Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , מישהו מכיר את המגבר הזה? והאם שווה לרכוש אותו ב250 שקלים ? מגבר 2 ערוצים ועליו ישב סאב של פיוניר 1200W עד עכשיו הסאב ישב על V15 תודה לכם על העזרה!

אין מידע עליו באינטרנט .

zizlz2yawmlj.jpg

פורסם

מגבר פשוט מאוד וזול..לדעתי כדאי לך למתוח את התקציב שלך לקצת יותר מכובד..

וגם המגבר הז מאוד חלש 20 אר אמ אס לערוץ..לא מספיק לסאב בכלל..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תודה רבה לך על התשובה המהירה .

זה לא בשביל הכסף זה פשוט יש לי חבר שקנה אותו לפני שנה ופשוט לא הרכיב את המגבר הוא עם ניילונים עליו , אתה מאמין שהוא יפתח טוב את הסאב של פיוניר 1200W

המגבר 1000W 2 ערוצים

פורסם

המגבר לא יזיז את הסאב..בקושי! חבל לפתוח אותו.

לדעתי למכור אותו בכמה שאפשר..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תגיד לי אתה רציני? מגבר של 20X2 (יש כבר רדיודיסקים שמוציאים יותר :lol::lol::lol::lol:)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הוא לא יזיז את הסאב של פיוניר שמוצהר על 400 RMS.

המגבר הזה ממש חלש, ויוציא במקרה הטוב 70 RMS בגישור.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הוא עגלה ללא סוס. המגבר הזה הוא בדיחה מהלכת.

תנסה למכור אותו / לצבוע בכחול ולזרוק לים.

ותקנה מגבר משומש. שיש מלא בפורום. במחירים מצויינים

יש מלא 2/ 4 ערוצים שיעשו את העבודה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...