Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבינים בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטיפול במוסך לפיג'ו האוטומטית שלי מודל 2003.

לי יש שתי בעיות עכשיו

אחת - אחרי שהחליפו לי דסקיות וצלחות

אני לוחצת על הברקס והאוטו כשנעצר לגמרי הוא לא נעצר חלק ושקט

אלא יש מן עצירה לא עדינה.

שתיים - רעש של נקישות עדינות מוזרות שמקורן אינו ברור לי - זה קורה בסל"ד נמוך בלבד.

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

בקשר לברקסים , זה נמשך כמה ימים ההרגשה של הבלימה "הקשה" , אחרי ההחלפה של הרפידות והצלחות.

אחר כך זה יסתדר .

HONDA CIVIC LS

פורסם

אני לא מכונאי , אבל החלפתי לבד בהרבה רכבים שהיו ברשותי , גם רפידות וגם צלחות ,והתעסקתי עם מערכת הבלמים, ההרגשה הזאת נובעת בגלל שהרפידות חדשות והצלחות גם כן , וצריך לנסוע כמה קילומטרים עד שההצמדה תהייה אידאלית בעת לחיצה על הברקס, כמובן שלא תמשיכי לנסוע אם הרכב לא בולם .

אני מדבר על רכב שבולם אבל מורגש שינוי מזערי בעוצמת הבלימה ובנוחות שלה , אם זה המצב אצלך את יכולה להיות רגועה, אם המצב מחמיר אם יש רעשים נוראיים , תחזרי למוסך שביצעת בו את העבודה.

ולשאלתך אני מורה בי"ס, וסטודנט להנסדת חשמל.

מכונאות אני לומד לבד בבית , בעזרת מחשב ובעזרת ספרות טכנית.

HONDA CIVIC LS

פורסם
אני לא מכונאי , אבל החלפתי לבד בהרבה רכבים שהיו ברשותי , גם רפידות וגם צלחות ,והתעסקתי עם מערכת הבלמים, ההרגשה הזאת נובעת בגלל שהרפידות חדשות והצלחות גם כן , וצריך לנסוע כמה קילומטרים עד שההצמדה תהייה אידאלית בעת לחיצה על הברקס, כמובן שלא תמשיכי לנסוע אם הרכב לא בולם .

אני מדבר על רכב שבולם אבל מורגש שינוי מזערי בעוצמת הבלימה ובנוחות שלה , אם זה המצב אצלך את יכולה להיות רגועה, אם המצב מחמיר אם יש רעשים נוראיים , תחזרי למוסך שביצעת בו את העבודה.

ולשאלתך אני מורה בי"ס, וסטודנט להנסדת חשמל.

מכונאות אני לומד לבד בבית , בעזרת מחשב ובעזרת ספרות טכנית.

אני מתכוונת שהרכב בולם חזק מידי ועושה מן רעש של חריקה כזו .. ממש בסוף כשהוא נעמד.

להמחשה? כמו מתעמל מכשירים שנוחת על המזרן וטיפה מתכופף ומתיישר כדי לייצב את עצמו :) מבין?

פורסם

בלמים חדשים = בלימה חזקה וטובה יותר . מה רע בזה ?

תשתדלי ללחוץ בעדינות על הברקסים וללא ללחוץ חזק , עד שהרפידות תופסות את מקומן .

HONDA CIVIC LS

פורסם

shaxuca,

גם אני החלפתי רפידות ביום שישי האחרון ב-206 שלי.

עשיתי את הטיפול במוסך המרכזי בבני ברק.

אציין שגם אצלי "התופעה" הנ"ל מתרחשת ובנוסף ,אני מרגיש שצריך להצמיד יותר את דוושת הבלם,

ע"מ שהעצירה ועוצמתה תיהיה מלאה.

פורסם

הנקישות בזמן בלימה במהירות נמוכה יכולות להיות של מערכת ABS שנכנסת לפעולה (זה מצב תקין).

למען שלוות נפשך - חזרי למוסך שביצע את העבודה ובקשי שיבצעו איתך נסיעת מבחן בה יבדקו את הבלמים.

פורסם

הנקישות אינן קשורות לנושא הבלמים

אלא נשמעות בזמן נסיעה בהילוך נמוך

בכביש מהיר על מהירות גבוהה אין את הנקישות

פורסם

יתכן גם שהנקישות קיימות בסל"ד גבוה אך את לא שומעת אותן. במוסך יכולים להרים את הרכב על הליפט ולסובב גלגל כדי לבדוק מה מקורן. האבחונים בפורום הם ספקולציות - גשי למוסך.

• תוכן חדש...