Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מגיע לבאר שבע אם אתה רוצה באותו יום לבוא לקחת. פשוט זה יהיה ברכב של העבודה (בתקווה שיהיה לי שם מקום, כי בדרך כלל אני אוסף ציוד מלקוחות והאוטו מפוצץ, אבל זה תלוי)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אפילו לא פנייה אחת? :shock:

וגם את הפנימיות לקורקינט אף אחד עדיין לא לקח.

אני רואה ה מ ו ן טלזיביות כאלה זרוקות ברחוב.

רק בשבוע האחרון ראיתי 5 כאלה מונחים לייד פחי האשפה בסביבה שלי. היחידים שמזיזים אותם הם ערבים ששוברים אותם ברחוב ולוקחים רק את המעגלים האלקטרונים מתוכן. ואחר כך אנשי האשפה מפנים את השאריות.

מעניין באמת מה יש להם לעשות עם האלקטרוניקה ? משתמשים בנחושת ?

פורסם

אני מסרתי לחיילים את כל הטלוויזיות CRT שהיו לי - מלבד אחת שעדיין תלויה לה באיזה חדר.

אני רואה שאף אחד לא רוצה את המדפסת? טוב ישר לפח הקרוב.

פורסם

מוסר בחינם מכונת כביסה בקו פתח קדמי 5 ק"ג.

עובדת, אבל יש בעיה במיסבים, לכן עושה רעש חזק.

צריך לפנות מקום למכונה חדשה, לכן מוסר אותה,

רק לבוא ולקחת.

נמצא בחדרה.

לפנות בפרטי.

[ATTACH=CONFIG]424976[/ATTACH]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם למישהו יש ארון בגדים למסירה שלא עשוי מסיבית\MDF, יתקבל בברכה.

המצב החיצוני לא משנה, גם אם צריך לשייף ולצבוע מחדש.

תודה רבה

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

הטלויזיה מצאה בית חדש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכל נמסר מלבד ידית הפלאגים ל vr6 וכונן הפלופי-usb

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מחר בחדרה, אם אפשר GSI16V יפגש איתי ואני באר שבעי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני רואה המון טלוויזיות CRT ברחוב. בדרך כלל "טושיבה בומבה" 29 אינץ' עם המסך השטוח, מהיקרות של פעם. הרבה פעמים ראיתי גם את השלט מונח על הטלוויזיה. מצחיק שפעם מאוד רציתי טלוויזיה כזו והיום הן שוכבות ברחוב ואף אחד לא אוסף אותן. לא מזמן ראיתי טלוויזית LED דקיקה וגדולה ליד אחד מפחי האשפה בשכונה. מעניין למה זרקו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
מאד מעוניין בפלופי USB אבל מבאר שבע. אני אשמח שתשמור לי אותו ואיכשהו אמצא דרך.

אין בעיה

אני מחר בחדרה, אם אפשר GSI16V יפגש איתי ואני באר שבעי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...