Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים לטרנספורטר 92.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה, אני מזהה בתמונה את הפלאג של בוש, והאחרון זה של NKG, אבל מה זה הפלאג הראשון שמומלץ לרכבים שנוסעים מרחקים קצרים?

ולמה דווקא הוא עדיף(על מנת ללמוד לעתיד)? מה שונה בו משאר הפלאגים המומלצים?

אינני יודע פשוט תרגמתי את מה שרשום בקובץ של הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם
BUR5ET -NGK

N9BMC-CHAMPION=לנסיעות קצרות בעיר אולי תוכל לרכוש את הפלאג בצ'מפיון.

בדקתי בצ'מפיון ואכן זה הפלאג שהם מרכיבים על הרכב, כל פלאג כזה עולה 65 ש"ח לפני מע"מ. על הדרל הוא אמר לי שהמקטים שונו.

התקשרתי לחנות שאני קונה ממנה חלפים וביקשתי את הפלאג של בוש, הוא אמר לי שהדגם שרציתי לא מתאים ולפי החוברת הפלאג המתאים שונה באות אחת ממה שאני אמרתי לו.

יכול להיות שבאמת שינו את המק"טים?

שאלה נוספת- האם ניתן לעבור לשמן 10W40 לאחר שימוש ממושך ב20W50?

קובי

פורסם

לפי דעתי אתה הולך סחור סחור 8) קנה פלגים מקוריים וסגור את הפינה.

כן הייצרנים מידי פעם מעדכנים את המק"טים כלומר את המספר בלבד אבל הפלאג נשאר אותו דבר.

במידה והמנוע לא אוכל שמן בצורה מוגזמת אין שום בעייה לעבור לשמן 10W40 או 15W40 שלפי דעתי עדיפים על 20W50.

פורסם

אני אסביר לך מה קרה, הכנסתי את הרכב למוסך ועל הדרך ביקשתי שיחליפו לי שמן, לאחר מכן כשקיבלתי את הרכב האוטו מוציא ממש ממש קצת עשן לבן, לפי מה שהבנתי שמו לי 10W40. אין לי שום בעיה במנוע, שבועיים שלוש לפני החלפת השמן אחד המכונאים של מוסך צ'מפיון אמר לי שהמנוע שלי ברכב מעולה.

אמרו לי פעם שבגלל שאבא שלי שם 20W50 אי אפשר לעבור למשהו שהוא פחות צמיגי בגלל משהו של אטמים. רציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים? כי מאז שהחליפו לי ל10W40 הרכב התחיל להוציא מעט עשן לבן. חשבתי להחליף מחר שמן מנוע ופילטר(של MANN) ולקוות שזה יפסיק לפני שאני פותח ראש מנוע.

יש קשר בין הדברים?

נ.ב

למה 15W40 עדיף על 20W50?

קובי

פורסם
אני אסביר לך מה קרה, הכנסתי את הרכב למוסך ועל הדרך ביקשתי שיחליפו לי שמן, לאחר מכן כשקיבלתי את הרכב האוטו מוציא ממש ממש קצת עשן לבן, לפי מה שהבנתי שמו לי 10W40. אין לי שום בעיה במנוע, שבועיים שלוש לפני החלפת השמן אחד המכונאים של מוסך צ'מפיון אמר לי שהמנוע שלי ברכב מעולה.

אמרו לי פעם שבגלל שאבא שלי שם 20W50 אי אפשר לעבור למשהו שהוא פחות צמיגי בגלל משהו של אטמים. רציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים? כי מאז שהחליפו לי ל10W40 הרכב התחיל להוציא מעט עשן לבן. חשבתי להחליף מחר שמן מנוע ופילטר(של MANN) ולקוות שזה יפסיק לפני שאני פותח ראש מנוע.

יש קשר בין הדברים?

נ.ב

למה 15W40 עדיף על 20W50?

תמתין לתגובתו של מוסך רון שמכיר היטב את הרכב שלך.

פורסם

שלום רב !

אכן כן, יש קשר בין העשן הלבן, ולשינוי המיותר במעבר לשמן חצי סינטטי,השאר בצמיגות 20/50, ובכך תמנע מהזעות , מעלייה בתצרוכת השמן, ומעשן לבן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מרק10 וצביקה, תודה רבה.

מוסך רון אשמח לשמוע את דעתך.

מחר אני אחליף שמן, שאלתי אצל הפרסי והוא אמר לי שגלון של ליקוי מולי עולה 70. אני בטח צריך 2 נכון?

גם ב20W50 יש מתוסף או שלא? ומה ההבדל בין המתוסף לרגיל?

פילטר שמן- בצ'מפיונס רוצים עליו 40 ש"ח למקורי, לא אמור להיות הבדל בין המקורי לפילטר של MANN נכון?(אגב כתוב עליו MANN או משהו על מנת שאני אוודא שלא "עבדו" עליי?)

בקשר לפלאגים- הזמנתי את הפלאג של בוש, כל הרביעיה תעלה לי 62 ש"ח כולל מע"מ, כי זה חבר שלי שעשה לי הנחה של 16 אחוז.

רציתי לדעת על סמך מה מתאימים את הפלאגים? על פי מרווח האלקטרודות? רציתי ללמוד קצת על הנושא.

תודה.

קובי

פורסם

על האריזה של פילטר תוצרת MANN רשום שם החברה וגם על-גבי הפילטר עצמו.

תוכל לבחור פילטר באתר של MANN בקישור

http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?iKeys=23.1.0.21.1

ללמוד על פלגים תוכל בעזרת הקטלוג של בוש

http://www.bosch.com.au/content/language1/downloads/Trouble_Shooting_and_Fitment.pdf

http://www.bosch.com.au/content/language1/downloads/BOSCH_Spark_WEB.pdf

פורסם

תודה, יש משהו בעיברית אולי? אני המון זמן לא נגעתי באנגלית.

אגב פילטר דלק ואוויר, גם מומלץ של MANN או שזה כבר לא משנה?

קובי

פורסם

קיבלתי היום את הפלאגים, פלאגים של בוש, המוכר אמר לי שהקוד השתנה ועכשיו זה W7DTC. במה שרשמתם לי לקנות המספר הוא 9.

בדקתי בקטלוג של בוש והוא לא מראה פלאגים לטרנספורטר, יש למישהו מושג אם זה אכן הפלאג הנכון?

דבר שני- הפלאג שקיבלתי בעל "מכסה" או משהו כזה בצידו העליון של הפלאג(לא מה שמתברג לרכב) בחלק מהרכבים צריך שזה יהיה ובחלק מורידים אותו על ידי הברגה קלה, לפי הפלאגים הקודמים שלי אני יודע שאין עליהם את זה.

רציתי רק לוודא שזה לא פוגע/הורס אם אני מבריג את המכסה החוצה?

קובי

פורסם

קובי שלום רב !

כל המצתים מגיעים, עם עום בעל תבריג הניתן לפירוק בסיבוב.

בכל רכבי הקונצרן(פולסווגן), הקומקטור של חוט ההצתה מתחבר בלחיצה ישירות לתבריג של הפלג ללא האום,כך שיש לפרק את

האום,ובאם תפרק את הפלג הישן, הסביר להניח, ששם גם הוסר האום, שלעתים במצתי בוש , הוא מגיע בנפרד,ולא מוברג למצת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ידעתי את זה, תודה רק רציתי לוודא זאת.

אתה יודע בנוגע למספר הדגם של הפלאג לפי הקטלוג?

ובנוגע לפילטר דלק, איזה חברה מומלצת?

נ.ב

צריך להחליף את השיבא מנחושת המשמשת לאטימה לאחר פתיחת אגן השמן נכון? מאיפה קונים? מצ'ימפיונס או מכל חנות חלפים?

קובי

• תוכן חדש...