Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת ממש לא אותה אחת שעברה תאונה, אז אתם יכולים לקנות אותה בבטחה.

עם כל ה-R8 שיש בארץ לא יצא לי לעמוד עם אחת ברמזור, אוף...

SLS זה חתיכת מפלצת, לראות אותה בכביש בישראל יהיה יותר ממדהים 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר לחשוב כמה אופציות אחרות יש לך בארץ לקנות רכב יד שנייה במליון שקל...

אני מניח שבאמת מדובר באותה אחת שעברה תאונה.

זאת 200% לא האחת שעברה תאונה, למה?

כי ראיתי את אותה אחת שעברה תאונה ליד העבודה שלי, צילמתי וראיתי את המספר, והסתכלתי פנימה.

היא לא ידנית - זה אחד

היא של בחור אמריקאי - זה שניים

100% לא היא.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

לא צריך כלום.

אומרים לך אנשים שיודעים דבר או שניים שזאת לא אותה אחת...מה אתה מנסה להוכיח!?

ה-R8 שרוסקה הייתה של ג' והיא באה בלי באקטים והייתה אוט' בכלל! זאת עם מושבי באקט מטורפים + ידנית.

הבנת? מה הבנת? לא הבנת...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם היא משוריינת אולי כפיר ערוסי יקנה אותה למה יש עליה כבוד פצצותתתתת:-D

אתם יודעים מה? איך שאני רואה את זה אם הוא באמת היה רוצה למכור, הוא לא היה מפרסם את זה באינטרנט. "לרציניים בלבד", כאילו הוא מצפה שיתקשרו אליו אנשים מהעשירון העליון שחיפשו בYAD2? הרי זה מתכון בטוח שיתקשרו אליו אנשים בשביל לבלבל את השכל. עדיף היה לו לפרסם את זה בשמועות דרך אנשים שיכולים להרשות לעצמם לקנות כזה דבר.

פורסם
לכל השואלים פה, לא, זו לא אותה האחת שעברה תאונה, היו שתיים בצבע הזה, אחת מאוטודיל ואת מצ'מפיון.

זאת שעברה תאונה זאת ההיא מצ'מפיון .

זאת שהייתה בצ'מפיון זאת אותה אחת שהייתה באוטודיל ואז עברה לשבת קצת בסוכנות החדשה של צ'מפיון בפיתוח.

ואז סתם כך, ביום בהיר, נכנס בנאדם וביקש לקנות אותה מתצוגה. לכן היא לא חזרה לאוטודיל.

הR8 האחרות שהגיעו הובאו עפ"י הזמנה בלבד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ועדיין אודי מכרה ב2009 יותר מכוניות מBMW ומרצדס ביחד :roll:

הקנאה פשוט אוכלת אותך שהמכוניות של אודי גם יפות יותר וגם איכותיות יותר מאלו של BMW, אה?

בהחלט קשה לראות איך חברה שהייתה בשיאה בשנות ה80 וה90 דועכת ודועכת עם עיצובים מעוררי חלחלה וויתורים כואבים על הרוח-החיה שהיוותה נר לרגליה לאורך כל אותם שנים בדמות החוויה מהנהיגה.

קשה לי לנסח את זה יותר טוב בעצמי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
זאת ממש לא אותה אחת שעברה תאונה, אז אתם יכולים לקנות אותה בבטחה.

מצויין, עכשיו שנרגעתי נזכרתי שהבנקים סגורים כבר. מה אתם אומרים, הכספומט יתן לי למשוך מיליון?

פורסם

זאת לא הr8 הראשונה בארץ שמחליפה ידיים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כרגע יש בארץ שלושה R8 למכירה [לפי מה שאני יודע]

האחת זאת זו.

השנייה זאת הלבנה [V10]

השלישית זאת השחורה של הבעלים של היכל נוקיה שחנתה ממול לבית גיל הזהב, כרגע היא עומדת למכירה בהינומה מוטורס שברחוב המסגר בת''א :]

פורסם

מאוד אופייני לשוק כמו שלנו. אנשים לא באמת יודעים מה הם קונים. זו אותה הסיבה שצעירים קונים איביזות טורבו ומוכרים אחרי חצי שנה, שקצת פחות צעירים קונים מיאטות ומוכרים אחרי שנה, ושנובורישים או מבוגרים עשירים קונים מכונית ספורט אמיתית ומוכרים אותה במהירות, תוך הפסד מאות אלפי שקלים. מצד שני, ככה שוק היד שנייה מרוויח...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את האמת אני די מופתע מהדיון,עד עכשיו חשבתי שכולם פה בעד רכבים,בעד קידום המוטוריקה בארץ,אבל התגובות פה? אני מקווה מאוד שזה קנאה ולא משהו אחר.

בחור קנה R8,החליט למכור אותה,אף אחד פה לא יודע מה הסיבה האמיתית,אם אני אתייחס לתגובות פה ברצינות אני יכול לחשוב שהR8 גרועה יותר מסובארו DL.

פורסם

אני לא מבין מה יש לz4 מאודי. גם לי יש במוו ואני חובב מושבע שלהם אבל גם אודי זה אחלה רכב. יש להם עבר מרשים ומי לא זוכר את כל גירסאות הrs המטורפות שלהם?

1179.jpg

הr8 יפייפיה, מנוע חזק, ניראית אקזוטית מאוד על הכביש. למה סתם לפסול? :?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...