Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סביר להניח, רשום "שמור במצב חדש"...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איך אני אוהב שכותבים "לרציניים בלבד". נגיד ויש לי מיליון ש"ח מיותרים ואני מתכנן לקנות את הרכב ולהטביע אותו דקה אחרי - אז אני לא רציני? חוץ מזה, מי שיתעניין ברכב יוכל לראות אם מספר הרישוי שלו תואם את זה של ה-R8 שצולמה אחרי תאונה.

פורסם

תחשבו רגע, למה שמישהו יקנה רכב במיליון ש"ח יד 2? אולי זה בסדר במקרים של חצי מיליון ויותר, אבל כשזה מגיע למיליון אני בטוח שלאותו יש עוד 200K או יותר כדי להביא חדש או ביבוא.

פורסם

לפי מה שהבנתי בתאונה לא נגרם נזק לשילדה - כי אם לפח והפלסטיק בלבד.

ובכל מקרה, ראוי לציין זאת.

פרט לכך הR8 הלבנה עם מנוע הV10 (מחיפה) מוצעת למכירה כבר חודש+- באתר יד2 ובסוכנויות אודי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני כימעט בטוח שאני יודע למה מוכרים את הלבנה. אישתו נוהגת עליה רוב הזמן. אחרי שראיתי אותה עוברת במפים כמוני (במהירות של 3 קמ"ש) כניראה נימעס לה. יש להם עוד כמה מכוניות כמו sl 55 AMG, GL, s63 AMG ועוד שאיתן היא יכולה לעבור פסי האטה במהירות נורמאלית.

פורסם

פרט לכך הR8 הלבנה עם מנוע הV10 (מחיפה) מוצעת למכירה כבר חודש+- באתר יד2 ובסוכנויות אודי.

כבר?? אני לא מאמין...

כדי לחסוך לי את החיפוש, כמה הם רוצים עליה? 1.3 מליון? ;)

אולי נמאס להם שאנשים עוצרים להם ליד החניה ומנסים לצלם את הרכב...

פורסם
לפי מה שהבנתי בתאונה לא נגרם נזק לשילדה - כי אם לפח והפלסטיק בלבד.

ובכל מקרה, ראוי לציין זאת.

הוא קונה SLS.

אודי זה לא בשבילו (ולא בשביל אף אחד שרוצה תמורה נאותה לכספו שלא מסתכמת ובחתיכות פח יש מאין עם אורות מהואדי).

פורסם

ועדיין אודי מכרה ב2009 יותר מכוניות מBMW ומרצדס ביחד :roll:

הקנאה פשוט אוכלת אותך שהמכוניות של אודי גם יפות יותר וגם איכותיות יותר מאלו של BMW, אה?

בהחלט קשה לראות איך חברה שהייתה בשיאה בשנות ה80 וה90 דועכת ודועכת עם עיצובים מעוררי חלחלה וויתורים כואבים על הרוח-החיה שהיוותה נר לרגליה לאורך כל אותם שנים בדמות החוויה מהנהיגה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לכל השואלים פה, לא, זו לא אותה האחת שעברה תאונה, היו שתיים בצבע הזה, אחת מאוטודיל ואת מצ'מפיון.

זאת שעברה תאונה זאת ההיא מצ'מפיון .

אבל בכל זאת, מיליון שקל אתה יכול לייבא בייבוא אישי אוטו הרבה יותר מהנה והרבה יותר יוקרתי / מהיר /ספורטיבי ממנה ..

תעלו את הקישור של המודעה של ה-V10 ביד 2 בבקשה :]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...