Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מיצובישי גאלאנט 1.8 ל', שנת 92. הרכב מטופל ומלוקק ובמצב מצויין ונוסע על בסיס יומיומי ומעולם לא היתה לי שום תקלה.

בשבוע האחרון הרכב החל להכבות לי באמצע נסיעה. אם זה ברמזור ואם זה ממש באמצע נסיעה ואז אני עוצר בצד (לא נעים בכלל בכביש מהיר ב100 קמ"ש). הרכב לא התחמם ולא מראה כל בעיה ולא נדלקת כל נורה (רק לאחר הכיבוי כמובן). שזה קורה לוקח לי דקה, דקה וחצי שכאילו לא מצליח להניע (יש סטרטר רגיל), ואחרי כן מניע ונוסע כאילו כלום.

המוסכניק שלי אובד עיצות, זה קרה גם מולו עם מכסה מנוע פתוח, אבל זה קורה לסירוגין, והרכב מניע ושומר על סרק יציב ללא בעיה, מגיב מצויין וסוחב מצויין.

עפ"י דעתו מדובר במשהו חשמלי בצורה כמעט וודאית. בבדיקה מול החשמלאי שלי (שאותו גם המוסך מכיר היטב), הוא גם לא יודע, וכמובן שהכי גרוע שזה לא משהו קבוע אלא קורה לעיתים. בבדיקה שלו הוא לא רואה דבר. כבלים מצויינים, מצתים חדשים, טעינה טובה וכן הלאה. הוא טוען כי כמובן אינו יכול להתחייב ,אך מהכרותו ומתיאור הבעיה, יתכן מאד שהבעיה בדיסטיביוטור ן/או בכוייל.

שאלותי הן: האם נראה לכם הגיוני? יש מישהו שנתקל? מכיר? והחשוב יותר, היכן אני משיג אכלו משופצים/ מפורקים? הוא טוען כי חדשים עולים הון אם בכלל, ומעבר לכך צריך להרכבי ולראות אם הבעיה נפתרת (זה לא וודאי). לדעתו זה נראה לו רק זה כי הרכב אינו מזייף בכלל בנסיעה, פשוט פתאום כבה כאילו כיביתי סוויץ.

זה דחוף כי כרגע "איבדתי" בטחון ברכב ואיני נוסע בו כלל כי מפחד להתקע.

תודה מראש.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

צריך כאן גישה אחרת וחשיבה "מחוץ לקופסא", כי התקלה הנה רגעית ולכן קשה לאיתור.

לדוגמא, לחבר נוריות בקרה קטנות במתג ההצתה ו/ או סליל ההצתה וכשהמנוע כבה, אתה תראה אם הנוריות דולקות ותדווח למוסך/חשמלאי וכך ניתן לדעת אם מתג הצתה תקין וכו'.

כמו כן צריך לעקוב ולחפש נקודות חיבור חשמליות שאולי באחת מהן יש מגע רופף.

איני בעד החלפת חלקים סתמית שעלולה להיות יקרה וללא צורך ולא תפתור הבעייה.

• תוכן חדש...