Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם במקום דיזל, הולכים על בנזין אוטמטי, שההפרש הוא בערך 150 - 160 ש"ח לאלף ק"מ. אצלי כפול 50, כלומר כ7500 עד 9000 ש"ח לשנה, אז מה הרכב המומלץ לקניה כזו ( בנזין אוטומטי)?

תודה

אמש

פורסם

מה זה לא יקר?

איזה סוג רכב אתה מחפש (משפחתי\סופר מיני)?

טויוטה פריוס חיסכונית בגלל שהיא הברידית,

הונדה ג'אז חיסכונית,

דייהטסו סיריון.

אבל שוב, לא רשמת תקציב - לא תקבל תשובות רציניות.

לא כל כך הבנתי, מה החישובים האלה?

אתה נוסע 50 אלף ק"מ בשנה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן נוסע 50,000 בשנה.

תקציב: מה שפחות. 60K -70K.

חשוב אוטומטי, וחשוב רכב שהגיר האוטומטי שלו איננו מתקלקל.

ברור לי שדיזל עדיף, אבל אני רוצה לבדוק גם אופציה של בנזין.

הציעו לי הסבה לגז - אבל אני ממש מתלבט, למרות שיש לי מוסך שכבר עשה מאות כאלו ( קיבוץ בארי).

בתודה

אמש

פורסם

גרנדה פונטו עם גיר רובוטי.

מנסיוני הכי חסכוני עם מנוע בנזין.

כנהג, הרובוטי הוא אוטומטי לכל דבר ובפיאט פעולתו עדינה ונעימה.

אמינות טובה בהרבה ממה שטורחות כל מיני "נשמות טהורות" להפיץ.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

הציעו לנו טיוטה קורולה.ראיתי שיש להם דגם סאן רובוטי, שאומנם אינו יעיל כמו מה שהצעת, רק 14.9 לעומת 16.4, אבל רחב ב 10 ס"מ מאחורה.

מה אפשר לשמוע על הרכב הזה?

פורסם

טויוטה מצויינת בגלל אמינות וחסכון.אך לא את 03-04 .או מעל 05 או עד 03.למה שלא תשקול דיזל?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש לנו כיום אופל אסטרה 2003 דיזל שנוסעת מצוין (1:17, או אף יותר). הרכב לאשתי שרוצה אוטומטי ושקט יותר. אנחנו יודעים שיעלה לנו 7,000 ש"ח יותר לשנה.

הזהירו אותי מתיבת ההילוכים הרובוטית שקצת קופצת, ואם מתקלקלת עולה המון להחליף אותה. מה האמת ?

בתודה אמש.

• תוכן חדש...