Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק - גולף GTI mk5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה לבעלי הגולפים,

מה צריכת הדלק אצלכם (משולבת/עיר/מחוץ לעיר) של הרכב בשטח(לא נתוני יצרן)?

תודה,

--רן.

פורסם

בתוך העיר לרוב באיזור 1:7-1:6.5. תמיד מהיר מהתנועה, אבל בצורה סבירה.

מחוץ לעיר 1:10, כשרוב הנסיעה באיזור 140-160 עם גיחות קצרות מעבר.

במשולב (נניח רעננה-רמת החייל) משהו כמו 1:7.5.

אם אתה נוסע כמו כולם, קצב מנהלתי ונותן לאוטו להכנס לשישי, אתה תקבל 1:11-1:12 בבינעירוני ו1:9 בעירוני - לי קשה לשמור על משמעת (כרגע הצריכה עומדת על 1:5.8, משתי הנסיעות האחרונות).

בגדול, האוטו אמור להיות מעט יותר חסכוני ממשפחתית גדולה אוטומטית בשיוט, אבל אם אתה נוסע כמו מטורף אתה תראה גם 1:5 (וגם 1:4).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אפשר גם לתדלק 95, לא מומלץ. אצלי רשום באדום 98.

צריכת הדלק בעיר פשוט נוראית לדעתי, 1 ל-7 בערך בנסיעה רגילה, לא רגוע וגם לא אגרסיבי.

בנסיעה משולבת הצריכה תהיה 1 ל-9/9.5, זה אם אתה לא ממהר...

- לעומת זאת בנסיעה בין-עירונית הצריכה יכולה להגיע גם ל- 14 ק"מ לליטר אם אתה לא נוגע בגז (מהירות 70-80), לא ריאלי.

אצלי בנסיעה בין-עירונית ארוכה במהירות של 150-160 עם גיחות קצרות למעל 200 קמ"ש הצריכה עמדה על 1 ליטר ל-9.5/10 ק"מ.

נסיעה על 110-120 קמ"ש תביא לצריכת דלק של 11.5-12 ק"מ לליטר 98 יקר במיוחד.

בנסיעה ממש מאומצת אתה תגיע ל-5 ק"מ לליטר וגם יותר גרוע מזה, כמו שרועי כתב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפחות אני רואה שהצריכה עקבית אצל שנינו. החדשה אמורה להיות מעט יותר חסכונית, אגב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אצלי הצריכה בעיר עם הפעלת מזגן בטמפ' של 18 מעלות צלזיוס ונסיעה לא רגועה היא 1:7.

נבדק על שני מיכלי דלק מלאים.

מנוע 1.6L FSI ששותה רק 98.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...