Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה Platinum Audio USC9980

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המגבר Platinum Audio USC9980

סאב של explosion 1000 watt

רמקולים של פיוניר 460W rms

רציתי לדעת אם אפשר לעשות גישור בשביל הסאב

קניתי את המגבר באתר polo ninga הם אמרו לי שקיבלתי דגם יותר חדש של פלטיניום שנת 2009

על המגבר רשום v12 1200 palo אותו המגבר נראה אותו דבר בידיוק כמו בתמונה של Platinum Audio USC9980 .

בכל האתרים שמוכרים את ה Platinum Audio USC9980 רשום שיש אפשרות לגישור.

שאלה:רציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם יש אפשרות לגשר?

במגבר אין לי תסימון (רוצה לומר את הסימון) של הגישור.

2:כדאי לעשות גישור לסאב הזה ?

נגיד והסאב הוא 4 אום אם אני יעשה לו גישור הוא יקבל יותר עוצמה ?

קראתי בfaq ולא כל כך הבנתי

פורסם

ברגע שאתה עושה גישור במגבר 4 ערוצים אתה צריך לדעת איך לגשר רק שני ערוצים ולא 4 גם כדי לא להפריז בעוצמה וגם שישאר לך שני ערוצים אם תירצה לחבר של הרמקולים שלך מאחורה אליו (תקנו אותי אם אני טועה).

לגביי הגישור עצמו קשה לי להאמין שלא מסומן על המגבר הזה כיצד לגשר,אבל אם לא, תעלה תמונה ברורה של החיבורים עם הערוצים שיראו איפה + ואיפה - וחברי הפורום יעזרו לך לדעת לאן לחבר חוטים ולהוציא אותם לחיבורי הסאב.

וכן,אכן בגישור הסאב או כל רכיב אחר מתקבלת יותר עוצמה מהמגבר,לכן אם המגבר הוא לא מונו שמיועד לסאב אז רוב הסאבים צריכים גישור במגברים של 2,4 ערוצים וכו'.

• תוכן חדש...