Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים אלה אני מחפשת רכב שיחליף את הדייהטסו שרייד הותיקה והאמינה שברשותי.

הרכב צריך להיות בטיחותי, אמין, סביר מבחינת הוצאות התחזוקה ווצריכת הדלק.

הרכב מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות ובין עירוניות קצרות אבל רצוי שיהיה מסוגל גם לעשות נסיעות ארוכות או קשות יותר מדי פעם (לא כדבר שבשגרה).

תא מטען- רצוי שיהיה מסוגל להכיל עגלת תינוק.

שנתון- 2002 ומעלה, כמה שיותר חדש עדיף.

גיר- מעדיפה ידני.

מהבדיקה שכבר ערכתי (ומקריאה מלמדת מאד בפורום- תודה לכל הכותבים) אלה הרכבים שבאים בחשבון:

דייהטסו סיריון- יקרה יחסית ברכישה אבל האמינות של דייהטסו כבר הוכיחה את עצמה אצלי, במקרה של השרייד

דייהטסו YRV- נראית קטנה וחמודה, מחיפושים בפורום הבנתי שהיא לא מלהיבה מבחינת נוחות נסיעה

סיטרואן C3 - יפה ונוחה, מאבדת ערך, הבנתי שהגיר עלול להיות בעייתי, יש מעט כאלה בשוק כך שאולי יהיה קשה יותר למצוא אחת שמורה

פיג'ו 206- יפה, יחסית איכותית ואמינה והבנתי שגם נוחה, איך תא המטען שלה?, יש הרבה כאלה למכירה יד שניה אז הסיכוי למצוא אחת שמורה עולה

סוזוקי איגניס- לא יודעת הרבה

פיאט פונטו גרנדה- לא יודעת עליה הרבה, היו בפורום שהמליצו עליה

שברולט אבאו נפסלה עקב רמת בטיחות ירודה ויונדאי גטס נפסלה עקב צריכת דלק גבוהה.

ניגשתי למגרש מכירה של חברת השכרה והציעו לי פיג'ו 206 ידנית 1400, שנת 2008 עם 77000 ק"מ ב-55K. מעל התקציב שלי אבל תנאי המימון נראים נוחים וכאלה שיכולים לאפשר לי רכישה בסכום כזה. עם זאת, נראה לי שהמחיר קצת גבוה ביחס לקילומטראז? (המחירון לדגם המוצע לפני שקלול 66K)

מה דעתכם? יש עוד רעיונות?

בתודה מראש לכל הכותבים

טלי

פורסם

לגבי עגלת תינוק, שימי לב שזו עלולה להיות בעיה ברכב קטן. רוב הרכבים הללו מתקשים להכניס עגלה שמתקפלת באופן "צר וארוך" מכיוון שתא המטען שלהן לא רחב מספיק. במידה והעגלה מתקפלת לחצי אורך זה יהיה יותר קל, אך כמובן שלא ישאיר הרבה מקום לציוד נוסף. מבין המכוניות שהזכרת, הכי קל יהיה למצוא פז'ו 206 או פונטו ידניות. אלו רכבים יותר איכותיים ונעימים לנסיעה מהיפניות הקטנות, שלא לדבר על רמת הבטיחות שלהן, שבוודאי יותר גבוהה. בהצלחה.

פורסם

תודה, אבדוק את עניין תא המטען יותר מקרוב.

מה דעתכם על פיג'ו 206 ידנית 1400, שנת 2008 עם 77000 ק"מ מהשכרה ב-55K?

האם המחיר לא גבוה במקצת לקילומטראז כ"כ גבוה?

הרכב עלה על הכביש באוגוסט 2008 (16 ח' על הכביש) וכבר עשה 77000 ק"מ.

מחיר המחירון שלו לרכב יד 1 עם קילומטראז של כ-30000 הוא 66K,במחירון של יד 2 בהפחתה של השכרה +קילומטראז גבוה-49K. במחירון של לוי יצחק יותר גבוה. האם יש בדרך כלל מקום למשא ומתן עם חברות ההשכרה?

כמו כן, האם יש לצפות כי עם החלפת שנת הדגם תהייה ירידת מחירים? (לאור שיטת התמחור החדשה לפי מועד עלייה על הכביש)

בתודה

• תוכן חדש...