Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני רוצה לחבר מגבר של 1000V פשוט מאד לבית, ואיתו להגביר מס' פריטים.

רציתי לדעת איזה מוצרים אני צריך והאם הדבר הוא מאד מסובך כפי שאמרו לי.

עשיתי חיפוש בפורום וראיתי מישהו שכתב שהתשמש בשנאי 12V, לא כלכך הבנתי איך.

אם אפשר הסבר כיצד לחבר את המגבר לחשמל, ובנוסף לינקים למוצרים שצריך לקנות כדי לעשות זאת.

תודה רבה לעוזרים..

פורסם

דבר ראשון זה מאוד פשוט,אל תילחץ,תיקנה ספק כח של מחשב איכותי אבל שיהיה לפחות 500W ואת החיבור למחשב ולחשמל אתה מבצעה כך:

http://www.youtube.com/watch?v=c3tlFxO1stU

אתה צריך אחרכך כבל RCA שהופך לכניסה למחשב לכרטיס קול או לMP3 משו שעולה 20 שקל בהום סנטר. זה תיראה בסרטון נורא פשוט. אם לא הבנת משו אשמח לענות לך בפרטי או כאן.

סתם דוגמא הינה תיראה חיברתי בחדר סאב של רכב וכו' פשוט מאוד ותיראה איך משמיעה כמו ברכב :)

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3466409

והינה קישור שתוכל לחפש פה מה שתירצה. אבל לא אמרת מה אתה רוצה לחבר למגבר איזה דגם הוא ואם אתה שם גם סאב (מה שיכך המון חשמל ויכול להיות שיהיו נפילות מתח עקב חוסר חשמל) אבל בכללי הינה לבינתיים.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-speakers

תיבחר את הקטגוריה שאתה מעונין לירכוש ובהצלחה.

ג'ינו.

פורסם

קודם כל תודה רבה ג'ינו =]

מעוניין לחבר למחשב שלי מגבר פשוט, דגם V12.

ואליו לחבר שני רמקולים פשוטים, וסאב משהו כמו קנווד או פיוניר, משהו לא איכותי במיוחד.

עכשיו ניתן לחבר לספק של המחשב הנוכחי שלי ? ( ספק חק של אנטק, 600W ) ולעבוד עם המחשב והמגבר ביחד או שזה יצור

עומס יתר?

פורסם

חס וחלילה לא ,למגבר תיקנה ספק כוח בניפרד!! אסור בהחלט,שלחתי לך הודעה גם בפרטי תיקרא אותה אח שלי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, פה זה לא צ'כונה. רענן את כללי הפורום***,ואם אתה מיתכוון להגיב גם סאב....תביא ספק קצת יותר חזק ואיכותי כמה החברה שיש לך של המחשב הדגם הזה יהיה סבבה...שוב אתה לא תוציא את כל העוצמה כמו באוטו אבל פחות או יותר..זה ישבור לך תביא מילה שלי. בהצלחה.

ג'ינו.

***אתה מתבקש להשתמש בשפה קצת יותר מכובדת, זה לא שוק פה***

פורסם

זה מה שאמרתי מוטי נו!! :-P:-P תן לי לרגיש הכי מועיל בתמיכה פה לך לישון אתה לא עייף היום ?:-P:-P

סתם זה היה בצחוק,זה מה שאמרתי לו אבל שלחתי לו הודעה בפרטי מה לעשות אל תישער ער אני ישמור פה!:-P:-P:-P:-P:lol:

פורסם

ג'ינו- סחטיין על מה שעשית ,התעללת בZ2300 יפה לך :)

אין ספק שאני יותר מתעלל בZ5500 ^_^

לנושא : כמו שאמרו תקנה ספק טוב עם מסילה A12 מלא ופלוס 80 ככה תקבל תוצאות טובות..תביא תקציב לספק כוח ואביא לך משו טוב מחנות KSP או SKYPC תלוי איפה אתה גר..

ומגבר גם תביא תקציב ונעזור לך בנושא זה ..

בהצלחה :)

פורסם

אני גם מחפש משהו בסגנון ולכן אם אוכל להשתמש גם בדיון הנ"ל :

הספק הכי זול שמתאים גג 150 ש"ח , אבל עדיף בפחות ! עם כל החיבורים שצריך כדי ליריץ מגבר ...

תודה מראש .

יעקב

עריכה :

האם כל ספק של מחשב מתאים ? למשל אלה יפיעילו מגבר ?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אתם יודעים,

אני בן אדם שמאוד אוהב פרוייקטים DIY כאלו ואחרים ומאוד מאוד מעודד להתנסות ולגלות ולעשות דברים חדשים.

אבל דווקא בקטע של לחבר מגבר לרכב בבית, יש לי סייגים מסויימים לגבי הנושא הזה.

זה או לבנות למגבר הזה ספק כוח חדש או לקנות ספק כוח שיתאים לכך ולעקוף את ספק הכוח המקורי של המגבר.

או לקנות ספק כוח שיוכל להתחבר לספק הכוח הקיים ולהזין אותו.

עכשיו בעצם נשאלת השאלה למה זה טוב, למה זה מועיל.

הבעיה נמצאת בגוף הכותרת - מגבר לרכב... לבית...

אם אתה עושה את זה כפרוייקט מדעי בשביל הכיף שלך - סבבה.

אבל אם אתה פשוט רוצה מגבר - יד 2 יהיה עדיף, גם לא תבזבז עבודה של שני ספקים על מגבר אחד, גם תקנה מגבר שהעיצוב שלו יותר מתאים לבית, גם תקנה מגביר שסביר להניח שיהיה יותר נציל מהמגבר רכב שאתה מתכוון להסב וגם תחסוך כסף על חשמל והסבות.

תיקח את זה בחשבון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי , אני הרכבתי מגבר של jbl בחדר שחובר לdvd וזה בעצם הייתה המערכת קולנוע הקטנה שלי שהייתי רואה סרטים.

השתמשתי בספק מחשב ישן , וברמקולים שהיו לי ממערכת ביתית של aiwa.

סאב שמתי בגישור על שתי הערוצים הנותרים ואני נהניתי.

פורסם

מוטי צודק,לא חיב שלמות אפשר תמיד לקנו סםק יותר טוב יותר חזק וכו',אבל אפשר גם לישמוע בצורה טובה ומהנה גם אם זה לא שלמות כוללת מבין,אני ישית גם נהנה מאוד עם המערכת שלי בחדר תיראו תסרטון שפירסמתי למעלה שלי,עוצמה לא חסר ואיכות,,דעתי .

ג'ינו.

• תוכן חדש...