Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברצוני לשדרג את ה HEAD UNIT בC5 של המשפחה, רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת

C5 2005 צורה ישנה

תודה לעוזרים.

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

תבחר HU שמתאים לך.

כמה הערות:

1. אתה תאבד שליטה מההגה - תוכל להחזיר אותה באמצעות מתאם מיוחד ספציפי ליצרן של הHU שתקנה.

2. תדאג שהמתקין שלך (או אתה) לא יחתוך את הקונקטור FAKRA הגדול (ככה זה נקרא) אלא יתחבר "עליו".

3. לHU המקוריים אין יציאה למגבר אבל יש כניסת AUX שאפשר לסדר לו. תראה אם זה מתאים לך.

בדגמים החדשים יותר של הRD4 יש גם קורא MP3 - יכול להיות שזה מה שאתה צריך? תוכל למצוא בפירוקיות או איביי. ואז אתה נשאר עם מראה מקורי.

4. אם אתה מחפש SQ - תחליף.

בהצלחה

פורסם
תבחר HU שמתאים לך.

כמה הערות:

1. אתה תאבד שליטה מההגה - תוכל להחזיר אותה באמצעות מתאם מיוחד ספציפי ליצרן של הHU שתקנה.

2. תדאג שהמתקין שלך (או אתה) לא יחתוך את הקונקטור FAKRA הגדול (ככה זה נקרא) אלא יתחבר "עליו".

3. לHU המקוריים אין יציאה למגבר אבל יש כניסת AUX שאפשר לסדר לו. תראה אם זה מתאים לך.

בדגמים החדשים יותר של הRD4 יש גם קורא MP3 - יכול להיות שזה מה שאתה צריך? תוכל למצוא בפירוקיות או איביי. ואז אתה נשאר עם מראה מקורי.

בהצלחה

תודה רבה חברים.

כמה שאלות:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9416

האם המתאם הזה הכרחי? האם כאשר אני שולף את הHU המקורי אין לי מקום להתקין HU אחר במקומו פשוט?

שאלה שהיתה צריכה לבוא לפני כן, איך מפרקים את הHU המקורי של הC5?

בקשר להערות שלך mindbomb

1. אתה תאבד שליטה מההגה - תוכל להחזיר אותה באמצעות מתאם מיוחד ספציפי ליצרן של הHU שתקנה. הHU המקורי לא עובד כמו שצריך לכן אנחנו רוצים להחליף מלכתחילה, כמו כן אבא רוצה MP3 וגם כניסת USB כדי שיוכל לחבר DISKONKEY למיניהם.

2. תדאג שהמתקין שלך (או אתה) לא יחתוך את הקונקטור FAKRA הגדול (ככה זה נקרא) אלא יתחבר "עליו". אוקיי. תודה!

3. לHU המקוריים אין יציאה למגבר אבל יש כניסת AUX שאפשר לסדר לו. תראה אם זה מתאים לך. כמו שאמרתי ב1 - ה HU המקורי לא מתפקד כמו שצריך.

בדגמים החדשים יותר של הRD4 יש גם קורא MP3 - יכול להיות שזה מה שאתה צריך? תוכל למצוא בפירוקיות או איביי. ואז אתה נשאר עם מראה מקורי. גם-כן נענה, רוצים גם HU תומך USB

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

1. אם ה-HU המקורי לא עובד אז ברור שתחליף. מכשיר טוב עם תמורה גבוהה לכסף וממשק USB? יש. Clarion DXZ785USB

2. שולפים את הHU עם זוג "שולפנים" - זה שני מוטות מתכת עם שפיצים שנכנסים ל4 חורים בצידי המכשיר. צריך להיות למתקינים או ניתן לרכישה אצלהם/באיביי בגרושים.

3. לא בטוח שאתה צריך את המתאם, יש מצב חזק שתוכל פשוט לשלוף את המכשיר ולשים במקומו אחר - אם יש לך מכשיר Blaupuknt RD4 אז הוא פשוט 1DIN ותוכל להכניס במקומו מכשיר אחר, אבל אני לא סגור מה הולך בC5 צורה ישנה...

פורסם

לגבי שליפת הרדיו פיזית זו לא בעיה

הבעיה שלי היא לפני השליפה, פירוק הפלסטיקים מסביב...?

איך אני מבצע את זה?

פורסם
פותח השרשור:

אתה לא נשמע לי מנוסה.

אחרי שתשלוף את הHU יש עוד הרבה עבודה וחוטים לחבר על הקונקטור. אתה יכול לגרום להרבה נזק אם תעשה שגיאה.

אני באמת מציע שתלך למתקין.

מוטי:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270407392411#ht_3042wt_1002

זה לא שאני לא מנוסה, רק שלרוב אם אני מתקין HU אז זה יהיה ברכב לא כלכך מורכב חשמלית \ רדיו שמגיע אורגינל עם הרכב.

כעיקרון פשוט ניגשתי לרכב וזכיתי לגלות שלשלוף את הרדיו המקורי זה סיפור ממש פשוט, מה שכן באמת יש שם צמה שאלוהים יודע מה הולך לאן...

בינתיים גם הזמנתי תושבת להחלפת רדיו בC5 ב EBAY בעלות 10 פאונד (65 שקל לערך אחרי עמלה של פייפאל)

נראה יגיע וננסה להתקין... זה בסה"כ החלפת רדיודיסק אף פעם לא הלכתי למתקין בשביל זה ולא נראה לי שאני אעשה כך הפעם :)

פורסם
פותח השרשור:

אתה לא נשמע לי מנוסה.

אחרי שתשלוף את הHU יש עוד הרבה עבודה וחוטים לחבר על הקונקטור. אתה יכול לגרום להרבה נזק אם תעשה שגיאה.

אני באמת מציע שתלך למתקין.

מוטי:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270407392411#ht_3042wt_1002

תודה, אם אצלי ברכב יש רק שתי חורים(אחד בכל צד) ולא 4 מה אני עושה ?

• תוכן חדש...