Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות סיטרואן C5 והייתי רוצה לשמוע כמה דעות מאנשי הפורום.

התקציב הוא באיזור ה-50000 וזה שם אותי באיזור של שנתון 2005.

1. מה עלות הטיפולים השוטפים?

2. מה עלות תיקונים למקרה שיש בעיה מעבר לטיפולים השוטפים?

3. כמה אפשר לצפות להוריד מתחת למחירון בקנייה? (כדי לא להפסיד יותר מידי במכירה בעתיד :?)

4. לכמה ירידת ערך אפשר לצפות בעוד 4-5 שנים?

5. מחלות ידועות של הרכב שצריך לשים לב אליהן?

6. כל פרט אחר שנראה חשוב ולא שאלתי...

תודה מראש על העזרה...

נ.ב. נא לא לפתוח כאן עוד מלחמה בסגנון "לא הייתי נוגע בסיטרואן עם מקל" נגד "סיטרואן זה מתנת אלוהים לאנושות".:lol:

פורסם

אני רכשתי אחת מליסינג מוכר שמטפל במורשים בלבד (כולל העתקי קבלות מהמוסכים הללו), שנת 2005 צורה חדשה.

היא ברשותי עד כה כחצי שנה.

אני מאוד מרוצה ממנה והשיקול המרכזי ברכישה היה כדאיות (מחיר המוך יחסית על רכב שנותן המון וכבר ספג ירידת ערך משמעותית).

כדאי לך לחרוש כאן את הפורום כדי לדעת למה עליך לצפות כהתנהגות נורמלית לרכב הזה (לדוגמא מיצמוצים לעיתים בנסיעה :roll:) ומה הפינוקים שלו (גם לי לקח קצת זמן למצוא את רובם).

לדעתי כמה נקודות ולאו דווקא לפי חשיבותם:

* מחיר מאוד מפתה

* נוחות מדהימה בנסיעה (אך לפעמים מנותקת קצת מהכבישץ ניסיתי לבחון את היציבות שלה בפניות ולא הצלחתי לערער אותה :-P)

* צריכת דלק טובה (בין 10 ל-11 ק"מ לליטר)

* בטיחות!!! - מאוד. בדוק ב-NCAP

* הרבה מערכות חשמל (שיתכן ויתקלקלו מדי פעם אבל הן מפנקות מאוד ביום יוםת אני עדיין לא חויתי בעיה)

* מערכת הידראולית שמספקת את הנוחות שלה (חדי האוזן, ישמעו ולא רק יחושו אותה בפעולה במהלך נסיעה)

* מערכת אודיו איכותית מאוד לטעמי כולל שליטה נוחה מאוד מההגה

* תא מטען גדול מאוד עם דלת חמישית שלדעתי בעלת חשיבות לכל בעל רכב בייחוד אם מדובר ברכב יחיד.

* טיפולים שגרתיים (לפי ק"מ או זמן) מגיעים לכדי כ- 1000 ש"ח ופחות

* חשוב מאוד שיטופלו במוסכים מורשים בלבד

* להישאר קשוב לרכב ולבדוק מדדים בסיסיים אחת לכמה שבועות (או אפילו שבוע) כגון שמן, מיים ולחץ אויר - זה לא משנה באיזה רכב מדובר וגם אם הוא לא שלך אלא של חברה/ליסינג.

* נסית מבחן חובה (כמו כל רכב אחר)

אם יש לך שאלות נוספות ו/או ספציפיות אתה מוזמן להעלות אותן.

You can’t really know someone until you fight them

• תוכן חדש...