Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנשרף פעמיים (אין לי מושג למה, כנראה התקנה לא טובה), ונשלח לתיקון אצל החברה פעמיים,

התקנתי את המונובלוק Boss ch1200M עם חיווטי חשמל חדשים של 4G ובכלל כבלים חדשים ואיכותיים.

מחובר לרדיו פיוניר p600ub ולסאב פיוניר tsw307d4, אחרי שעבדתי עליו שבת שלמה... הכל נראה תקין.

חוץ מבעיה אחת שהתעלמתי ממנה, וכנראה עלתה לי ביוקר...

תמיד כשעליתי על במפר בעוצמה, היו רעשים סטטיים ורמקולים התנתקו ואז חזרו לעבוד אחרי מס' שניות.

אפילו כשהשכבתי את המושב האחורי והמגבר קצת זז, סתם ככה בשביל בדיקה שגרתית, היו אותם רעשים מוזרים כאלו.

לאחר שבוע של נסיעות, עליתי על מחסום דוקרנים קטן ביציאה ממתחם קניות, ולפתע אותם הרעשים...

רעשים סטטיים והפסקת פעולת הרמקולים, באותו רגע כביתי את הרדיו דיסק...

לאחר כ 10 שניות התחלתי להריח ריח של שריפה, ואז ראיתי עשן עולה מתוך הרדיו דיסק!

אחרי עצירה באמצע נתיב מרומזר, בדקתי וגליתי שכבלתי ה RCA המחוברים למונובלוק, פשוט נמסו!

כנראה שאותם הכבלי RCA המחוברים לרדיו דיסק גם נשרפו, ולכן עלה מתוכו עשן.

מה יכולה להיות הבעיה?

יכול להיות שרכיב כלשהו בתוך המונו פשוט זז כל הזמן?

פורסם

באמת שלא , אבל דברים כאלה בתוך רכב זה לא משחק ואל תשכח שהחוטים האלה עוברים ליד מיכל הדלק ויכולים להגמר בצורה הרבה יותר גרוע , המלצה היחידה שיש לי בישבילך היא ללכת למרכיב מקצועי עם כל המערכת מפורקת ולתת לו שיעשה את העבודה מ0.

תהליכי שיפוצים

פורסם

אוקיי, במידה ואני הולך לפי עצתך:

מגבר אינפיניטי 4 ערוצים,

מגבר סרווין וגה 4 ערוצים,

מגבר מונובלוק של בוס,

2 סאבים של פיוניר,

2 סטים של קומפוננט מורל פולס,

סט זוג רמקולים של פוקל 690 CV1,

רדיו דיסק פיוניר P600UB,

קבל.

בערך, טווח מחירים הגיוני, כמה אמור לעלות לי להרכיב הכל בפיג'ו 307 אצל מתקין מקצועי?

(האם זה יכול לקחת יותר מיום עבודה?)

פורסם

לפני שישרף לך גם האוטו על הדרך אני ממליץ בחום שתנתק את הכבל פלוס[אדום] מהחיבור שלו במצבר עד שתפתור את הבעיה.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם
ישלך 6 רמקולים באוטו ? לא מיותר מגבר אחד ? איפה אתה גר איזה אזור?

איזור עפולה, צפון.

למה מיותר מגבר אחד?

מונו - סאב אחד

אינפיניטי - פוקל + סאב שני

סרווין - קומפ' קדמי + אחורי

פורסם

הא בסדר , לעיניינו התקנה כזאתי תעלה בסביבות 800 שקל במרכז , לא פחות , זה פירוק של 4 דלתות העברת חוטים הרבה עבודה , אני מאזור הדרום , אני בטוח שאצל מתקינים פה העבודה לא תעבור את גבול ה500 כי בסך הכל זה עינין של כמה שעות , תבדוק אצלכם מאנשים שכבר התקינו איפה הם הכי ממליצים להתקין ואם זה שווה לך לנסוע למרכז למתקין מוכר ומקצועי.

תהליכי שיפוצים

פורסם

תודה על התשובה. מהיכן אתה בדרום?

ושאלה אחת אחרונה:

במידה ועולה שוב בעיה, לאחר שהתקנתי במקום מקצועי.

האם זה מקובל לקחת ממני כסף שוב על עלות החלפת כבלים/פיוזים וכו'?

• תוכן חדש...