Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה, יש קורסים קשים יותר מחדו"א2, בדידה וJAVA?

*סטודנט למדמ"ח שסיים שנה א' וחשב שהכל כבר מאחריו:?*

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן בדידה קורס מאתגר,לא רק בת"א.

ולא ידעתי שיש אנשים מזוכיסטיים עד כדי כך שבוחרים ללמוד חשמל+תכנה ואח"כ עוד בוכים. זה נשמע כמו סיוט שלא נגמר.

אפשר לבחור מדעי המוח+חשמל+רפואה+אסטרופיזיקה ולגמור עניין.

172

פורסם
מה, יש קורסים קשים יותר מחדו"א2, בדידה וJAVA?

*סטודנט למדמ"ח שסיים שנה א' וחשב שהכל כבר מאחריו:?*

זה מה שרוצים שתחשוב. ואז אתה מגיע לשנה ב' ואומרים לך "תתכונן לקורס הקשה ביותר בתואר", ובשנה ג' זה חוזר על עצמו "הנה הקורס הקשה ביותר בתואר". למזלך, אין לך שנה ד'...

אכן בדידה קורס מאתגר,לא רק בת"א.

ולא ידעתי שיש אנשים מזוכיסטיים עד כדי כך שבוחרים ללמוד חשמל+תכנה ואח"כ עוד בוכים. זה נשמע כמו סיוט שלא נגמר.

אפשר לבחור מדעי המוח+חשמל+רפואה+אסטרופיזיקה ולגמור עניין.

זה בדיוק העניין, שבהתחלה זה נשמע טוב. כמו ליהנות משני העולמות, לקבל תמונה שלמה יותר, לדעת דברים שימושיים משני התחומים. בפועל מטרטרים אותך מפקולטה לפקולטה ותוקעים לך את הקורסים הקשים ביותר בשתיהן. חברים שלי שלמדו רק חשמל נהנו משנה ד' רגועה יחסית. אצלי היא הייתה קשה לא פחות משנה ג'. ואני עוד הורדתי שני קורסים (ומשלים אותם בסמסטר הזה, ביחד עם עוד כמה שטויות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יום רביעי אני משתחרר, ואחרי השרשור הזה אני מתחיל להיות עצוב במקום לשמוח :|

זה כל המקצועות ככה באוניברסיטאות? או שרק תלמידי הנדסה מבואסים ככה?

התכנון שלי בסופו של דבר הוא להתחיל ללמוד משפטים, התלמידים שם גם כאלו מסכנים? אני כבר מתחיל לחשוב על איך אני דופק הבנק ובורח לבורה בורה... :shock:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

במקרה חברה שלי לומדת משפטים ושם המצב טוב בהרבה מבחינת הלימודים. יתרון גדול הוא התקנון שמאפשר ממוצע כולל של סביב 80 נקודות, כך שכמעט ואין נכשלים. מצד שני התחרותיות גדולה, יש מלחמה חזקה על מקומות לסטאז' ובכלל - יש יותר מדי עוכרי דין בארץ...

עוד יתרון במשפטים - יש שם כמות אדירה של בחורות שנראות מצוין, אם אתה רווק. לפחות ככה זה בת"א.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

התחרותיות באמת מדאיגה אותי, גם המצב של עורכי הדין בארץ. למרות שקצת הרגיעו אותי כמה אנשים שלומדים, ואמרו שלא כולם בסוף התואר הולכים לבחינות הלשכה.

אבל באמת שאני לא רואה אופציה ללמוד משהו אחר. אני שונא מתמטיקה, והסתבכתי המון איתה בתיכון, כמה שלא ניסיתי, ככה שהנדסה של משהו אין סיכוי.

שאר הדברים ההומניים, פשוט אין מה לעשות איתם במציאות. וחוץ מזה, שמתאים לי להיות עו"ד :lol:

לגבי הבחורות - אני כבר שנתיים עם מישהי, ככה שלא רלוונטי. מה גם, אני לא רואה את עצמי לומד/עובר לגור בת"א בזמן הקרוב בכלל.

שלוש שנים של שירות בת"א, נשבר לי מהעיר הזאת. אני כנראה אשאר בצפון, נלמד בחיפה.

פורסם

נ.ב. אם תראה בחור שפניו נפולות (או לחילופין הוא מייבב בבכי ללא פשר) הולך ברחבי הפקולטה בשבועות הקרובים תדע שזה אני.

או אני.

פורסם

הרבה לומדים משפטים ועוד תואר, נניח משפטים וכלכלה, או משפטים ומינהל עסקים. תואר כזה ירחיב לך את האפשרויות, למקרה שלא תרצה להיות עו"ד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בעיה בלתי מובנת עם "לוגיקה"...

איזה כיף לי שעברתי :-)

דרך אגב, אני למדתי בטכניון לפני. שם בחלק מהמבחנים לכל שאלה יש 9 תשובות לכל שאלת בחירה (חצי מתוכן זה 'מסיחים' כמו שציין רוני), או שעל תשובה לא נכונה מורידים לך ניקוד. (ככה אפשר לקבל ציון מרוכב, אם במקרה היה פקטור שמורכב בין השאר משורש :))

ככה שאני סובל פחות בת"א, ומסתכל על חצי הכוס המלאה.

פורסם
הרבה לומדים משפטים ועוד תואר, נניח משפטים וכלכלה, או משפטים ומינהל עסקים. תואר כזה ירחיב לך את האפשרויות, למקרה שלא תרצה להיות עו"ד.

אמת. אבל מה עושים שכן רוצים להיות עו"ד?

אני עדיין לא הכי סגור לגבי תואר משולב. זה נראה לי מזוכיסטי מידי.

פורסם
אולי בתקופתך זה היה שונה, אולי השביתות והמלחמות שדפקו אותנו כל כך לא היו בזמן הלימודים שלך, אבל חווית הלימוד שלי כבר נפגעה, ואני לא ממליץ לאף אחד ללכת ללמוד הנדסה בת"א.

רוני, אני סיימתי ב 96' את הטכניון (הנדסת מכונות) ולנו היתה את השביתה הגדולה עם הפטורים בסופה ועוד עכל מיני שביתות קטנות.

מלחמה של ממש לא היתה לנו אבל זו היתה תקופה שכולם עשו מילואים ולא היתה שנה שלא עשיתי לפחות 21 יום בשנת לימודים (לך תגיע לסמסטר ראשון שבועיים וחצי אחרי שהתחיל ונסה להבין מה זה האפסילון הזה שדוחפים לך בחדו"א).

מלימודי המשך שעשיתי אני יכול להגיד לך שהיום הרבה יותר קל ללמוד כי בעידן האינטרנט והמידע הנגיש זה חוסך המון עבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אנחנו קיבלנו הטבות כאלו ואחרות, אבל זה לא משנה את החוויה. אני יכול להאמין שהיום הרבה יותר קל ללמוד. אני גם יכול להניח שכתוצאה רמת המבחנים עלתה (ואני אכן רואה את זה בחלק מהקורסים, כשאני עובר על חוברות בחינה ישנות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני פחות מכיר את אוני' ת"א אבל בטכניון היא לא עלתה.

מה שכן, שביתות בהחלט משבשות את החיים ומוציאות מאיפוס.

פורסם

כל הדיון הזה נראה כמו זיכרון רחוק וכבר לא כל כך מאיים. כנראה שלימודי הנדסה זה כמו לידה... המשכורת בסוף גורמת לך לשכוח את הסבל שעברת.

פורסם

לאט יודע. אישית לא סבלתי יותר מידי גם בלימודים והם הרבה יותר קלים (ומשעממים) מהעבודה שאחריהם.

• תוכן חדש...