Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אחרי שאילתות רבות לחברי הפורום, המון הודעות פרטיות וחפירות לתוך הלילה באתרים שונים ומשונים,

היום בצהריים סיימתי את המערכת שלי.

CAR: Suzuki Liana 5doors

hu: Pioneer 3050UB

comp: Morel tmpo 6.5

6X9: Pioneer 300W COAX

amp: JBL GTO1004

Sub: JBL gt51204

על ההתקנה ניצח המאסטרו יוסי אלפיין שכמובן נתן תמורה מלאה בעד התשלום ושירות לקוחות נפלא הכולל הטרדות קטנוניות גם בשעות לא קונבנציונליות של היום, מצידי כמובן :):lol:

אחרי שעות של כיוונים עדינים עם חיתוכים שונים ובז'אנרים שונים אני חושב שכיוונתי את המערכת בדיוק כפי שאני אוהב לשמוע

לסיכום אני חושב שהחוליה החלשה של המערכת כרגע היא הטוויטרים הצורמים של המורל שיוחלפו עם זרימת המזומנים הבאה...

תודה לכל מי שענה / כיוון / המליץ במהלך חיפושיי

ונתראה במפגש הבא :)

פורסם

מזל טוב!! תתחדש!

מפגש הבא אני מתיישב לך באוטו אם לא אכפת לך :-P

אני רוצה לשמוע את השילוב של 1004 עם הטמפו (לאוטו של אבא)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

האמת

1.המון מזל טוב ושמח שהכיוונים (מעבר לטוויטרים) יצאו לשביעת רצונך !

2. אך יותר חשוב עדיים לא כל 1 בא אומר יוסי אלפיין התקנה כיוון ועוד , הייחוד בוא זה העבודה הרצון לעזור לתת לעשות את הטוב ביותר גם במינימום ביותר

אז , תמונות ייקירי! :twisted:

:roll:

פורסם

ראשית אשמח לארח כל אחד באוטו ולהשמיע כל שחפצה אוזנו.

לגבי תמונות, אז ככה:

כבר מהשיחת התייעצות הראשונה עם יוסי בנוסף לכל ההמלצות בפורום ואחרי עיון בתיק עבודות שלו הבנתי שאפשר לסמוך על הבןאדם בעניים עצומות (וכמובן שלא טעיתי) ולכן לא עמדתי לידו בזמן ההתקנה,

מה שלא קרה לעולם עם אף בעל מקצוע אחר, דרך אגב.

:)

לא צולמו תמונות במהלך ההתקנה

הקומפוננטים יושבים בתוך הדלתות, מתחבאים מאחורי הפלסטיק של הדלת

המגבר יושב מאחורה ויושב בתוך פלטה הפוכה (זאת אומרת שהוא מכוסה)

הסאב יושב לו גלמוד מתחת למגש בתא המטען

אעלה מחר תמונות אך אין לצפות ליותר מדי,

חוץ מזה, פזמון אחד שווה מיליון תמונות :)

• תוכן חדש...