Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה - PAYPAL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב26 לחודש ביצעתי את הWITHDRAW הראשון שלי. לפני כן הזנתי כמובן את פרטי חשבון הבנק שלי לאתר ולאחר המשיכה קיבלתי ובו כתוב כי ההעברה תתבצע תוך 3-5 ימי עסקים לא כולל חגים ולכן עתידה להיכנס ב2 לחודש.

היום כפי שאנו יודעים ה3 לחודש והכסף עדיין לא הגיע. רציתי לשאול את בעלי הפייפאל בינינו שכבר ביצעו עסקאות מכירה, איך פועלת המערכת בפייפאל? האם הכסף מזוכה לחשבון הבנק בהעברה או דרך חברת האשראי? מה שלא נראה הגיוני אם נדרשתי למלא פרטי חשבון בנק.

באישור פעולת ההעברה שקיבלתי מפייפאל נכתב כי אם יהיו בעיות בביצוע ההעברה לחשבוני עקב טעות בפרטי החשבון או אחר, אקבל מייל על כך, כרגע עדיין לא קיבלתי שום דבר מה גם שאני לא רואה סיבה עקב כך שבדקתי כמה וכמה פעמים שלא טעיתי בפרטים אלה.

אשמח לכל מידע, תודה ושבוע מעולה לכולנו.

פורסם

לא מתמצא במשיכה מחשבון הפייפאל, אבל קח בחשבון שהיום יום ראשון שאינו יום עסקים בארה"ב. גם שישי לא היה עקב חופשת החג. הייתי ממתין בסבלנות עוד יום יומיים, מחר כולם חוזרים שם לעבודה.

פורסם

נראה שהיום יום עסקים רגיל והכסף עדיין לא נכנס. באישור ההעברה מהם נאמר כי בערך ב2 לחודש הוא יכנס. מה יהיה?

גם לא קיבלתי עדיין מייל כלשהוא על בעיה בהעברה.

פורסם

תמתין לסוף היום ותראה מה קורה. אל תשכח שאנחנו כמה שעות קדימה...

במידה ולא השתנה כלום עד סוף היום, תפנה עליהם במייל ותמתין לתגובה.

אין מה לעשות. סבלנות.

פורסם

כסף לישראל פאיפל מכניסה רק דרך כרטיס האשראי שלך

מה שאומר שיהיה לך זיכוי באשראי

אם יש לך חשבון חו"ל, זה משהו אחר. רוב המדינות בחופש, והתחילו לעבוד רק היום.

פורסם

הצילו!!! מישהו שמשתמש בפייפאל כSELLER ויודע איך זה עובד? אני צריך לקבל סכום משמעותי שאם לא יכנס עד ה10 אני חורג ממסגרת הגלקסיה הזאת!

האם באמת פייפאל מזכים רק דרך האשראי?

פורסם

תודה, זה אכן מה שעשיתי.

תשובת פייפאל היא כזו: העברה אלקטרונית לוקחת 5-7 ימים, ההעברה בסטטוס "completed" מה שאומר שזה נתקע בהמשך הדרך, כלומר הכסף כבר עבר לרשות הבנק. אם לבנק יש בעיה עם ההעברה הוא שולח reject לפייפאל, אם לא מסתדר לבנק עקב *^*)*& הכסף יכנס חזרה לחשבון הפייפאל, הבנק לא שלח עדיין שום רג'קט. אנא פנה לבנק שלך לאגף העוסק בהעברות אלקטרוניות ובדוק מי נרדם.

במקביל עוד טרם קבלת התשובה התקשרתי אתמול גם לשירות הלקוחות של הבנק (לאומי) וגם לחברת האשראי (לאומי קארד), בזבזתי כ25 דקות, מתוכם 20 לערך בהמתנה לניתוב ומענה ועוד כ2 בהאזנה לנציג הרלוונטי אשר שיכנע אותי שהוא לא יודע כלום מהחיים שלו.

גם היום הכסף עדיין לא נכנס. מה אני יכול לעשות?

פורסם

הבעיה כנראה בלאומי.

תגיד, אתה מצליח להיכנס לאתר שלהם?

אני כבר שבוע מנסה לגשת לחשבון, נאדה. אי אפשר.

שלא לדבר על איטיות אישורי הפעולות בסניפים.

שירות הלקוחות של אחד הבנקים הרווחיים ביותר בישראל, מה עוד אפשר לומר...:evil:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...