Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז בגלל כל ימי הגשם הבנתי שריצפת הרכב באזור האחורי ליד המושבים האחוריים כניראה לא טובה וחודרים דרכה מים ...

אז כנירא זפת בספריי וריסתתי על הפקקים האלו שיש מתחת לרכב בריצפה שהם מפלסטיק ויבשים אז משם כנירא חודרים מים כי אין חורים בריצפה או מכות סדקים.. בקיצור אז היום שוב נסעתי לחיפה וחזרתי ושמתי לב שחזרה הרטיבות לריצפה מאחורה...

מה עושים? אולי לפרק את השטיח מאחורה ופשוט להדביק כמו שצריך מתוך הרכב ? איך אני מפרק אותו?

בבקשה אשמח לטיפים...

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• ספונסר פורום
פורסם

לרכב הזה יש סאן רוף אם כן תבדוק את הניקוזים שלו ,

אם לא תבדוק את הניקוז של השמשה הקדמית שנמצא מתחת למצבר ,

אתה אמנם רואה את המים מאחורה אבל בדרך כלל המים נכנסים מהחלק

הקדמי ו"נוסעים" אחורה כי זהו המקום הכי נמוך ברצפה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, אתה צודק.

אתמול בלילה לאחר ששוטטי שעות בגוגל מצאתי פורום פאסאט עולמי משהו, ושם עשרות נושאים על אותה הבעיה כמו שתיארתי!

והפתרון?!

2 חורי ניקוז סתומים מתחת למצבר, ואז התא הזה ליד קיר האש הופך לכינרת קטנה. מים חודרים פנימה דרך קיר האש, מתחת לשטיח ולבידוד והישר אחורה.

היום כל היום התעסקתי אם זה, קודם כל אכן העפתי את המצבר ופתחתי את 2 חורי הניקוז שהיו סתומים לגמרי.

לאחר מכן פירקתי מושבים ברכב, פירקתי את השטיח (זה היה קשה מאוד) וגיליתי ליטרים של מים בריצפת הרכב.

הבעיה הזו הייתה קיימת ברכב המון זמן, ומכייון שיש לי בעיות עם כרית אוויר, עם הנעילה המרכזית, אם הצופר של האזעקה שנשמע ממש שקט, אני חושש שנפגע החלק האחראי על זה שנמצא מתחת לשטיח, שניקרא קומפורט מודול משהו...

כמו כן גם מחשב הגיר נמצא שם לא? אני חושש שמא נפגע גם כן ויסביר את בעיות הגיר שאני סובל מהן.

בקיצור הרכב מתייבש, השטיח מתייבש, בינתיים הכל מושבת.

מה דעתך על המחשבים מתחת לשטיח? נפגעו?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• ספונסר פורום
פורסם

בצד ימין ברגליים של הנוסע ,מחשב גיר בתוך קופסת פלסטיק ,להוציא אותו

לייבש אותו ולקוות שהוא לא נהרס ,בדרך כלל לא כי קופסת הפלסטיק מגנה עליו.

מצד שמאל ברגלי הנהג ,מחשב נוחות (נעילה חלונות אור פנימי מראות וכו) קצת יותר

פגיע וללא קופסא ,להוציא, לייבש לנקות את הקורוזיה ולבדוק תיפקוד ,

בגדול אני ממליץ לך להעיף את פיטמת הגומי מהניקוז של המרזב כי היא נוטה להיסתם

ולגרום לצרה הזאת .

בהצלחה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...