Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת כוללת.

רדיו דיסק - קלריון 785

קומפוננט - K2P

מגבר - SUNDOWN 100.4

סאב - ארסנל

התחדשתי לפני שבועיים ברדיו דיסק הקלריון 785, אני רוצה להגיד שאני מאוד מרוצה מהתוצאה.

יותר עוצמה, הסאב מנגן הרבה יותר טוב.

עכשיו השאלה האם שווה להשקיע עוד כסף בשביל לחבר את הסאב למונו ולהוסיף עוד 6*9, סה"כ 2000-2500ש"ח תוספת.

איטום זה בהמשך.

מבחינת עוצמה כן אני רגיש זה ברור, אני מוסיף עוד זוג רמקולים ומחזק את הסאב, חוץ מעוצמה האם התוצאה תיהיה יותר טובה מבחינת איכות,דיוק,סאונד.

תודה מראש מקס.

פורסם

בגדול לא, אבל תמיד עובר בראש אולי חסר משהו, תסכימו איתי שב6*9 יש באס פאנצי כזה שאני אוהב ואולי זה יכול להישתלב יפה עם המערכת + מונו.

אם אני מביא מונו אז אני מתכוון לחבר על המגבר את ה6*9 יש יש לי אפשרות כזאת, אני לא כל כך רוצה להיתעסק עם BIAMP

לא חייב להגביר את ה6*9 עד המקסימום להגביר טיפה שיוסיף אולי את הצלילים שנאבדים או הצלילים החסרים.

מקס.

פורסם

גילוי קטן: השדרוגים אף פעם לא נפסקים

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תקנה מונו ותעבור את הקומפוננט תגביר אקטיבית-אתה לא תאמין איזה הבדל זה כאשר כל אלמנט מקבל ערוץ הגברה

משלו-האלמנטים נשמעים חיים יותר מאשר דרך הקרוס,ואני כבר לא מדבר על הגמישות של חיתוכים,TC וכו'

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אם אתה יכול להפסיק להשקיע אז תעשה זאת ותשקיע יותר בחברה שלך או משו..

אם בכל מקרה חפצה נפשך להשקיע לך בכיוון שיפור התקנה והגברה:

אולי התיבה שלך לא טובה דיה לסאב הנ"ל? תחשב לסאב נפח קטן שיתן פאנץ' ותבנה תיבה מ-MDF עבה באמת למנוע את כל הרזוננס שאולי מפריע לסאב להשמע פ'אנצי. תשים הגברה 'אמיתית' לסאב איזה מונו אני ממליץ ללכת על קלאס AB אבל אתה תבחר כבר.

אולי הסט שלך צריך הגברה איכותית יותר?

אתה מבין שאתה נכנס או לשיפור ב-2000 ש"ח שאולי לא יתרום הרבה (אולי אפילו יהרוס עם 6X9 זה בדוק) או לשיפור ב- 5K+- לשיפור משמעותי?

אם אתה רוצה להשקיע סכום לא גבוהה מדיי אז תשקיע אותו חכם.

בהצלחה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בכללי אתה בכיוון הנכון.. אז מה הקשר 6*9 עכשיו בשביל קבלת באס כשיש לך ארסנל מאחורה אתה רציני?! תביא מונובלוק לארסנל. תורגש יותר שליטה באלמנט. תעבוד אקטיבית עם הסנדאון ותתחיל לנצל את הקלריון בכיוונים וכאלה.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תוכן חדש...