Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מס' חודשים למדתי שיטה חדשה (בכל אופן לי) לתקן או להדביק חלקי פלסטיק ע"י דבק 3 שניות ופילטר של סיגריה,

אני קראתי לחומר "פילטרגלס" כי הוא מאוד מזכיר פיבר. כמו שהסבירו לי בגע הדבק נוגע בפילטר הוא עובר תהליך כימי מתחמם עד לרמה שיוצא עשן ואז מתקשה לחומר חזק מאוד ..

בכל אופן נתקלתי ביונדאי H1 מצוידת בפנס בלימה שבור (הדגם עם פנס על גג הרכב),

אמרתי לעצמי שלא יזיק לבדוק את העניין לעומק , אז קודם כל זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם תיקון פלסטיקים לכן זה לקח יותר זמן מהנידרש בערך 3 שעות ..

קודם כל הדבקתי את השברים

לאחר מכן השלמתי חוסרים

התחלתי לשייף .. הבנתי שזה לא הולך ידני עברתי למשחזת ,

כשסיימתי עם המשחזת המשכתי עוד קצת עם נייר ידני ,

הבנתי שאני חייב עוד חומר שיכנס בחריצים הקטנים , חשבתי על חומר פחחים אבל לא היה לי בהשג יד ..

השתמשתי בדבק אפוקסי פלסטלינה לאחר מכן שייפתי עם נייר קצת גס ,

המשכתי עם נייר עדין וצבעתי עם ספריי שחור (ספרי לתיקון דשבורדים או משהו כזה)

בכל מקרה אני חושב שזו שיטה טובה לתקן פלסטיקם ובכלל להדביק כל דבר , הדבק והפיטר ביחד עושים פלאים ..

מאמין שפעם הבאה ילך לי יותר בקלות ואשתפר עם הזמן ..

יאללה לתמונת ..

12102009920.jpg

12102009923.jpg

12102009925.jpg

12102009926.jpg

12102009927.jpg

12102009928.jpg

12102009932.jpg

12102009931.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

א. אתה מעשן יותר מדי :wink:

ב. בעיקרון, כל חומר יכול לשמש "מטריצה" לנשיאת הדבק. יכולת גם להשתמש גם במילוי של טיטול באותה הצלחה. ההבדל הוא בחוזק המכני של המילוי. לא נראה לי שפילטר הוא החומר האידיאלי למשימה ויש לו גם בעייה בספיגת מים.

פורסם

לפי דעתי אתה טועה ברגע שאתה שם דבר מהיר על הפילטר זה סותם אותו הופך אותו לקשה והוא מאבד את כושר הספיגה שלו!

עבודה יפה מאוד, אהבתי את הרעיון, איפה ההיתה כשההיתי צריך לתקן את החופה של ה-205 שלי.

בכול מקרה יצא ממש יפה.

בהצלחה בפעמים הבאות

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

תיקון הדשברוד ב-205 זה משימה בלתי אפשרית , איך שאתה מתקון מצד נשבר לך מצד אחר. בסוף החלטתי שלא לגעת יותר בזה, ואני מחכה למצוא אחת לא שבורה .

אני שנה מחפש ועדיין לא מצאתי , אשמח אם למישהו יש מושג איך להשיג במחיר שפוי כמובן.

HONDA CIVIC LS

פורסם
איך אתה מעיז להגיד "חופה שלמה" ו"מחיר שפוי" במשפט אחת?!

אין דבר כזה

הכוונה לכיסוי של לוח השעונים רק, לא התכוונתי לכל הדשבורד, הרי יש כאלה שרוצים 500 ש"ח ואפילו יותר על חלק כזה , ואתה קונה רכב שלם לפירוק במחיר כזה .

HONDA CIVIC LS

פורסם

הפילטר פשוט נותן יותר שטח פנים לדבק ואז הוא מתקשה מהר, ומתחמם מאוד בתהליך (אולי זה אפילו קצת מתיך את הפלסטיק)

אפשר גם לעבוד עם צמר גפן או כל חומר נקבובי מספיק אחר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...