Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכוון להרכיב מחר בבוקר נעילה מרכזית ברכבי (סובארו ליאונה). 2 שאלות לי אליכם, ברשותכם:

1. המוט שמחבר בין המנועה של הנעילה למנעול שברכב - אני אמור לעגל את הקצה השני (זה שלא נראה בתמונה) בכדי שייתפס באוזן של המנעול? (יש ברכב הכנה לנעילה מרכזית)

2. למה משמשת הקוביה הקטנה הזו שניתן לראות שבתמונות? (ישנן 4 כאלה).

שמתי לב שהמוט המקשר בין המנוע של הנעילה למנעול הרכב עובר בדיוק בתוכו אבל לא ברור לי למה הוא משמש.

תודה.

16102009123.jpg16102009122.jpg

פורסם

אתה לא אמור לעגל שום דבר.

הקוביה המרובעת הזו אמורה לחבר את המוטות של קיט הנעילה למוטות הקיימים ברכב.

אתה אמור להתקין את המנוע כך שהמוטות המחוברים אליו עוברים במקביל ובצמוד למוטות של מנגנון הנעילה של הדלת.

בהצלחה.

פורסם

קיבלתי כבר הסבר מחבר.

אני כן אמור לעגל את מוט המתכת ואין לי כל שימוש במתאמים הללו (יש ברכב הכנה לנעילה מרכזית ואין צורך להשתמש בהם).

יש ברכב מין אוזן מובנת כזו במיוחד בשביל נעילה מרכזית ואני צריך להשחיל את המוט בצורה מעוגלת לתוך האוזן הזו (ראה תמונה)

2.jpg

פורסם

מניסיון,לי יש נעילה מרכזית ברכב.יש לרכב הזה הכנות לכל דבר,זה כמו לגו.אבל....

אל תעגל שום דבר כי אתה תשבור את הברזל ואז הוא יהיה קצר מידיי.

תשתמש בריבועים הקטנים ובברגים(למרות שזה פטנט גרוע כי הברגים זזים עם הזמן ואז הכיוונים משתנים), אם תעשה כמו שאני אומר לך יהיה לך שקט לטווח רחוק ואפילו רחוק מאוד:

אחרי שתסיים הכל תעבור על הכיוונים הסופיים שייסגר וייפתח כמו שצריך ובנוסף לריבועים הקטנים תוסיף 2 אזיקונים בהצלבה וגם דבק פוקסי פלסטלינה (רצוי).ואז הכיוונים בחיים לא יזוזו לך, ובמקרה הכי גרוע של נניח מכה בדלת,תמיד תוכל לחתוך את האזיקונים ולשבור את הפוקסי לאט לאט בעדינות עם פטיש ואיזמל קטנים.

קח בחשבון שהמנועים רחבים וייעבו לך את הדלת.

בהצלחה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

התמונה שצירפתי לקוחה מתוך פרוייקט שפורסם כאן באתר לפני שנים רבות.

לא בוצעו שום שינויים, לא השתמשו בדבק ולא היה צורך בקוביות הללו. הרי יש הכנה ברכב ופשוט צריך לעגל את המוט (בדיוק כפי שרואים בתמונה). למה לסבך את העניינים? ואיך בכלל אני יכול להשתמש בקוביה הזו בשילוב עם האוזן שמובנית בדלת?

פורסם

הקובייה הזאת פשוט מחברת לך בין המוט המחובר למנוע למוט שקיים בדלת זה הכל,פשוט אבל מתוחכם כי כל הכיוונים של המנעולים תלויים באותו ריבוע קטן ולכן,עדיף ורצוי לקבע אותו ברגע שהכל יושב כמו שצריך,אחרת הוא יזוז לך כי כל מה שתופס אותו זה 2 ברגים קטנים,ואז שוב לפתוח את הדלת ולכוון אותו ולסגור,ואחרי כמה חודשים שוב.....

תקבע אותו ושלום על ישראל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

קח בחשבון שהמנועים רחבים וייעבו לך את הדלת.

בהצלחה.

מה ז"א שהמנועים יעבו לו את הדלת? הוא יקבל דלתות כמו של וולבו 240?

פורסם

ז"א שהוא יסגור הכל עם הברגים ,תהיה בליטה של המנוע.

אגב,אם תרצה דלת כמו של וולוו 240 על דיאל,כל מה שאתה צריך זה 8 יריעות דנמייט לכל דלת ודופן פנימית חדשה מעץ.

.....

כמו אצלי ברכב.

פורסם

ראשית, אדון סובארו לויל: המנוע מורכב בחלק הפנימי של הדלק ולא בחיצוני כך שאין שום שינוי ולו במ"מ אחד במידות הדלת!

שנית, איתן: מהמערכת בסובארו שונה לגמרי. יש הכנה מראש לנעילה מרכזית ואי אפשר להשתמש במתאמים.

נספקתי להרכבי היום רק בשתי דלתות. המון עבודה!

כל פעם גיליתי עוד טעות קטנה שעשיתי בהעברת החוטים והייתי צריך לפרק שוב.

• תוכן חדש...