Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מייבאים ב.מ.וו מגרמינה קמור כבר לא יכולים לטעון שהם לא יודעים לטפל ברכב כי הוא בתקינה אמריקאית נכון ? ואז האחריות תקפה ?

פורסם

הם כבר מזמן לא טוענים את זה, 99 אחוז מהX6 בארץ ביבוא אישי, הרבה X5 ו99.999999 אחוז מהZ4 שנת 2007 ומעלה ביבוא אישי. מי יקנה בקמור ב500 אלף שיש לך מארה"ב גם ב250K במקרים מסוימים (רכב יד שניה עם יחסית הרבה קילומטרים) ?

אז כבר לא שווה להם לטעון זאת והם עברו לאסטרטגית 500 שח על כל נגיעה הכי קטנה ברכב. הרבה יותר משתלם.

פורסם

הייתי בשבוע שעבר בקמור לעשות טיפול "קטן" 1500 ש"ח !! אבל מה שבאמת הפליא אותי זה הדבר הבא:

נכנסה M5 שלדעתי נקנתה בקמור (סיומת 16 בסוף) אני חושב שנת 2007. בעל הרכב אמר שנדלקה לו נורת ברקסים והוא מבקש להחליף רפידות. בב.מ.וו מחליפים רפידות וחיישן, הוא קיבל הצעת מחיר של 18,000 ש"ח !!!!! פשוט סחיטה.

מוציאים את החשק להחזיק רכבי ספורט אמיתיים. זה שהוא שילם מעל מיליון על הרכב לא אומר שברקסים צריכים להיות כל כך יקרים.

גנבים....

פורסם

סט רפידות קידמי ל-M5 (קוד ב.מ.וו. - 34-112-282-805/6) - $501

סט רפידות אחורי (34-112-282-807) - $375

ניתן כמובן לרכוש רפידות של יצרני בלמים יעודיים (EBC, AP Racing, פרודו ואחרים) בהרבה פחות.

התקנה טריוויאלית.

18000 ש"ח? יקר!

פורסם

דבר ראשון קמור זה לא BMW. דבר שני אני לא "מצדיק תמיד".

דבר שלישי, היכן הצדקתי? ציינתי את המחירים שהם גובים. ברור שזה מוגזם ושוד לאור היום.

פורסם

כשנדלקה הנורה של הברקסים "מומחי קמור" בדקו וראו שצריך להחליף רפידות וחיישן רק מלפנים. 18K זה מלפנים בלבד.

MK3, מאיפה אתה מוציא את המק"טים והמחירים בארה"ב?

תודה

פורסם

תודה רבה !!

אני יודע שזה לא שייך לשרשור אבל אני אשמח לדעת:

א. זה המחירים בארה"ב?

ב. איך מזמינים? או שזה רק REFERENCE

ג. לא מצאתי פריט מסויים - חיישן כרית אוויר שנמצא מתחת לכיסא הנוסע. איפה לחפש?

ד. מצאתי את חלק הפלסטיק של המזגן האחורי שנמכר כיחידה אחת (לי יש כמה שלבים שבורים) המחיר $139 ובקמור ביקשו 600 ש"ח. בכלל לא הבדל גדול. איך זה? עבודה היא לא משמעותית, זה נשלף החוצה ומנתקים כבל ואח"כ מחזירים.

תודה

• תוכן חדש...