Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מנסה להבין מה ההבדל בין 2 גירסאות זהות כביבול שניתן לרכוש אבל פער המחיר ביניהן עצום (שתיהן ULTIMATE):

גירסאת OEM וגירסאת RETAIL.

תודה.

פורסם

גירסאת OEM נמכרת עם מחשב חדש (אמורה) והיא רישיון פר חומרה אחת - החלפת מחשב? אתה צריך לקנות מחדש.

גירסאת RETAIL היא גירסה שאדם מהשורה אמור לקנות - ואם הוא מחליף מחשב - זכותו לפרמט ולהעביר את זה למחשב הבא.

יש גם בדיקות - אם תתקין OEM ותעשה אקטיווציה על מחשבים שונים - זה יעשה לך בעיות ואפילו אולי תצתרך להתקשר למייקרוסופט להסביר להם למה החלפת חומרה ואם הם מסכימים לחדש את הרישיון, בRETAIL - אין את זה.

ד"א - המלצה חמה - אם אתה יכול - תתקין את ה64 ביט.

אני עדיין המום כמה היא יותר טובה מ32 ביט וכמה יותר יציבה.

בכלל מערכת מצויינת ושיפור אדיר על ויסטה (שהיא לדעתי שיפור עצום לXP)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אני ממליץ על ה64 אני עובד איתה והיא מצויינת,כמובן אם המחשב שלך יכול לעבוד עם 64

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
גירסאת OEM נמכרת עם מחשב חדש (אמורה) והיא רישיון פר חומרה אחת - החלפת מחשב? אתה צריך לקנות מחדש.

גירסאת RETAIL היא גירסה שאדם מהשורה אמור לקנות - ואם הוא מחליף מחשב - זכותו לפרמט ולהעביר את זה למחשב הבא.

יש גם בדיקות - אם תתקין OEM ותעשה אקטיווציה על מחשבים שונים - זה יעשה לך בעיות ואפילו אולי תצתרך להתקשר למייקרוסופט להסביר להם למה החלפת חומרה ואם הם מסכימים לחדש את הרישיון, בRETAIL - אין את זה.

ד"א - המלצה חמה - אם אתה יכול - תתקין את ה64 ביט.

אני עדיין המום כמה היא יותר טובה מ32 ביט וכמה יותר יציבה.

בכלל מערכת מצויינת ושיפור אדיר על ויסטה (שהיא לדעתי שיפור עצום לXP)

ליביו

+1 על הכל מלבד על המשפט המסומן :)

פורסם

תודה ליביו.

כבר מזמן עברתי ל-7 במקום XP (32 ביט ולא 64. מספיק לי).

סתם רציתי לדעת מה ההבדלים.

נ.ב. איך אני יודע האם הגירסא שיש ברשותי היא RETAIL או OEM?

על האריזה לא רשום...

פורסם

האריזה של הOEM היא עלובה (קרטון לבן מעפן) ואין את כל הספרות לרוב , או שמצומצמת.

אלעדיקו - 4 גיגה ומעבד מה3-4 שנים האחרונות - הופכים 64 לממש ממש מומלץ!

עתיד - החיים קשים - אבל לפחות על הנוכחי אנחנו מסכימים.

בא נסכם שעבדתי המון עם ויסטה והמון עם XP (לצערי עדיין עם XP) - וברגע שאתה מבין קצת ממה שרץ ברקע והאופטימיזציות שיש בויסטה (והיציבות הנוספת הנגררת מזה) אתה מרוצה.

ד"א אם הכוונה היתה שהספיק לך 64 ביט בXP ולכן אתה לא משתמש ב7 ב64 - אתה עושה טעות אדירה.

זה לא קשור אחד לשני בכלל - כל הקרנל שונה לגמרי וXP 64 היתה אחת הגרועות...

Then dying is forgetting

פורסם

גירסת ה 64 ביט מדהימה. הבעיה שלא כל התוכנות יודעות לעבוד איתה.

קניתי נייד עם 7 64ביט אבל אין תמיכה בחיבור לצ'קפוינט לדוגמא.

OEM מזהים לפי המספר.

בתמונה רשום מספר סריאלי מלא.

אם יש לך מערכת OEM יהיה רשום באמצע = OEM.

1.JPG

פורסם

אם כך, יש ברשותי את ה-RETAIL. נהדר :-D

תודה רבה.

פורסם

אלעדיקו - 4 גיגה ומעבד מה3-4 שנים האחרונות - הופכים 64 לממש ממש מומלץ!

עתיד - החיים קשים - אבל לפחות על הנוכחי אנחנו מסכימים.

בא נסכם שעבדתי המון עם ויסטה והמון עם XP (לצערי עדיין עם XP) - וברגע שאתה מבין קצת ממה שרץ ברקע והאופטימיזציות שיש בויסטה (והיציבות הנוספת הנגררת מזה) אתה מרוצה.

ד"א אם הכוונה היתה שהספיק לך 64 ביט בXP ולכן אתה לא משתמש ב7 ב64 - אתה עושה טעות אדירה.

זה לא קשור אחד לשני בכלל - כל הקרנל שונה לגמרי וXP 64 היתה אחת הגרועות...

ליביו,

כחלק מהעבודה שלי יש תחתי צוות שנותן שירותי IT ל-כמה עשרות חברות, וכמה אלפי משתמשי קצה,

ויסטה חד משמעית מערכת הפעלה ל-א טובה, בימים מסויימים הייתי משווה אותה ל-WIN ME הידועה לשמצה,

7 - בהחלט המערכת הפעלה הטובה ביותר מבית מיקרוסופט, שפגשתי עד היום !.

פורסם

זה לא אומר הרבה , אבל הדיון מיותר והוא סובייקטיבי.

CEYAL, א. בנוגע ל64 ביט - תעדכנו את גירסאת הCHECKPOINT שלכם ותעברו לENDPOINT CONNECT או איך שלא קוראים לCLIENT החדש במקום SECURE CLIENT והפלא ופלא....

או בגירסאת התשובה הרשמית שגוגל ישמח לספק לך:

https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal?eventSubmit_doGoviewsolutiondetails=&solutionid=sk36681

(בקיצר - תשדרג לא רק את הWINDOWS , אלא גם את המסביב והכל פועל....)

ב. הXP64 חוץ מלערוך וידאו ועוד כמה שימושים - די גרוע כי אין לו רבע מהאופטימיזציות שיש בגירסאות חדשות יותר שבהן השיפורי ביצועים הם אדירים , אבל זה מילא. התמיכה שם ל32 ביט (שלא לדבר על זה שלא קיימת אימולציה לפחות מזה - מה שיש ב7) היא עצובה, במיוחד כשאתה מתחיל להתבחבש עם דרייברים , ובמיוחד אם היית עובד איתה בשנה הראשונה שלה בשוק.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

יציב גם יש ב 32 ביט. מהירות אכן יש שיפור גדול בהשוואה ל XP ושוב יש גם ב 32 ביט.

מה בדיוק היתרון ב 7 64 ביט?

אשמח לשמוע, להשתכנע ולעבור.

תודה!

פורסם
ויסטה חד משמעית מערכת הפעלה ל-א טובה, בימים מסויימים הייתי משווה אותה ל-WIN ME הידועה לשמצה,

7 - בהחלט המערכת הפעלה הטובה ביותר מבית מיקרוסופט, שפגשתי עד היום !.

ידוע לך ש-7 היא ויסטה משודרגת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

FAT BASTARD - ידוע לך שאתה טועה?

יש המון שינויים בקרנל - והיא הרבה יותר קרובה ל2008 סרבר (וגם לעומתה יש יתרונות וחסרונות אפילו ברמת אופטימיזציות לארכיטקטורות מעבדים שונות).

בקיצר - למה להגיד סתם?

יתרון ב64 ביט - בעיקר בריבוי תרדים - אופטימיזציות מטורפות , עבודה עם באסים במהירות גבוהה , וניצול זיכרון מעל 3.5 גיגה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
CEYAL, א. בנוגע ל64 ביט - תעדכנו את גירסאת הCHECKPOINT שלכם ותעברו לENDPOINT CONNECT או איך שלא קוראים לCLIENT החדש במקום SECURE CLIENT והפלא ופלא....

דבר יפה 8)

• תוכן חדש...