכן לA2 לא תהיה מחליפה.

המטרה של סקודה תהיה לייצר מכוניות זולות (יחסית), לכן אחרי שהסופרב תסיים את דרכה, גם לה לא תהיה לה מחליפה.

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם
אני אישית לא הייתי ממליץ על הדגם הזה, ולא בגלל שהוא לא טוב או משהו בסגנון, להפך. אלא בגלל שפולקסווגן מעוניינת לשייך לכל מותג מטרה אחרת, לדוגמא: אאודי תייצר מכוניות גדולות ויקרות ולכן לA2 לא תהיה מחליפה.

המטרה של סקודה תהיה לייצר מכוניות זולות (יחסית), לכן אחרי שהסופרב תסיים את דרכה, גם לה לא תהיה לה מחליפה.

סופרב עוד לא התחילה את דרכה אתה כבר מדבר על לסיים?!

סופרב זה מכונית ה"מנהלים" הראשונה של סקודה, דווקא נראה לי שיהיה לה המשך.

ואפילו אם לא יהיה לה המשך אז למה לא לקנות ? מה הקשר בכלל ?

אם זה יהיה אותו מקרה כמו "גולף-לאון" רק עם הפאסאט אז לדעתי היא תהיה כדאית מאוד,

נראה כבר מה יהיה המחיר שלה...

פורסם

לידיעת כולם כיום ישנם מיספר לא קטן של תוספות חיצוניות לדיגמי סקודה האחרונים

שהם פשוט מדהימים

ניתן למשל למצוא אותם באתר של מתיג

פורסם

אני לא זוכר איפה ראיתי את הכתבה שבה נכתב שפולקסווגן מתכוונת לייחס לכל מותג ייעוד אחר, כתוצאה מכך למכוניות הבאות לא יהיו ממשיכות: אאודי A2, סקודה סופרב, פולקסווגן חיפושית ועוד דגמים שאני לא זוכר.

"למה לא לקנות אם לא תהיה לה מחליפה?" בגלל ירידת הערך הגבוהה שתהיה לה אחרי שיפסיקו לייצר אותה. חוץ מזה הם רק נכנסו לקטגוריה הזאת ועוד מעט יצאו ממנה, וזה מראה על חוסר רצינות וחוסר השקעה בדגם הספציפי הזה.

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם
מעניין מה יהיה המחיר..

ואם המחיר יהיה פחות ותקבל אותם "איכות של VW " כדאי לשקול למי שמחפש פאסאט.

אדם שמחפש פאסאט בדרך כלל מחפש סמל ולא משנה כמה הסופרב טובה,היא נושאת על עצמה סמל של סקודה.חוץ מזה שהסופרב היא לא פאסאט,היא כמעט A6 בגודל ובאבזור (שלדה מוארכת של הפאסאט),לפי דעתי במנועים המקבילים לפאסאט,תעלה יותר,אבל מצד שני אני לא היבואן אז זו רק דעתי :wink: .

• תוכן חדש...