Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אחרי שמכונת גילוח שלי נפלה ונשברה, החלטתי בנתיים לקנות סכיני גילוח עד למכונה הבאה.

שהגעתי לסופר פשוט נכנסתי להלם 170 שקלים על גילט פיוזן פאוור???

ואני שואל אתכם, מה הם עשויים מזהב?? מה הולך כאן, הם פשוט נפלו על הראש.

עדיף כבר לקנות מכונה של פיליפס שתחזיר עם הזמן את ההשקעה של הכסף בסכינים.

אני הולך להתגייס לצבא ואני עם עור רגיש ולא מסוגל להתגלח עם הסכינים הפשוטים

ממש לא בא לי להוציא 170 שקלים על הסכינים הזבל האלה, שתוך חודשיים אני אצטרך לקנות שוב במחיר ההזוי הזה.

האם יש חלופות אחרות שאני לא מכיר?

תמיר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הג'ילט יקרים להחריד אבל גם בעלי אורך חיים גבוה (כשבועיים עד שלושה ללהב) ואיכות גילוח גבוהה.

אישית לא סובל מכונות חשמליות ומסתדר רק עם הסכינים של ג'ילט (מאך 3 ומעלה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני כבר כ-8 שנים עם הג'ילט מאך 3 טורבו (3 להבים+ פס לחות בודד). כ- 45/50 שקל ל 4 סכינים. מתגלח כל יום וחבילה אחת מספיקה לבערך חודשיים..

אם אתה יודע להתגלח, סכין איכותי בסיסי יספיק. אם אתה לא יודע, סכין עם 6 להבים, 3 פסי לחות ורטט יעזור..

gillette%2520mach3%2520turbo%2520shaving%2520cartridges_722.jpg

פורסם

170 שקל?!

פעם אחרונה שראיתי, המכשיר הכי משוכלל שלהם (היחידי שנמכר?) עלה באזור ה70 לידית עצמה + חבילה של 4 להבים (ועזוב את זה שחבילה בודדה עולה כפול).

גם אני לא מבין את האנשים שמתגלחים עם הסכיני גילוח חד פעמיים האלה, או אפילו עם המאך 3 הישן שפשוט משאיר פנים כאלה:evil: (רק בלי קרניים וזנב).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני עברתי SHICK חוסך לי כמה שקלים

קצף שלהם עולה 11 שקל ו4 סכינים 44 ש"ח

התוצאה זהה.

ככה יוצרים תחרות לג'ילט וככה ירדו המחירים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

בקש ממישהו שטס לחו"ל שיקנה לך סכינים בדיוטי-פרי, יש שם 3+1 או משהו בסגנון והם מלכתחילה זולים יותר.

פורסם
אני כבר כ-8 שנים עם הג'ילט מאך 3 טורבו (3 להבים+ פס לחות בודד). כ- 45/50 שקל ל 4 סכינים. מתגלח כל יום וחבילה אחת מספיקה לבערך חודשיים..

אם אתה יודע להתגלח, סכין איכותי בסיסי יספיק. אם אתה לא יודע, סכין עם 6 להבים, 3 פסי לחות ורטט יעזור..

gillette%2520mach3%2520turbo%2520shaving%2520cartridges_722.jpg

45-50 במקומות הרגילים והיקרים.

אני קונה רביעיה ב-36, עברתי ממש במקרה לסכינים האלה

ומאז לא מחליף, מחזיקים המון זמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

]

חלילה לא בשביל להתנגח או להתווכח!

אבל מה זאת אומרת "אם אתה יודע להתגלח"? יש טכניקות?

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כן, בסיבוב הראשון תמיד ללכת עם כיוון הזיפים ולהגיע ככה למצב שהעור שלך מרגיש כמו נייר זכוכית שמעבירים את היד, ואז במצב הזה אתה יכול להמשיך להתגלח לכיוונים אחרים.

אם בהתחלה תלך נגד כיוון הזיפים, אתה פשוט מקצר את חיי הסכין במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב תיצור גירוי חריף בעור (אם יש לך עוד רגיש).

נסה להתגלח אחרי מקלחת חמה (או במהלך המקלחת), זה עוזר מאוד להעברת הסכין על העור, במיוחד אם שמים קצת סבון על הפנים. אצלי יש מראה קטנה בתוך האמבטיה וככה יותר נוח להתגלח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

את האמת ככה אני מתגלח.

כבר חשבתי שפיספסתי משהו כשאבא שלי לימד אותי להתגלח:wink:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
כן, בסיבוב הראשון תמיד ללכת עם כיוון הזיפים ולהגיע ככה למצב שהעור שלך מרגיש כמו נייר זכוכית שמעבירים את היד, ואז במצב הזה אתה יכול להמשיך להתגלח לכיוונים אחרים.

אם בהתחלה תלך נגד כיוון הזיפים, אתה פשוט מקצר את חיי הסכין במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב תיצור גירוי חריף בעור (אם יש לך עוד רגיש).

נסה להתגלח אחרי מקלחת חמה (או במהלך המקלחת), זה עוזר מאוד להעברת הסכין על העור, במיוחד אם שמים קצת סבון על הפנים. אצלי יש מראה קטנה בתוך האמבטיה וככה יותר נוח להתגלח.

+1.

אז מי יודע איפה אני מוצא סכינים כאלה בתל אביב ב-36 שקל (ולא בשוק הכרמל)?

• תוכן חדש...