Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שקרוב משפחה שלי נוסע לארה"ב אני מבקש שיביא לי אריזת חיסכון של ג'ילט (אפשר להשיג בעיקר ברשת costco).

רבע מחיר מהמחיר הנקוב בישראל!

אין על ג'ילט!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכי יפה זה לקצץ עם המכונת תספורת, המראה המסוקס תמיד עובד בשבילי 8).

לא התגלחתי כבר שנים...

מחזק שבעתיים!!!

מי מתגלח בכלל היום? הכי טוב מקוצץ....אם הייתי יכול להשאיר את המראה המקוצץ לצמיתות הייתי עושה את זה.8)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני מזמין סכינים מEBAY, חצי מהמחיר.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אני גם לא אוהב להתגלח כל יום. אני אוהב את הזיפים הצעירים שלי:-D

אבל אין ברירה ובצבא צריך להיות מדוגם(צעיר, אני יודע)

אני מרגיש כמו מפוטרי ההיטק שמרגישים פתאום את מחירי הדלק היקרים:lol:

תמיר.

פורסם
כן אם אתה רוצה להיות SCARFACE זה סכין מצויין.

אולי גם ג'ילט אפשר להזמין מאיביי...

לא אם אתה יודע להתגלח... המומחים טוענים שעם SR מקבלים את הגילוח הכי טוב.

פורסם

לאלה ששאלו - אין לי מושג איפה בת"א,

בירושלים אפשר להשיג באחד משני ה"סניפים" של "שאול תמרוקים" במרכז העיר.

יש לפעמים מבצעים ב"אקדמון". מקורי לחלוטין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הכי יפה זה לקצץ עם המכונת תספורת, המראה המסוקס תמיד עובד בשבילי 8).

לא התגלחתי כבר שנים...

מחזק לגמרי, אבל... חכה שתגיע לגיל 26+. הבוס שלך יעשה כזה פרצוף :evil: אם תגיע עם זיפים למשרד :-(

פורסם
אני מזמין סכינים מEBAY, חצי מהמחיר.

מימוכר ספציפי?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
מחזק לגמרי, אבל... חכה שתגיע לגיל 26+. הבוס שלך יעשה כזה פרצוף :evil: אם תגיע עם זיפים למשרד :-(

בדיוק בגלל זה אני עצמאי :).

תער, או איך שלא המצאתם לזה שם(SR או משהו?) באמת נותן את הגילוח המדוייק ביותר.

מומלץ בעיקר אצל ספרים ואנשים עם זקן מעוצב.

אם זה בגילוח יום יומי, קשה לי להבין איך הוא יכול לעמוד מול ג'ילט מאך 3 טורבו סופרצ'רג'ר 18 להבים

עם צלעות רטט ופילטר פתוח.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אולי בוס בשוק הכרמל יגיד לך משהו.

פורסם

קראתי פעם כתבה על כך שהמכשירי טורבו האלה 5-3 להבים בכלל לא נותנים תוצאה טובה מסכינים פשוטות למשל ה דור ישן של 2 להבים או אחד אלה רק עושים יותר גירוי כי עדיין מבחינת פעולה המתגלח עובר עם הסכין מספר פעמים על אותו המקום בין אם בסכין מחוזקת ובין אם בפשוטה זה אותו מספר פעמים אבל בגלל ה 3 להבים יש גירוי חזק יותר.זה כמו תוספי הדלק למנוע מפרנסים בעיקר את היצרנים .

אני בכלל משתמש במכונת טיולים של פיליפס 2 ראשים שגם עושה עבודה לא פחות טוב ממכונה מקצועית שהיתה לי לפני ומתה לה.

פורסם
אולי בוס בשוק הכרמל יגיד לך משהו.

אולי בוס בשוק הכרמל לא יגיד לך משהו.

מה לעשות, שגילוח זה חלק מהופעה חיצונית בסיסית שמצפים מנותני שירות במקומות מסויימים לתת.

וגם אני שסובל מרגישות בעת גילוח ושנים סכין לא נגעה בפנים שלי ,היום מתגלח.

• תוכן חדש...