Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה.

רנו קליאו 2003 1.4 אוטומטית 9200 ק"מ (כן כן , זה הרבה).

ה"תקלות" כלדקמן:

1. חורף קר בחוץ, מניע את האוטו, ישר מכניס לדרייב, האוטו "משתעל" מהר מעביר לניוטרל, נותן קצת גז ונוסע.

2. מעבר ההילוכים כאשר המנוע קר מחוספס והאוטו מושך יותר את ההילוכים, וכאשר מאיטים הוא מוריד את ההילוכים כאשר הם מלווים ב"דפיקה"

(2 התופעות הנ"ל נעלמות אחרי שהמנוע מתחמם)

3. חלונות חשמליים חורקים

4. נורית דלק נדלקת מתי שבא לה.

5. המנוע יושב על 400 סל"ד וכשמעבירים לדגמא מפארקינג לדרייב הטורים יורדים ל100 200 סל"ד ןחוזרים ל400 500.

הייתי מודה לכם על התייחסות רצינית ובלי תגובות מפגרות כמו:

"תקנה יפנית...." וכו'........

גיא :mad:

פורסם

נשמע כמו בעיית מחשב.

הטורים מאוד נמוכים, 400 סל"ד זה לא משהו נורמלי, אך אני לא מאמין שהטורים יורדים ל-100-200 (כי המנוע היה נכבה). סביר להניח שזה מה שגורם לקשיים בהתנעה בבוקר. גש למוסך לבדיקה.

לגבי הגיר: לוקח לשמן כמה דקות להתחמם ובמהלכן הפעולה מורגשת מעט יותר. זה טבעי בחלק מהמכוניות.

החריקה מהחלונות יכולה לנבוע מגומיות יבשות או שלא "יושבות" טוב.

לגבי מנורת הדלק, גש למוסך.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
תקנה גרמניה....

הייתי חייב, אתה מזמין את זה :lol::lol::lol:

שי תזהר ממני........וחוץ מזה בתור אחד שהיתה לו פיאט אונו עם מנוע 1000, אתה צריך להבין אותי... :wink:

anybody else??

פורסם
תקנה גרמניה....

הייתי חייב, אתה מזמין את זה :lol::lol::lol:

שי תזהר ממני........וחוץ מזה בתור אחד שהיתה לו פיאט אונו עם מנוע 1000, אתה צריך להבין אותי... :wink:

anybody else??

אני מאחל לכולם את כמות התקלות שהיו לי באונו :lol:

תקלה 1. אלטרנטור סיים את דרכו

תקלה 2. בעיה שהיתה עם הפלטינה

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
טוב אז ככה.

ה"תקלות" כלדקמן:

1. חורף קר בחוץ, מניע את האוטו, ישר מכניס לדרייב, האוטו "משתעל" מהר מעביר לניוטרל, נותן קצת גז ונוסע.

2. מעבר ההילוכים כאשר המנוע קר מחוספס והאוטו מושך יותר את ההילוכים, וכאשר מאיטים הוא מוריד את ההילוכים כאשר הם מלווים ב"דפיקה"

3. חלונות חשמליים חורקים

5. המנוע יושב על 400 סל"ד וכשמעבירים לדגמא מפארקינג לדרייב הטורים יורדים ל100 200 סל"ד ןחוזרים ל400 500.

תופעת השיעול, הסלד הנמוך וייתכן גם משיכת ההילוכים הינן, למיטב הבנתי, בעיות שמקורן במחשב ניהול המנוע (חיישן תקול או שמה בעיה אחרת).

בנוגע לגיר - נשמע כמו משהו חריג לאוטו חדש (לא לאוטו ישן). אך בהחלט ייתכן ש"ככה זה".

למיטב ניסיוני, נתקלתי בבעיות זהות כאשר למדתי על רכבי הקודם את תופעות מערכת ההזרקה - הבעיה שאתה מתאר אופיינה דאז כאשר ניתקתי את חיישן המצערת (או מה שנקרא "פוטנציומטר מצערת").

בכל מקרה, אין אפשרות לאבחן תקלות דרך הרשת :-) סע למוסך ואני בטוח שהבעיה תיפטר דיי מהר.

בנוגע לחלונות החורקים ונורית הדלק - סביר להניח שמדובר בדברים קלים לטיפול - וגם אם לא הרכב באחריות, הסר דאגה מליבך !!! .

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה נשמע כמו בעיה במחשב האוטו שלי (קליאו ספורט ) לא התניע חלק במוסך אמרו בעיה במחשב אני מקווה שזה באמת יפתור את הבעיות

תפנה למוסך זה באחריות

בקשר לגיר הגיר של רנו קצת לא נינוח בזמן האטה דפיקות ממש לא צריכות להיות והחוסר נינוחות לא אמורה להשתנות בין מנוע קר לחם

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

כמה דברים שלמדתי לגבי רנו , לגבי רנו חדשה .

אני באמת לא מתכוון לרדת על צרפתיות כי לי יש אחת אבל אצל רנו נתקלתי במספר בעיות פשוט מגעילות .

דבר ראשון הגיר , AL4 המפורסם חוץ מזה שהוא מאד לא נוח ואפילו מסוכן מדי פעם ( בעקיפות ) , הוא מאד מאד מחוספס , זה מתבטא במכות חזקות אם אתה מאמץ אותה קצת , פעולה לא חזקה .. ואפילו קולות של דפיקה אם מעבירים בטורים גבוהים ובמאמץ .

אני אישית נתקלתי ברנו חדשה יחסית , 15K שהחליפו לה את כל הגיר כי הוא פשוט מת .[

זה גם מתחייחס לגבי ההתנהגות שהמנוע קר אבל תנסה לעבור לשמן יותר מתאים ואולי זה יעזור ... אבל תסתכל על כל יפנית חדשה שבשנייה שאתה מניע אותה , גם בלילה קפוא אתה יכול לנסוע והגיר חלק ועובד מצויין ( לעזוב את העבודה שזה לא בריא ) .

לגבי הטורים זה בהחלט המחשב לא מכוון .

מנורת הדלק - רנו .... אין מה לעשות .

לדעתי לרנו יש בהחלט מה להציא אבל למה קנית אוטמומט , הרי זה ידוע ש - AL4 זה גיר פשוט רע ... אין בו שום דבר טוב חוץ מהעזרה לבלמים שהוא נותן , עניין לא נחוץ כי לרנו גם ככה יש בלמים מצויינים .

חבל .

פורסם

טוב...

קודם כל תודה על התגובות המכונית תכנס בשבוע שבועיים הראובים למוסך לבדיקה מקיפה.

דבר שני אני מאוד אוהב את תיבה של רנו יש לי גם יפנית אוטומטית ואני אוהב את התיבה הפשוטה הרבה פחות......

ואני מקווה שאני לא אתחרט על זה שבחרתי רנו...

פורסם
במוסך אמרו בעיה במחשב

במוסך המרכזי של קרסו, לכל תקלה שאין להם הסבר (בשל חוסר המקצועיות) הם יש אומרים שזו בעיה במחשב. זה מעין הסבר סתום כזה שהם יודעים שאתה לא תתווכח עליו.

:x

פורסם
טוב אז ככה.

ה"תקלות" כלדקמן:

3. חלונות חשמליים חורקים

לגביהגיר אני לא אתייחס כי באמת אתה צריך לגשת למוסך שיבדקו.

לגבי השאר, אתה מתדלק קבוע באותה תחנה? אולי במקרה פז?

לחברה שלי יש קליאו 1400 אוטומטית שנת 94. כשהיא התחילה לתדלק בתחנת דלק פז שקרובה לבית החלו כל מני תופעות שהיה מאוד קשה להפטר מהם וביניהם מה שאתה מתאר.

בדקלק של פז יש 20% דלק ו 80% מים (בהגזמה כמובן) ולכן זה יכול לגרום לבעיה במנורת הדלק. מנורת הדלק עובד ע"י ג'ולה שיושבת מוצפת בתוך מיכל הדלק וכאשר רמת הדלק יורדת מתחת לרמה המינימלית אז הג'ולה הזו יושבת ויוצרת מגע בין 2 מגעים. זה מה שהיה לי ברנו 19 ואני מאמין שזה זהה גם בקליאו שלך.

האם קלתי?

פורסם

כשהמנוע אצלי קר אז כל העברת הילוך נעשית בכוח רב, אחרי תחילת הנסיעה פעולת הגיר נעשית רכה יותר ככל שהמנוע מתחמם, אני חושב שזה בגלל הקור...

מישהו יודע אם זאת באמת בעיה עם השמן גיר? לי יש יפנית ידנית ולא חדשה...

haters will hate

פורסם
כשהמנוע אצלי קר אז כל העברת הילוך נעשית בכוח רב, אחרי תחילת הנסיעה פעולת הגיר נעשית רכה יותר ככל שהמנוע מתחמם, אני חושב שזה בגלל הקור...

מישהו יודע אם זאת באמת בעיה עם השמן גיר? לי יש יפנית ידנית ולא חדשה...

אצלי זה היה ככה בעבר, העברות קשות, לעיתים חריקות כשקר

החלפתי שמן גיר לשמן של ESSO מתאים לרכבי, התוצאות טובות

קרא את השרשור של איציק בנושא פזגיר מול מוטול

יובל.

פורסם

אני חושב שביום שישי הקרוב אם לא ירד גשם...

את השמן המסריח שאצלי בגיר (בטח לא החליפו מעולם) יוחלף במוטול....

אני מקווה שאני אסתדר לבד... יש לי ג'ק עגלה ומדרכה גבוהה... עכשיו נותר לי להדפיס את השירשור של ההחלפה במיאטה...

איך אני אמור לדעת כמה נכנס אצלי בגיר??? סוזוקי סוויפט 1000 סמ"ק, ואיזה שמן מתאים?

תודה יובל....

haters will hate

פורסם
אני חושב שביום שישי הקרוב אם לא ירד גשם...

את השמן המסריח שאצלי בגיר (בטח לא החליפו מעולם) יוחלף במוטול....

אני מקווה שאני אסתדר לבד... יש לי ג'ק עגלה ומדרכה גבוהה... עכשיו נותר לי להדפיס את השירשור של ההחלפה במיאטה...

איך אני אמור לדעת כמה נכנס אצלי בגיר??? סוזוקי סוויפט 1000 סמ"ק, ואיזה שמן מתאים?

תודה יובל....

אם יש לך ספר רכב/היינס מה טוב

אם לא... איציק!!!! תעזור לו :p

יובל.

• תוכן חדש...