Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני סטודנט להנדסת מכונות באונ' בן גוריון. בתחילת שנת הלימודים הנוכחית החלטנו להרים את פרויקט מכונית מרוץ שננטש ע"י האונ' בשנת 2006 עקב מחסור במימון. הרכב כרגע חצי מוכן וקבוצת סטודנטים החליטה להמשיך אותו ללא עזרה כלכלית מצד האונ' ולהשתתף בתחרות הSAE http://students.sae.org/competitions/formulaseries/fsae/

התכנון של השלדה(מגנזיום) בוצע מ 0 ויש הרבה פתרונות הנדסיים מעניינים אחרים. אפשר לקרוא על זה

יותר באתר הבית החדש שלנו שנמצא כרגע בשלבי בניה

http://www.wix.com/mech_eng/FSAE

על מנת להמשיך לעבוד על הפרויקט אנו זקוקים לספונסרים ולעזרה בפרסום. כל מי שמתענין בתחום ויכול ורוצה לעזור שיצור איתי קשר במייל [email protected]

כמו כן אשמך לענות על תשובות ולשמוע את התגובות שלכם.

תודה

אנדרי

פורסם

למגנזיום יש יתרון על פני חומרים אחרים בגלל משקל נמוך וחוזק גבוה. הוא קל יותר מאלומיניום וחזק יותר מפלדה.

חסרונותיו הם בעמידות נמוכה בקורוזיה ובטמפרטורות גבוהות. הוא בדרך כלל משמש בחלקים יצוקים בגלל קשיים בעיבוד שבבי.

סגסוגות מגנזיום חוזרות לשימוש גם בחלקי מטוסים בהם יש תקנים מחמירים מאד לעמידה באש.

בכיבוי שריפות בהן מעורבים רכיבים ממגנזיום - אסור להשתמש במים לכיבוי מכיוון שהחמצן שבמים מלבה את הבעירה.

זו אינה בעייה במכוניות מירוץ שכן רכבי הכיבוי לא משתמשים כלל במים לכיבוי האש.

פורסם

אנדרי שלום,

קודם כל לא צינת באיזו שנת לימודים אתה?

כסטודנט בבן גוריון שסיים את לימודיו במסלול להנדסת מכונות ואת הפרויקט גמר עשה אצל ערן שר אני יכול להגיד לך שאתם צריכים הרבה יוזמה וסדר עצמי.

לצערי על המכונית מרוץ עבדתי כתרומה אישית בשנות הלימוד א' עד ג' ובשנת הפרוייקט שלי - פרויקט מכונית המרוץ הוקפא.

מאחל לכם המון הצלחה ואפילו מעט מקנא.

לגבי שילדה ממגנזיום - יכולת ההתלקחות של מגנזיום כקורה הוא אפסי, המגנזיום נדלק בקלילות ובוער באופן מאוד מסוכן רק בצורה של שבבים.

בתקופה שלי השתמשנו באתר הבא (אני רואה שהוא עדיין פעיל)

http://w3.bgu.ac.il/sae-car/

ממליץ לכם להוציא משם את כל התמונות לאתר החדש.

בברכה,

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לגבי התלקחות מגנזיום כבר ענו לפני ואין לי מה להוסיף מעבר.

להרמן, אני שנה ג', חוץ משני סטודנטים של שנה ד' שעושים על זה פרויקט גמר כל השאר גם עובדים על זה כתרומה.

אנחנו משתמשים גם עכשיו במעבדה למנועי שריפה פנימית של ערן שר.

לגבי האתר, הוחלט לבנות אתר חדש והוא הולך להתמלא בקרוב כולל תמונות חדשות ולשמש אותנו בעיקר למטרות שיווקיות (השגת ספונסרים, פרסום וכו').

מבחינת סדר עצמי אנחנו מנסים לעבוד בצוותים ויחד עם זאת להיות מקושרים בינינו. כמו כן הוקם צוות שיווק כדי להשיג פרסום וספונסרים, כי כרגע התקציב עומד על כמעט 0.

תודה לכולם על ההתעניינות

אני מקווה שהפעם נצליח.

אנדרי

פורסם

שתי הצעות:

1. פנו אלי בה"פ (כתב של מגזין אוטו) אם תרצו עזרה בפרסום בעיתונות. כדאי שתכתבו מסמך מפורט לפרסום שיפרט את מהות הפרויקט ואת ההתקדמות שלכם. אני לא יכול להבטיח פרסום, אבל יכול לנסות ולקדם.

2. נסו ליצור שיתוף פעולה עם נהג מרוצים ישראלי. יש מספר נהגים פעילים ואני יכול לעזור לנסות לקשר אתכם אליהם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...