Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] יונדאי סונטה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור עם ה407 של אבא, 500 ק"מ והלך הגב? לפני פחות מחודש הרבצתי 11 שעות נהיגה רצופה (הפסקות לדלק\פיפי לא נחשב) ביונדאי אלנטרה של אשתי . מה אני אגיד לך, לא כאב לי הגב, גם לא התחת, אמנם נרדם קצת, אבל חילוץ עצמות בתחנת דלק מסדר את המצב.

אני אוהב לנהוג על היונדאי ביום יום, גם כשיש 911 בחניה, לא צריך לדאוג, היונדאי לא מאכזבת, גם כשהיא מתרסקת על הבורות, גם כשאני מסתכל במחשב דרך ורואה שהיא לא שותה דלק, גם כאשר צריך להחנות וגם כשצריך לעשות טיפול.

אני לא שומאכר אבל אני אוהב לנהוג, ואני אוהב הגיון, בנהיגה יומיומית, עם התנועה, הכבישים המחורבנים של העיר, מצוקת החניה ושאר הצרות - היונדאי מצויינת - 2005, 92K מייל על השעון ועדיין באחריות :)

יונדאי רצה קדימה בשנים האחרונות, שוחחתי עם מנכ"ל יונדאי צפון אמריקה (בעיקר נתתי לו ח"ח) והוא אמר לי שהמון צעירים עוברים אל המותג - ובצדק.

לכל המלעיזים - תעשו חיפוש בגוגל - Hyundai Genesis, תקראו קצת, כמעט בכל כתבה מתייחסים ליונדאי כחברה בדרך הנכונה שמפתיעה ממוצר למוצר.

אני מחכה שהסונטה תגיעה, האלנטרה מתקרבת לסוף האחריות ומי יודע אולי גם אני אופתע .

haters will hate

פורסם
בינתיים רק לשוק ארה"ב...

hyundaisonata891024x768.jpg

שייקחו את הזמן, אין מה למהר !

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לבחור עם ה407 של אבא, 500 ק"מ והלך הגב? לפני פחות מחודש הרבצתי 11 שעות נהיגה רצופה (הפסקות לדלק\פיפי לא נחשב) ביונדאי אלנטרה של אשתי . מה אני אגיד לך, לא כאב לי הגב, גם לא התחת, אמנם נרדם קצת, אבל חילוץ עצמות בתחנת דלק מסדר את המצב.

אני אוהב לנהוג על היונדאי ביום יום, גם כשיש 911 בחניה, לא צריך לדאוג, היונדאי לא מאכזבת, גם כשהיא מתרסקת על הבורות, גם כשאני מסתכל במחשב דרך ורואה שהיא לא שותה דלק, גם כאשר צריך להחנות וגם כשצריך לעשות טיפול.

אני לא שומאכר אבל אני אוהב לנהוג, ואני אוהב הגיון, בנהיגה יומיומית, עם התנועה, הכבישים המחורבנים של העיר, מצוקת החניה ושאר הצרות - היונדאי מצויינת - 2005, 92K מייל על השעון ועדיין באחריות :)

יונדאי רצה קדימה בשנים האחרונות, שוחחתי עם מנכ"ל יונדאי צפון אמריקה (בעיקר נתתי לו ח"ח) והוא אמר לי שהמון צעירים עוברים אל המותג - ובצדק.

לכל המלעיזים - תעשו חיפוש בגוגל - Hyundai Genesis, תקראו קצת, כמעט בכל כתבה מתייחסים ליונדאי כחברה בדרך הנכונה שמפתיעה ממוצר למוצר.

אני מחכה שהסונטה תגיעה, האלנטרה מתקרבת לסוף האחריות ומי יודע אולי גם אני אופתע .

זה לא חדש, ואם בתוך כמה שנים היא הפכה לאחת מ5 יצרניות הרכב הגדולות בעולם, מי יודע איפה הם יהיו עוד 10 שנים.

• תוכן חדש...