Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות נוזל קירור לאיביזה וביקשתי בחנות G12+ וחשבתי שאני יקבל את הבקבוק האפור כמו שיש בחברה כי זה מה שקיבלתי פעם, אבל הוא הביא לי נוזל שכתוב עליו באמת G12+ ואבל בבקבוק לבן אם חברה שאני לא מקיר אז לא לקחתי.

אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין הנוזלים שכתוב עליהם G12 אם שכל נוזל כזה מתאים לי לא משנה החברה.

מה שהוא הציע לי היה של חברת eurol איך הנוזל שלהם?

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

הנוזל של אורול הוא תחליפי איכותי לנוזל המקורי ,

אך שים לב הנוזל הזה מוכן לשימוש ,כלומר מהול

ואת הנוזל המקורי שהוא מרוכז אתה מוהל בחמישים אחוז ,כל בקבוק

אחד של G12+ מקורי שווה שניים ,אז תעשה חשבון אם זה משתלם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עד כמה שידוע לי חברת EUROL לא מייצרת נוזלי קירור.

קיימים בשוק נוזלי קירור שווי ערך לנוזל המקורי G12+ של חברות ידועות ואיכות הנוזל כמו המקורי.

איזה כייף לי :)

פורסם
ואת הנוזל המקורי שהוא מרוכז אתה מוהל בחמישים אחוז ,כל בקבוק

אחד של G12+ מקורי שווה שניים ,אז תעשה חשבון אם זה משתלם .

על הבקבוק המקורי כתוב שעד טמפרטורה של מינוס 24 צריך למהול ביחס של 2 נוזל עם 3 מים (כבר היה פה דיון על זה לא מזמן).

• תוכן חדש...