Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ Mercedes C240

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=230993

יש פה עוד חברה עם אוטו כמו שלי שמדברים על ממוצע בכביש מהיר: של 40MPG שזה אחד ל16.84.

לא הייתי משווה תנאים של חברה מגרמניה,למשל איכות הכביש,אופי הנסיעה בכביש,תנאי מזג האוויר,איכות הדלק בין ישראל לגרמניה... וגם החברה האלה בכל מקרה בכיוון אחר לגמרי 1-15 ביום נפלא.

יש ברכב מערכת תזמון שסתומים חשמלית שמתאימה את גובה פתיחת השסתומים למצב אידיאלי, הדבר מביא לנצילות גבוה מאוד של המנוע.

נצילות של המנוע בתנאי נסיעה משתנים,אף אחד לא הכריח אותה להיות דווקא הכי יעילה ב2000 סל"ד.

בעיר לדוגמא הצריכה יורדת פלאים ל1 ל 7.4, מכיוון שהממיר מומנט לא נעול ובכל זאת 1.7 טון..

1.7 טון? עם מיכל דלק,שמנים,3נוסעים כן...

אני פשוט בא לציין בפניך מנסיון על כל מיני מדגמי החברה,ביניהם רוב הדגמים של סדרה 3 ,סדרה 5,וסדרה 7.

אתה לא תגיע לצריכה כזאת. ואל תכעס על הרכב אם לא.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה טעות שלי 1.5 טון.

אבל אתה מערבב בין שני דברים. בין צריכה שאתה ממלא בתחנת דלק, לבין צריכה בכביש מהיר שעליה אני מדבר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

זה היה בתור בדיחה.

אז תמלא למשל לצורך הבדיקה בכביש 6 שם יש לך תחנת דלק ממש על הכביש רק לעצור,לתדלק ולהמשיך.

בוא נקזז קצת בגלל העצירה וההתנעה מחדש עדיין לא תתקרב לצריכה.

פורסם

הלוואי ובחיים האמיתיים צריכת דלק היתה נמדדת רק בנסיעה בין-עירונית. גם ה-C220 שלנו עושה בכביש המהיר 1:20 אבל בסופו של דבר מסתכלים על הצריכה הממוצעת שהיא כ-1:15. צריכת דלק בין-עירונית בלבד צריכה לעניין רק את אלה שהקימו להם בית בשולי כביש 6...

פורסם

אפשר לחזור לעניין בבקשה, יש לכם הצעות נוספות? בקשר ל BMW 318 וולטרוניק שנת 2005 - המחירון שאני ראיתי ביד2 עומד על 117K כך שלא נראה לי שזוהי האפשרות.

ראיתי מודעה מעניינת ביד2 פה, האוטו לטעמי נראה קצת יותר צעיר מהC240... מה דעתכם? (הדבר שדי הפריע לי הוא המראה הפנימי של האוטו בתמונה)

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

האינטריור הוא אותו הדבר חוץ מההגה וחיפוי לוח השעונים. צבע הפנים שחור כי רמת הגימור היא SPORT ולא ELEGANCE כמו ב-C240 שראית.

פורסם

ומה לגבי שאר הדברים, כח אחזקה וטיפולים? האם הם אותו דבר כמו בC240?

אבי לא מתלהב מעניין ה3 דלתות אבל אני ממש אהבתי

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

באחזקה וטיפולים אין כמעט הבדל, יש רק פחות צילינדרים לטפל בהם ( 4 לעומת 6) :)

הביצועים יהיו דומים מאוד כי למרות שדגם הקופה נחות מבחינת נפח, יש לצידו עזרה ממגדש העל.

פורסם

גולף תודה רבה על העזרה.

לא ידעתי שהאוטו מצוייד במגדש :-D

האם 4-5 מבוגרים יכולים להכנס באוטו? למרות שרעיון ה2 דלתות לא הכי פרקטי

אתם יודעים במקרה מה השם של הדגם המדוייק של הרכב? ואף אולי מה המחירון שלו? (למרות שלפי מה שהבנתי עד עכשיו פה זה שהן נמכרות מתחת למחירון)

פורסם

פעם בשבוע..וגם זה לא באופן קבוע זהו אינו דבר שבשגרה..

פורסם

לא נוח בקופה להסיע אנשים מאחורה. נקודה.

תעשה את החשבון שלך,אני לצערי לא יכול לעשות אותו עבורך.

בבמוו 325 קופה 2008 מאוד לא נוח ליסוע מאחורה, גם 2 אנשים מאחורה... וגם בן אדם בודד מאחורה לא היה לו נוח.

בהצלחה.

פורסם

הדגם הוא ספורט קופה. במחירון יד-2 הוא לא מופיע משום מה, אבל אם תפתח מחירון לוי יצחק תמצא אותו.

פורסם
בקשר ל BMW 318 וולטרוניק שנת 2005 - המחירון שאני ראיתי ביד2 עומד על 117K כך שלא נראה לי שזוהי האפשרות.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=7&SubModelID=1589&FromYear=2004&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מדברים פה על 318 90K 2005, תקשיב אל תסתכל על מחירון שמדובר במכוניות יוקרה!

בגלל בורות יש סוחרי רכב.. תיהיה עם אמביציה וכח שכנוע והכל כבר יתגלגל לך!

פורסם
הדגם הוא ספורט קופה. במחירון יד-2 הוא לא מופיע משום מה, אבל אם תפתח מחירון לוי יצחק תמצא אותו.

הרכב לא מופיע במחירון כי הוא יבוא אישי סיומת 15 במספר, צריך להסתכל עליו בשבע עיניים.

יכול להיות שבשנים יותר מאוחרות הוא יובא בייבוא סדיר.

• תוכן חדש...