Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודן עושה בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקודן לפעמיים לא מנטרל את עצמו לאחר הקשת הקוד יש לחזור על הפעולה כמה וכמה פעמיים עד שמצליחים.

אני חושד שאחד מכפתורי הקודן לא תקין (לא יודע זאת בוודאות מיכוון שלחיצה על הקודן לא משמיעה רעש).

כמה שאלות:

1)האם ניתן להחליף רק את הפאנל של המספרים בקודן (ולא את כל המערכת)?

2)אם ארצה להחליף סיסמא בלבד כמה יכולים לקחת על זה?

*אין לי מושג מה הדגם של הקודן אני רק יודע שזה פאנל עם 4 ספרות בלבד ובלי שום כוכבית.

ושאלה שלא קושרה לנושא: מה העלות של שיכפול שלט אזעקה?

תודה

פורסם

המלצה , תפרק בזהירות את מסגרת הפלסטיק העוטפת את הפנל , תשלוף שוב בזהירות את הלוח האלקטרוני באמצעות מברג שטוח , הלוח לוחץ על הפנל , ברגע שאתה מוציא את הלוח הפנל ישתחרר , תנקה את הלוח איפה שהמגעים באמצעות מטלית עם אלכהול , תוציא את הגומי עם המספרים תנקה גם זה באלכהול , קח נייר אלמניום , תחתוך 4 עיגולים קטנים בגודל הכפתור השחור הפנימי,ותדביק , נייר האלמניום בעצם יסגור מעגל ברגע שאתה לוחץ את הקוד.תרכיב הכל בחזרה ,והרי לך קודן שעובד כמו חדש.

הפתרון הוא זמני , כעזרה ראשונה במידה ואתה לא מצליח להקיש את הקוד.

• תוכן חדש...