Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיפול של הZ הוא כל 20-25 אלף (או שהמחשב מחליט). לאחר 15000 קילומטר צריך להוסיף מעט מים "ירוקים" שנאכלו וליטר שמן (דברים שעושים בטיפול רגיל של 10\15 אלף).

אני מניח שהX6 עושה שם מה שעולם עושים שם- טיפולים\תיקונים. בבימרים יש מגוון אפשרויות "קסטומייז" של הרכב שניתן לשנות רק מהמחשב של הדילר (שלוקח בהתאם כ500 שח על פעולה שלא עולה לו יותר מ10 דקות עבודה של הפועל) אז גם זה מביא את ה"חבר'ה" למוסף בתכיפות (אם הם אוהבים "להתעסק").

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מים לרדיאטור? לרכב חדש? מדוע?

ומה עושים שם ה- X6? מסדר?

לא שמעת? המכונות מבוואריה לעולם לא מתקלקלות!

ב.מ.וו הוא היצרן היחיד בעולם שלרכבים שלו אין מוסכים, זה רק בוטקה קטנה שמוכרת מים לוישרים ונוזל קרור.:screwy::loco:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא צריך לקרוא את ההודעה מעל בשביל להכיר כבר את הסגנון שלך שבולט כמעט בכל הודעה.

משהוא בסגנון שקצת מזכיר לי את חלומות יוסף, כל האלומות של יצרני הרכב משתחוות בפני האלומה של ב.מ.וו.

פורסם

לטובת האחרים, אחזור על ההסבר הפשוט אובייקטיבי והגיוני- ברכבים שבהם הטיפול הוא כל 10\15 אלפי קילומטרים מוסיפים שמן ומים. היות ובבמוו הטיפול הוא ב20K ומעלה, יש להוסיף שמן ומים בערך ב15K.

ולאדון בגירה -

יש רק דרך אחת לענות לך

hamsa2.jpg

פורסם

דרך אגב שתיכם מתנהגים כמו שתי ילדים,וזה לא תואם לא את רמה שלכם,ולא את הרמה של הפורום.

בחזרה לנושא המקורי

אני עדיין לא הבנתי איזה רכבים הולכים בארץ הכי הרבה רכבי שטח,רכבי ספורט,מנהלים.וכו

אשמח לקבל מדרג מסויים

תודה מראש

פורסם
טויוטה קאמרי היבריד

להביא רכב היברידי תוך ויתור על אחריות יצרן (יוניון מוטורס, כמו כל יבואן, לא יתנו אחריות למשהו שלא נקנה מהם), ואפילו ללא מוסך שהוכשר לטפל ברכב מהדגם הזה, אל תרבות המוסכים בארץ, נשמע כמו התאבדות כלכלית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם כבר מדברים על הזדמנויות כלכליות, אני רץ לקנות מניות של יוניון מוטורס יצרן הרכב היפני הגדול בעולם.

וברצינות- הם יתנו כמו ילדים טובים, הם חייבים. אחריות יצרן היא בין לאומית (אגב יש להניח לאחר רפורמת היבוא המקביל, הם לא יהיו בלעדיים יותר ולא יהיו מחויבים, אך אז המדיניות של "נלחם ביבוא האישי" תעלם ותתחלף בתחרות, בין השאר מי יקבל את הרכבים למוסך). גם כיום אין כמו ביקור במוסך ב מ וו וספירת יחס המכוניות ביבוא רגיל (16 בסוף) לבין מכוניות ביבוא אישי (6X בסוף) כדי להמחיש זאת, רכבי היבוא האישי עושים במוסך כבשלהם (אגב שמתחברים למחשב האופציה הראשונה היא בחירה "USA" או "EUROPE" אז הטענות בדבר "אי תאימות תוכנות" הן המצאה מופרכת).

פורסם
אני לא צריך לקרוא את ההודעה מעל בשביל להכיר כבר את הסגנון שלך שבולט כמעט בכל הודעה.

משהוא בסגנון שקצת מזכיר לי את חלומות יוסף, כל האלומות של יצרני הרכב משתחוות בפני האלומה של ב.מ.וו.

היחיד עם סגנון בולט זה אתה.

לדעתי Z4 מדבר לעניין. לא התרשמתי שהוא מהלל את ב.מ.וו.

גם אני מאחל לך כל טוב.

פורסם
אגב יש להניח לאחר רפורמת היבוא המקביל, הם לא יהיו בלעדיים יותר ולא יהיו מחויבים, אך אז המדיניות של "נלחם ביבוא האישי" תעלם ותתחלף בתחרות, בין השאר מי יקבל את הרכבים למוסך.

א) נראה לי שמפה ועד מה שאתה מתאר דרך מאוד ארוכה, היות ויש לך עסק עם ישראלים מצויים.

ב) אוטו זה עדיין לא רק מחשב. אספר לך סיפור. בשנות ה-90 נפלה שלל בידי כוחות צה"ל בלבנון טויוטה לנד קרוזר 80 (רכב שטח גדול של טויוטה). הרכב גוייס לצה"ל, נצבע בצבע חום, והוברגה עליו לוחית רישוי שחורה עם מספר צ'. זמן מה לאחר מכן הרכב הושבת עקב משאבת דלק שהלכה לעולמה. נציגי היחידה פנו למוסך מורשה יבואן טויוטה בארץ בנוגע לחלק, אך התשובה שקיבלו, היא שהמשאבה תעלה הון, וייקח כמה חודשים עד שתגיע מיפן בהזמנה מיוחדת. כסף זה לא הבעיה בצה"ל, אבל היות ולרכב שימוש מבצעי, העניין לא יכל לחכות חודשים, ולכן החיילים חיפשו ומצאו מצאו מוסך בשטח לבנון, שבו משאבת הדלק הנ"ל לא רק שהייתה במלאי, אלא גם עלתה כמה מאות שקלים.

בקיצור, למה אני מספר את זה? עם רכב נדיר יש תמיד סיכוי להיתקע בלי חלק אקזוטי כלשהו ועם רכב מושבת עד שהחלק יגיע, אפילו אם הדגם נמכר בארץ בצורה סדירה. ובטח שיש סיכוי מאוד גבוה עם רכב עתיר טכנולוגיה כמו טויוטה קאמרי הייבריד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היום לא שנות ה80 והרבה יותר קל להשיג חלקים בעולם (ע"ע אינטרנט וחברות הובלה בינלאומית).

אם כבר מחסור, יותר סביר שהוא יהיה בידע של המוסכניקים לגבי אופן הטיפול ברכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

:mm_yeah: צודק 100%!

להביא חלק מחו"ל היום זה בדיחה.

למצוא את החלק התקול ברכב שאתה בכלל לא מכיר זאת בעיה רצינית.

כשעבדתי בליאו גולדברג היה אומניק עם סאאב 9000 אירו שהיה מגיע אלינו מידי פעם(מדובר בתקופה לפני יבוא סאאב 9000 לארץ),

יום אחד הוא הגיע עם הרכב על גרר, הרכב שכב בחצר איזה 8 חודשים ובסוף הושט חזרה לחו"ל.

למיטב המוחות בחברה לא היה מושג מה הבעיה ואיפה בכלל להתחיל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמה מצחיק השרשור הזה, אני שלחתי RX היבריד לאפריקה, כדי שהדילר שאני עובד איתו יוכל להשוויץ בפאר הטכנולוגיה

ואני לא צוחק הוא קונה המון טנדרים ישנים של טויוטה, הוא מוכר סוסי עבודה שצריכים מינימום תחזוקה והוא אמר לי מפורשות שאיפה שהוא גר אין בדיוק כבישים. אז מה הסיפור של ישראל? טויוטה זה חתיכת יצרן והאחריות הבין לאומית היא מחייבת, עם כל הכבוד לאנשים הנחמדים ביוניון מוטורוס, אם אני שולח לארץ טויוטה הייבריד הם יטפלו בה גם עם פרצוף חמוץ, מה גם שאם הרכב הגיע לארץ הוא קיבל אישור שירות מהיבואן.

בכל מקרה, אני לישראל לא שולח מכוניות. אני לא מזוכיסט.

haters will hate

פורסם

אישור שירות כבר לא חייב בגלל ה"פרצופים" של היבואן, אלא אישור אחריות בין לאומית מה שאומר שהוא מטפל ברכב בפרצוף חמוץ כפליים.

סוף סוף מישהו עם ניסיון שמדבר ולא עוד אנשים שזורקים דברים באויר בלי לדעת ובלי ניסיון כלל.

פורסם

לא יודע איך זה אצל קמור.

במכשירי תנועה טיפלתי בריקול ברכב שלי (רנגלר רוביקון) במסגרת "אחריות עולמית".

הם דרשו ממני לשלם ואז לפנות עצמאית ליצרן בדרישה להחזר.

היות והסכום היה נמוך (פחות מ-100 ש"ח) החלטתי שהאימייל יעלה לי יותר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...