Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הרכב: 206 1400 ידני XT 2003

אז נתחיל מהתחלה.

כאשר אני מניע לאחר כמה שעות הנעה קשה מאוד, הרגשה של חוסר דלק, לאחר שהרכב מניע, זה מורגש כאילו הוא עובד על 3 צילנדרים(חשוב לציין ההנעה בא בליווי בקפיירים) לאחר כמה שניות של עבודה בטורים קופצים וגמגומים, המנוע מסתדר ומתחיל לעבוד כרגיל.

הבעיה השני(שלפי דעתי קשורה לבעיה הראשונה)בזמן נסיעה(גם רגוע וגם כאסח גם טורים נמוכים וגם גבוהים, בכול הילוך זה יכול לקרות)פתאום יש הרגשה כאילו משהו בולם את המנוע, מחזיק את הרכב, אני עוזב את הגז ונותן ישר בחזרה גז זה משתחרר.

מישהו יכול לעזור לי מה יכולה להיות הבעיה?

ועוד משהו מישהו אמר לי שברכב שלי אין פילטר דלק,זה נכון?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

היה לי את אותו בעיה בהונדה אקורד שהייתה לי היא הייתה עושה בעיות בהנעה ונוסעת ומקרטעת ,וגם הייתה עושה כמו פיצוצים כאלה וזה היה הדיסטרבוטור

פורסם

הרכב לא מקרטע.

הוא מעט כאילו משהו מאט אותו ואז זה משתחרר וזהו.

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

ערב טוב.

עכשיו התווספה בעית טורים, טורים לא יציבים(לא קפיצות דרמתיות אלה קפיצות קטנות כאלה) וסל"ד סרק גבוה.

מישהו יכול לעזור בבקשה?

בברכה טל

פורסם

עדכון חם מהתנור.

האוטו נכנס אתמול לאורן מאורן שירותי רכב.

לאחר בדיקה מקיפה של הרכב נמצאו התקלות הבאות:

1.ממיר קטליטי מפורק, כשאני אומר מפורק זה אומר בחתיכות הצנרת פליטה(מקשה על הפליטה וגורם לבעיות סחיבה)

2.ווסט דלק פגום(לא שומר לחץ בקו דלק וגורם להנעה קשה בבוקר)

3.אטם ראש פרוץ(שוב בעיות סחיבה, נזילת מים)

פתרונות:

1.הממיר הוסר לצמיתות(יפתור את בעיות הסחיבה ואפילו ישפר אותם טיפה)

2.הווסט הוחלף לאחד תקין

3.הראש הורם נשלח לחריטה והאטם הוחלף.

חוות דעת לאחר התיקון אני יוסיף לאחר קבלת הרכב מחר.

בברכה טל 

פורסם

מה בנוגע לרישוי שנתי? איך תעבור בדיקת 4 גזים בסלד של 2,500?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...