Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשנו במשפחה טנדר טיוטה , ואני רוצה לבצע לטנדר טיפול , שכולל החלפת מסננים ושמן ופלאגים , הרכב עשה בסביבות ה450 אלף ק"מ .

לא יודע מה היא היסטוריית הטיפולים שלו ,ואני שואל .

איזה שמן מומלץ לשים למנוע זה איזה צמיגות ואיזה חברה ? טורבו דיזל 2500

מה העלות המשוערת של החלקים שאני רוכש ?

איזה מים לשים לרכב זה ,כעת יש מים אדומים , איזה חברה מומלצת ואיזה סוג ?

בקשר לטיימנג , כל כמה זמן עושים לטנדר טיימנג והאם ניתן לבדוק מצב טיימנג , וכמה עולה העסק של הדבר הזה?

HONDA CIVIC LS

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי , לרכב בוצע טיימנג לפני שנתיים ,ב400 אלף ק"מ .

מבדיקה באוטודטה 2009 , ראיתי שרשום שם ,שצריך להחליף כל 100 אלף או כל 5 שנים. המוקדם מבינהם.

האם זה נכון ?

HONDA CIVIC LS

פורסם
אוקי , לרכב בוצע טיימנג לפני שנתיים ,ב400 אלף ק"מ .

מבדיקה באוטודטה 2009 , ראיתי שרשום שם ,שצריך להחליף כל 100 אלף או כל 5 שנים. המוקדם מבינהם.

כל 150000 ק''מ ברכב שלך מחליפים טיימינג.

סוג מנוע 2KD

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לאחרונה רכשנו במשפחה טנדר טיוטה , ואני רוצה לבצע לטנדר טיפול , שכולל החלפת מסננים ושמן ופלאגים , הרכב עשה בסביבות ה450 אלף ק"מ .

לא יודע מה היא היסטוריית הטיפולים שלו ,ואני שואל .

איזה שמן מומלץ לשים למנוע זה איזה צמיגות ואיזה חברה ? טורבו דיזל 2500

מה העלות המשוערת של החלקים שאני רוכש ?

איזה מים לשים לרכב זה ,כעת יש מים אדומים , איזה חברה מומלצת ואיזה סוג ?

בקשר לטיימנג , כל כמה זמן עושים לטנדר טיימנג והאם ניתן לבדוק מצב טיימנג , וכמה עולה העסק של הדבר הזה?

שלום,

בלי קשר לנושא, המוסכניק שלי שהיה מקבל מכונאי חדש ומתלמד למוסך שלו , אז בשביל לדעת את רמת המקצוענות שלו ,הוא היה שולח אותו להחליף פלאגים במנוע דיזל.

ובאשר אליך SHOKE08 ,כשתמצא את הפלאגים בטויוטה , תעדכן אותנו.

לילה טוב

פורסם

אני יודע שבמנועי דיזל אין צורך בפלאגים לתהליך הבעירה אולם במנועי דיזל מסוימים קיימים glow plugs שעוזרים לתהליך הבעירה כשהמנוע קר ודחיסת התערובת לא מספיקה להביא את התערובת לטמפ' של הצתה.

כנראה אני תמיד מתייחס לפיג'ו שלי , שהחלפתי לה הרבה פעמים פלאגים , שכחתי שאני מדבר על הטנדר של המשפחה .

תודה לך על ההערה.

HONDA CIVIC LS

פורסם
אני יודע שבמנועי דיזל אין צורך בפלאגים לתהליך הבעירה אולם במנועי דיזל מסוימים קיימים glow plugs שעוזרים לתהליך הבעירה כשהמנוע קר ודחיסת התערובת לא מספיקה להביא את התערובת לטמפ' של הצתה.

כנראה אני תמיד מתייחס לפיג'ו שלי , שהחלפתי לה הרבה פעמים פלאגים , שכחתי שאני מדבר על הטנדר של המשפחה .

תודה לך על ההערה.

אומנם ברכב שלך יש GLOW PLUGS אבל הם מתחילים לחמם רק כש טמפרטורה של נוזל קירור היא 4 מעלות C.תפקידם הישיר הוא להפחית את זיהום האויר.

• תוכן חדש...