Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת OWA DTV2066 BT GPS באוטו ורציתי לראות קצת טלויזיה עכשיו שמעתי

נכנס לפני חודשיים ממיר דיגיטלי שקולט טוב ורציתי לעשות איזה קומבינה עם ממיר מתח כדי להפעיל תממיר (כלומר את הממיר. כמה קשה להשתמש בשפה תקנית?).

עכשיו יש לי כניסה קידמית קוראים לה A/V AUX כניסה כזאת של 3.5 אפשרי לחבר תממיר (את הממיר) מצד אחד RCA

מצד שני A/V AUX 3.5 ולראות טלויזיה ברכב ?

מישהו ניסה לעשות את זה כבר?

***שים לב לסגנון הכתיבה שלך. כמו כן כדאי לפתוח נושא בברכת שלום קצרה לחברי הפורום***

פורסם

עקרונית זה אכן אפשרי ...

מה שכן עם זה יש לך במסך שלך AV IN ובממיר יציאה אז זה צריך לעבוד טכנית ...

ולסדר את האודיו שיכנס למכשיר ..או לחבר להגברה חיצונית

מה שישאר לך אתה רק למצוא פתרון לאנטנה ולראות עם יש קליטה

עם אני לא טועה קיימים ממירים קטנים יעודיים מה שכן המחיר לא ידוע לי

תעדכן איך יצא ...

פורסם

יש ממירים מיועדים לרכב, כך שלא ברור לי למה לממיר מתח? אחד הממירים המוצלחים בשוק משווק ע"י אפריל טקליין, ואיכות הקליטה שלו בנסיעה מצויינת.

פורסם

המחירים שלהם רחוקים מלהיות שפויים,

בטח ביחס למישהו שקנה מסך OWA שעולה 2000 שקל

יש דגמים של ממירים ביתיים מאוד מאוד קטנים, בנוסף חלקם מגיעים עם שנאי 12 וולט לבית. מה שאומר שברכב כל שנותר זה להשיג מייצב מתח 12 וולט, אין צורך להעלות ל220 כדי לרדת ל12

פורסם

כנראה שנכון,

יש פוסטים בMP3CAR שזה ניתן לפתרון עם אנטנה יעודית.

שעולה משהו כמו 35 דולר.

ב70 דולר יש פתרונות יעודיים לרכב באיביי

• תוכן חדש...