Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש ביואיק להקרוס שמורה כמו חדשה ( עם 20 אלף קילומטר קנינו מזקן עדיין יש ריח של חדש )

עכשיו אני מעוניין להתקין בה מערכת רצינית יותר מהקיימת אבל אבא שלי לא מעוניין מכיוון שזה יבטל לו את השליטה מן ההגה ובצורה הפנימית של הרכב ( איפה שהרדיו דיסק הוא הורס את העיצוב של הרכב וזה מכער מאוד את הרכב )

עכשיו רציתי לדעת אם אני אוכל למשל להתקין ברכב מגבר סאב וזוג קומפוננטים קדמיים שיתחבר אל הרדיו דיסק המקורי של הרכב

אני מתכוון להכניס אל הרכב חלקים "פשוטים"

מורל דוטק

ES300

GTO1004 /MPX4000

וחיווט 4G שיוסתר טוב ע"י התקנה נקייה מאוד ( כמה עלולה לעלות התקנה יפה לדבר שכזה? )

עריכה:

אני שואל פה מכיוון שאני לא יודע אם יש אפשרות לחבר מגבר אל הרדיו דיסק המובנה של הרכב אז אני מעונין לדעת אם זה אפשרי לחבר אליו את המגבר או שיש דרך אחרת להרכיב רדיו דיסק מבלי לפגוע ולשנות כלום מהמראה המקורי

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אפשר לשים מנחת מהמערכת המקורית שתוציא למגבר, זה ישאיר הכל כמו שהוא היה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מה זה מנחת? ( מה זה עושה? )

מה היא העלות של הדבר הזה?

והאם האיכות תהיה טוב?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

מנחת איכותי של חברה כמו ג'נסיס

והכל יבוא על מקומו בשלום

עלות ההתקנה תלויה ברכב, בצורת ההתקנה, במכשולים שהיצרן הסתיר וכו'

אני מאמין שנכון יהיה ולא פזיז להגיד שהתקנה טובה עלותה בין 650 ל-1300 שקל, כתלות באיכות החיווט,

הסלקת ההתקנה וכו'

פורסם

וואו העלות מאוד גבוהה, אני איאלץ כנראה לחכות עם העניין או לרדת עם החלקים.

המנחת עצמו כמה אמור לעלות?

העניין מאוד ייקר יוצא.

מורל דוטק - 850 שקלים.

MPX4000 מגבר - 750 שקלים.

ES300 סאב - הבנתי שהוא עולה בסביבות 900 שקלים זה נכון? או שכדאי לי לרדת אל הסאב CERWIN VEGA HED12 שעולה כ-750-800 שקלים?

וההתקנה לוקחת לדוגמא עוד 1,000 שקלים

יוצא ביחד 3,500 שקלים.

השאלה אם זה שווה להוציא על מערכת שכזו סכום כזה או שאפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב הזה?

ודרך אגב כמה אמור לעלות המנחת?

פורסם

אלה הרכיבים שנותנים תמורה מצויינת לכסף, אם תקח יד שניה תוכל להוזיל קצת , או לחפש מגבר עם מנחת מובנה.

מנחת של ג'נסיס בסביבות ה700 שח , גם ביד שניה תוכל להשיג בבפחות , אם אתה מחליט לא ללכת על המגבר עם מנחת מובנה.

פורסם

כמה עולה מגבר עם מנחת מובנה? ואם אפשר את הדגמים שלהם.

העניין מאוד כבד בשבילי 3,500 שקלים זה המון, אפשרי שאני אתפשר קצת מבלי ליפול הרבה באיכות בתקציב של 2,500 - 3,000 ? ( יד שנייה לא באה בחשבון )

לדוגמא במקום הדוטק אני אקח את המורל טמפו שזה חוסך לי פה בסביבות 200-250 שקלים.

במקום ES300 אני אוכל להתפשר על סאב נניח ב-550 שקלים. אגב, לגבי התיבה אין לדאוג אפשרי להביא סאב ללא תיבה ורק להביא לי את הנפח ואני אדאג לתיבה איכותית MDF של 21 מ"מ.

עכשיו נותר לי לקנות מגבר כולל מנחת בתקווה שהמחיר סביר.

המערכת שואפת להיות כמה שיותר SQ ( במסגרת התקציב כמובן )

פורסם

תתחיל עם קומפוננט טוב ומגבר טוב, את הסאב תמיד תוכל להשלים בהמשך.

זו דעתי. (בהתבססות על הרעיון שיותר זול לקנות בחלקים ולא במכה, מאשר לקנות הכל ביחד ואז להתחיל לשדרג)

מתחדשת*

פורסם

אני מעדיף לעשות הכול במכה ( קומפוננטים מגבר סאב והתקנה ) כי אני שונא לקנות דברים בהמשכים

אם אפשר מגברים עם מנחים מובנים ועם המחיר שלהם בבקשה? ( ובבקשה.. מגברים באיכות טובה אך עם מחיר סביר בבקשה )

פורסם

נכון! כמוני..

הבאתי כל פעם חלק.. בהתחלה רדיו דיסק..

אחרי כמה זמן מגבר..

אחרי כמה זמן עוד מגבר.. ועכשיו אני בוחר קומפוננט..

וסאב זה החלק בסוף.. כל העיניין זה זמן! קח לך את הזמן אל תהיה בלחץ ויצא לך משהו טוב בסופו של דבר..

קח בחשבון שזה עיניין של זמן. חודשיים! אבל זה שווה את זה.. אין על מערכת שעבדת בשבילה ושהשקעת עליה!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

זה מאד תלוי העניין הזה של הזמן.

אם לודגמא אני אקנה עכשיו 2 מגברים עם התקציב שיש לי במקום לחסוך עוד ולקנות הכל במכה אני המגברים סתם ישכבו בבית והאחריות שלהם תתקצר עם כל יום שעובר ובעצם הם בכלל לא עובדים ככה שחבל על זה.

בקשר ללקנות קומפוננטים ומגבר 4 ערוצים... חבל על הכסף על הזמן ועל ההתקנה כי אח"כ אני אצטרך להתחיל לשדרג כי כרגע אין לי כסף למה שאני רוצה. ובכלל אם שמים 2 מגברים מאחורה זה מצריך כבל של 0 גייג'... אז למה לשים עכשיו כבל 4 גייג' ואח"כ להחליף? ולמה להתקין עכשיו קומפוננטים בדלתות ורק שיהיה כסף להגביר אותם אקטיבית?

לדעתי עדיף לקנות הכל במכה אחת להרכיב בפעם ולעשות גם את כל הדברים שקשורים במידה ורוצים (לדוגמא: איטום וכ'ו). אבל זו סה"כ דעתי.

וזה אמור לגעת במיוחד לפותח השרשור עם אוטו כזה באמת עדיף לעבוד פעם אחת כמו שצריך במקום להתחיל לעבוד30 פעם וכל פעם גם לשדרג משהו אחר.

המון המון בהצלחה.

under construction...

פורסם

בשביל להתקין 2 מגברים לא צריך כבל 0 גייג'.

וכל הרעיון לקנות בחלקים הוא למנוע את הצורך בשדרוגים עתידיים.

הכי טוב לקנות הכל במכה אחת, אבל למי שאין את הכסף להכל ביחד מומלץ ללכת שלב שלב.

מתחדשת*

פורסם

בקשר ל-0 גייג' דברתי על הצורך שלי מצטער שזה לא היה נשמע ברור.

אבל שוב יש מצב שתקנה בחלקים ונניח שקנית רמקולים עד שתשיג כסף לקנות להם מגבר כבר חצי מהאחריות שלהם הלכה וזה לא שאני אומר שאנשים פה ישרפו אלמנטים על ימין ועל שמאל אבל כבר קרו מקרים מעולם ותקלות יצורלמיניהם שאחריות כיסתה אז זה חשוב.

בכל מקרה אני אישית הייתי מעדיף לחסוך להשקיע הכל במכה ולחסוך כאבי ראש.

אבל הכי חשוב שב-2 המקרים סבלנות שווה זהב.

under construction...

• תוכן חדש...