Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מושג מה הקשר BMW , אך הייתי בסרט הזה, והבימרים פשוט יותר טובות מהאודי.

לא משנה כמה התחכום של הקוואטרו יהיה, זה לא יתן את החוויה הבווארית הטהורה.

פורסם
אין לי מושג מה הקשר BMW , אך הייתי בסרט הזה, והבימרים פשוט יותר טובות מהאודי.

לא משנה כמה התחכום של הקוואטרו יהיה, זה לא יתן את החוויה הבווארית הטהורה.

אתה יודע להגיד מה החוויה הטהורה שאתה מדבר עליה? כי אם ההקבלה שלה היא לקוואטרו של אודי, אז אני קצת מבולבל.

גם אודי וגם BMW חברות מצויינות ולכל אחד יש דגמים מסויימים שעדיפים על השניה לפי דעתי.

מסורת יש לBMW יותר, נכון. אבל מבחינת טיב הרכבים אני לא חושב שכיום אודי נופלת מBMW ומרצדס.

שוב, לכל חברה יש דגמים מוצלחים יותר או פחות.

פורסם
אני לא מבין מה יש לz4 מאודי. גם לי יש במוו ואני חובב מושבע שלהם אבל גם אודי זה אחלה רכב. יש להם עבר מרשים ומי לא זוכר את כל גירסאות הrs המטורפות שלהם?

הr8 יפייפיה, מנוע חזק, ניראית אקזוטית מאוד על הכביש. למה סתם לפסול? :?

זו בעיה נפשית.

ההנהלה מנהלת התייעצויות עם גורמים פסיכיאטרים כדי לראות אם אפשר לפתור זאת בדרכי נועם, בשימוש עם כדורים מתאימים, או שנצטרך להפעיל אמצעי ריסון נעימים פחות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...