Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

coaxial speaker system

dudishin1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה... לא לגמרי נכון

רמקול פול ריינג' הוא רמקול שמנגן תחום תדר מלא החל מהוופר באס ועד הטוויט - זה יכול להיות רמקול 1WAY וזה יכול להיות רמקול קואקסיאלי.

רמקול קואקסיאלי לא בהכרח ינגן את כל תחום התדר המלא בניגוד לכך.

רמקול קואקסיאלי הוא פשוט מאוד רמקול שמורכב מכמה רמקולים שמחוברים במקביל על אותו הקואקס (חיווט פלוס מינוס) והרכיבים על אותו הרמקול בדרך כלל יהיו חתוכים בדרגה ראשונה -

רמקול 2WAY יהיה מורכב מטוויטר ומידבאס והטוויטר בדרך כלל יהיה חתוך בעזרת קבל (בדרך כלל 4.7 מיקרופאראד )

תשים לב שרוב הרמקולים הקואקסיאליים אתה יכול בקלות לפרק את הטוויטר ע"י הסרת המדבקה מהמגנט, פתיחת בורג ציר והופס הטוויטר נופל מהתושבת שלו וכל שנשאר לך הוא לחתוך לו את החוטים בכדי שהוא לא יציק לך יותר... ככה הופכים רמקול 6*9 למשהו הרבה יותר נעים לאוזן בדרך כלל :-P

ולא להתבלבל עם רמקול סורס פוינט שזהו בעצם סט קומפוננט שהטוויטר יושב בתוך הממברנה של המידבאס\וופר, אפשר אפילו למצוא רמקול סורס פוינט שלושה חלקים במדיסאונד.

בדרך כלל ברמקולים כאלו יש אופציה או לחבר את הטוויטר והמידבאס ביחד או לחוד - כמובן שהחיבור בייחד כולל בתוכו קרוס שהיצרן תכנן.

אבל מבחינתך - ב90 אחוז מהמקרים לפחות - פלויד צודק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה מתכוון לכמה הספק הרמקולים מסוגלים לספוג.

רמקולים לא מוציאים או מייצרים הספק - מגבר מייצר אותו ובהתאם לכמה שהרמקול יכול לספוג ככה אתה יכול לשדך לו מגבר חזק יותר אם בא לך.

בכל מקרה לרמקולים קואקסיאליים - ב99 אחוז מהמקרים, לא הייתי מתאמץ אפילו לשדך להם מגבר שמוציא יותר מ50 וואט RMS לערוץ והיום לרכוש מגבר ארבעה ערוצים סביר שמוציא כזה הספק לכל ערוץ זו ממש לא בעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי..אחרי כל זה

אני זקוק להמלצה על קומפוננט בגודל 4 אינץ', יש לי רכב קטן פולו,

לא צריך משו מפוצץ, מה העוצמה הנורמלית שאני יצטרך? (בהנחה שמתווסף מגבר 4 יציאות, 4*60, 1000 ואט)

• תוכן חדש...