Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

{ייעוץ} Crunch PZi 125.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ביד 2 את המגבר הזה ב550שקל,עכשיו אני רוצה ליקנות אותו,רשום מוצהר שבסוף סופי הוא יכול לתת בשתי אום 800RMS גישור כל שתי יציאות 400RMS,עכשיו השאלה אני רוצה להגביר איתו או קיקר L7 או P3,האם הוא יחזיק את אחד מהם? וכמה הוא נותן באמת מי שהיה לו את המגבר הזה בבקשה אשמח לחוות דעת.

ג'ינו.

פורסם

תודה לא משנה אני צריך אליו מידע אמיתי מה הוא נותן כמה RMS אני צריך מידע אליו מה הוא יכול להחזיק בבקשה אשמח.

ג'ינו.

פורסם

חיפוש הכי קטן בגוגל ומצאתי.. לא היה קשה.. :wink:

http://www.sonicelectronix.com/item_9615_Crunch+PZi+125.4.html

125X4 RMS ב 4 אוהם

200X4 RMS ב 2 אוהם

400X2 WATT בגישור

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

את זה ראית מה שאני מסביר,מה אתם אומרים איזה סאבים הוא יכול להגביר בצורה מלאה,כמה הוא נותן באמת ולא רק הצהרה?

יש לי פיוניר 1200W קיקר L7 P3,מה מהם הוא יוכל להגגביר בצורה מלאה דחוף לי המידע הזה?

ג'ינו.

פורסם

לפי מה שאני שמעתי\קראתי פה בפורום, מגברים כמו ה CRUNCH הזה מפיקים חצי ממה שהם מצהירים, כ-75 RMS לערוץ.

מגברים שמסוגלים להפיק 125 RMS אמיתיים לערוץ אני בספק שניתן למצוא בפחות מ-2000 שקל.

פורסם

עד כמה שיצא לי להבין קראנצ' היא די מובילה בתחום ובעלת רמה אם נגדיר זאת כך,לבטים...

אתה מיתכוון שהקראנצ' הספציפי שאני מציג פה נותן לי 75 ליציאה ? ואם כן בכמה אום והאם בגישור? אשמח להרחבה רצינית חברים בבקשה תודה מראש .

ג'ינו.

פורסם

מכבד את מה שאתה אומר,אז בוא נסכם ככה,אתה בודאי מכיר יותר ממני אותו,כמה הוא נותן לי בתכלס אמיתי ללא הצהרות? 75RMS בשתי אום?

פורסם

תרד מעניין הקראנץ', תעשה לעצמך טובה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

+1 ל bioS

מגברים של קראנץ' הם לא ברמה גבוה כל כך..

ככה שאני לא חושב שהוא מסוגל לדחוף בצורה מלאה סאב בצורה חזקה כמו שאתה חושב..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

טוב,תודה שהערתם את תשומת ליבי,נירד מעניין הקיקר והP3,את הפיוניר 1400W 308,הוא יוכל לידחוף לפחות 70-80%? שאלה אחרונה בבקשה.

ג'ינו.

פורסם

תילך לבן אדם תרכיב ככה בחפיף ותשמע , אנחנו לא יכולים להגיד לך במדיוק , לפי דעתי פיוניר בגישור הוא יספיק אחלה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

כן,עכשיו יש שם אפשרות ל2 3 4 יציאות,עכשיו אני רוצה לחבר את הסאב לא רק לגישור צד אחד...אלה לכל ה4 ערוצים שזה יהפוך יענו לערוץ אחד לנצל את כל המגבר הזה רק לסאב אחד. אפשרי? מאוד אשמח לתשובה

• תוכן חדש...